| Autor |
Zpráva |
janča
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 13:38
- Nahlásit
Nahoda
No přesně to jsme si říkali i my v té jihlavské zoo. Nepustí nás tam se psem, kvůli opičkám, které jsou tam volně, protože by je pes mohl plašit. Ale děti, které po opicích hází kde co a rodiče pijou kafe - to je v poho. Trochu mě ten jednostraný přístup vadí. My máme dvě holky, ale co tam některé děti vyváděli, to by si ty naše dovolit nemohli. Podle mě by měl být přístup volný, pokud by byl pes problémový, tak by musel opustit ZOO a stejně tak problémové děti. I když je fakt, že takový odborník na zvířata nejsem, takže nemusím domýšlet vše, čím by pes mohl zvířata v zoo ohrožovat. To připouštím.
|
Nahoda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 13:49
- Nahlásit
StaHi
pokud se nepletu, tak jsi z Plzně (já bydlím cca 16 km od Plzně)
Já osobně si myslím, že co se týče těch Lemurů je to i naopak, že vlastně Lemur může napadnou i psa, pokud by se nějak cítil ohrožen, no nevím. . .
V té Praze vlastně člověk téměř nic moc nevidí, to je fakt hezčí Plzeňská ZOO, sice tam nejsou gorily, sloni atd., ale co se týče prostředí, tak Plzeň. ZOO je asi hezčí. . .
V Praze tě se psem nepustí ani na ochoz u slonů, kde je vysoký zděný ochoz a ani vlkodav by přez něj neviděl.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 15:59
- Nahlásit
Nahoda
jasne plzenska zoo je lepci (teda co si pamatuju z detstvi..chacha..hlavne ten vlacek), bydlim tu pres rok (predtim praha a jine) a uz je ze mne patriot .-) ale dokud nebude povolen vstup psum, tak me tam nikdo neuvidi..
|
Altcha
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 16:39
- Nahlásit
Chodím často se psy do pražské ZOO. Zákaz vstupu do pavilonů chápu a respektuju. My se vždy u psů vystřídáme, a i kdyby ne, netrávíme tam hodinu, tu chvilku vydrží sami. Navíc např. u indonéské džungle bývá ochotný pán z ochranky, který by pejsky hlídal
Mimo Prahu jsme zatím byli dvakrát v Ústí, taky super.
|
Vistra
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 17:10
- Nahlásit
Teď mě asi všichni ukamenujete. Minulý víkend jsme byli v pražské ZOO, bylo hezké počasí tak se počet návštěvníků odpoledne vyšplhal skoro k 9 tis. Jsem velký milovník psů, mám dva a bereme je opravdu všude. Do ZOO jsme je naštěstí nevzali, přestože jsou opravdu vítáni a podmínky bych řekla vzhledem k zaměření zařízení přiměřené. Rozhodně to přitáhne návštěvníky, kteří nemají pejska kam odložit.
Připadala jsem si tam však spíš jak na mezinárodní výstavě než v ZOO. Počet psů byl přímo bombastický, dalo si tam sraz hned několik chovatelských klubů. Tak hojnou účast překrásných leonbergrů jsem neviděla ani na výstavě. Ovšem vzhledem k velikosti psů se leckde nedalo ani projít, přestože se všichni chovali vzorně. Dále se tam prezentovali basenžíci, foxíci a stafordi ve skupinách minimálně po třech. Všechno krásná, udržovaná zvířata, takže majitele podezírám spíš z toho, že se šli předvést se svými chovnými a výstavními jedinci, než uskutečnit zdravotní procházku.
No, zkrátím to. Všeho moc škodí, na krásné psy chodím čučet na výstavy, do ZOO mě táhne cosi jiného.
To jsem mrcha, co?
|
radek
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 17:46
- Nahlásit
StaHi
Petici pro vstup psu do plzenske zoo podporim.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 20:01
- Nahlásit
radek
hned jak bude drobet casu, sesmolim nakej text...az bude petice (webova) ready, rozhodne se to tady dozvite!
ehm, nahodou nebyl jsi ted (ca pred hodinou) se slecnou a stendem ve vedilabu?..byl tam mlady par se stendou RR, ja sem to blondate mikre cosi s 2 frbulama...
|
mag
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 20:11
- Nahlásit
Hele Magdi, šup sem s ní, já ji taky podepíšu
Jenom jsem ti chtěla říct, že pokud jsi byla v plzeňské zoo v dětství, tak jí rozhodně npoznáš je to tam o moooooooc hezčí a přirozenější a vůbec
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 20:33
- Nahlásit
mag
jj, verim, nakukovala jsem pres zed u prilezitosti "venceni" kamoscina miminka...sprostarna je ovsem taky to, ze pro sekci dinosauri (neplzenaci: jj, my mame v zoo i dinosaury ) je vstupny zvlast, a to nemaly..uz se tesim az se tam podivam, ale jak rikam, dokud nepusti i moji drobotu, nema to pro mne cenu..
..rikam, hned jak ja budu mit cas, sesmolim text a hned jak programator bude mit cas, pomuze sesmolit kod a az to vsecko bude, dozvite se to zde + to bude obihat krzeva mail .-)
|
radek
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 20:35
- Nahlásit
StaHi
to je zajmavy, ve vedilabu sem nebyl ... ale bydlime se slecnou cca 500m od nej u konecny 13tky ... ale fenku teda nemame
|
mag
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 20:45
- Nahlásit
radek
Co máš za pejsu, já bydlím na druhé straně přes řeku (směr Slovany), jestli jsem dobře pochopila, kde bydlíš
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 20:45
- Nahlásit
radek
njn, za zkouslu nic nedam , ale jsi to ty, kdoz ma stene RR ne? a taky ten, kdo zalozil "pejsci plzen" a pak uz se neozval, ze?..tak jak s tim vencenim? (tasemnici nastesti nemame) jsme totiz takrka sousedi .-)
|
mag
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 20:46
- Nahlásit
radek
Co máš za pejsu, já bydlím na druhé straně přes řeku (směr Slovany), jestli jsem dobře pochopila, kde bydlíš
|
mag
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 20:48
- Nahlásit
StaHi
Jé, dík za odpověď, teď už se taky chytám, kdo je radek
|
radek
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 20:49
- Nahlásit
mag
rr ale ne fenu, jo vim kde ... chodime obcas vencit kolem reky .. ke cvicaku a kolem strelnice nahoru
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 20:50
- Nahlásit
mag
hele jistota v tom neni , ale prece tech stenat RR v plzni a radku na hafforech nebude tolik, ne?
|
radek
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 20:50
- Nahlásit
StaHi
a ty bydlis kde?
|
mag
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 20:51
- Nahlásit
radek
to je zvláštní, že jsme se tam eště nepotkali
|
radek
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 20:52
- Nahlásit
StaHi
jinak to druhy forum byl omyl, nedoufal sem ani ze se tam nekdo ozve
|
mag
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 20:52
- Nahlásit
radek
StaHi
No vida, to máme všichni kousek na společný venčení, ne?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 20:53
- Nahlásit
radek
prvni panelak pod picolem, tesi me k rece taky chodime dost casto, ale otacime na rolnickym namesti, cili ke strelnici nedojdem..
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 20:56
- Nahlásit
radek
no vidis a zrovna my dve (s hafama) jsme se ti tam ozvaly..nam jen tak neuniknes, vis?
|
radek
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 20:56
- Nahlásit
mag
a ty mas co za pesana a kde bydlis?
|
mag
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 20:58
- Nahlásit
radek
Na Koterovský, světlá labradoří slečna, 8 měsíců, velikost nohy 39
Stačí
|
mag
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 20:59
- Nahlásit
radek
teda ne její
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 21:02
- Nahlásit
mag
Dani (to mas za tu Magdu ), no uz sem se zalekla, ze by maggince od posledne narostla noha az na 6ku (ja tez noha 39..muzem si pujcovat boty, chces? )
|
radek
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 21:02
- Nahlásit
mag
a nevencila si pred hodinkou smer penny?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 21:03
- Nahlásit
mag,radek
tak co treba zitra odpol. u uslavy?
|
mag
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 21:18
- Nahlásit