Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Náhubek ano či ne?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2006 21:57
- Nahlásit

rendik
Dyž proč takovej lempl jako já má celkem šikovnýho psa, kdyby nam to nešlo ani jedne, reknu si, ze na to kaslu Jenze ono to tu moji potvoru taaaak moc bavi

rendik
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2006 22:11
- Nahlásit

Eimy
U nás je to takle se stopama - psa docela baví a myslím, že mu to i docela jde, ale když se ke stopám dokopu jednou za měsíc, tak to moc cenu nemá... No, ale dali jsme se na tanec se psem, sice nemám hubení sluch, ale oba nás to baví

Eimy
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2006 22:22
- Nahlásit

rendik
Já hudební sluch mám, ale pohybovej antitalent (což je i to, co mě trápí u agi), takže prostě slon v porcelánu hadra A tanec se psem zase moc nebere Veverku nebo ji spíš asi neumím správně namotivovat...

rendik
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2006 22:27
- Nahlásit

Eimy
ale pohybovej antitalent (což je i to, co mě trápí u agi), takže prostě slon v porcelánu hadra
no, tak to jsem právě taky... ale cvičíme podle pravidel dogdancing a tam je to rozdělený na 4 divize a pokud se nepřihlásíš do divize D (tanec se psy) kde se klade důraz na tanec psovoda, tak se zas nějak extra moc tanečně pohybovat nemusíš

Eimy
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2006 22:29
- Nahlásit

rendik
No jooo, když pro Veverku je to docela otrava, pokud nepočítám obíhací cviky a slalom mezi nohama, to jooo, to ji baví, u toho si i zaštěká a tak, ale ňáký "pac", "ťap", "poklona", to je nuuuuďo přece

rendik
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2006 22:36
- Nahlásit

Eimy
tak to Kim je přesně opačnýho založení, podávání pacek, mávání i tu poklonu ná docela rád, ale obíhací cviky a hlavně otočky, to už je horší, tváří se u toho jako že umře (teda pokud nemám v ruce pamlsek, to se přemůže a točí se rychle) . Takže musíme mít pomalou hubdu a co nejmíň otoček v sestavě

StaHi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2006 22:37
- Nahlásit

rendik
plosiiim, nemas nejakou fotku, kde tancis s mamutkem? nejak si to nedovedu predstavit, nebo meris 2,5m?

Eimy
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2006 22:38
- Nahlásit

rendik
Prostě Veverku nejvíc baví agility, na což jsem fakt absolutní lempl, takže nevim no, asi budu muset začít na sobě pořádně makat, aby mi to začlo aspoň malilinko jít...

rendik
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2006 22:40 - Změnil/a: rendik
- Nahlásit

StaHi
2,5 metru neměřím, ale hodilo by se to na slalom ! Nedovede si to předtavit hodně lidí, na táboře jsme taky byli mezi borderkama docela za exoty. Fotky jsou tady,nejsou moje, já jsme nás jaksi při tanci foti nemohla že jo... určitě nás poznáš

StaHi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2006 22:47
- Nahlásit

rendik
jeee! tak ono to fakt jde!
u me by to bylo (teda v pripade, ze bych delala dogdancing a mela mamutka) spis rodeo (nemam o moc vic nez 1,5m )

rendik
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2006 22:50
- Nahlásit

StaHi
Jj, jde to,ale dře to (občas) ... tak víš co, s takhle velkým psem máš i pár výhod, třeba že většina lidí se při slalomu ke psovi ohýbá když ho navádí a to pak nevypadá hezky. S takovýmhle psem se ohýbat nejen nemusíš, přímo nemůžeš, protože by se ti pak blbě držela rovnováha (je lepší nechat jednu nohu zvednutou, aby měl pes víc místa a to je cvičení na rovnováhu jako blázen, protože on většinou vrazí do té nohy na které stojíš)...

Eimy
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2006 07:59
- Nahlásit

rendik
Jak na ty fotky koukam, tak ty ale taky moc vysoká nebudeš, ne? Ale hezký i když já bych se s tak velkým hafem asi při slalomu přerazila a to mám skoro 1,8m Zas u te svojí musim davat pozor, abych ji nezašlápla

rendik
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2006 08:31
- Nahlásit

Eimy
Jj, nejsem žádnej obr, nevím teď přesně kolik měřím, ale rozhodně míň než ty. Slalom takhle když jdu dopředu a pes taky, tak to deocela jde, ale slalom kdy já couvám a pes jde dopředu, to už je problém. A to je ještě v jedné zkoušce slalom že pes couvá, což je u nác prakticky nemožný ... Vždyť Eimy není zas tak malinká ne? Co mají říkat lidi, kteří tancujou s krysaříkem?

Eimy
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2006 08:33
- Nahlásit

rendik
Je to prcek, prckovatej, i když v agility už spadá do té "střední" kategorie , podle domácího měření má 39 nebo 40 cm v kohoutku Prostě prďolík

rendik
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2006 08:38
- Nahlásit

Eimy
No, tak to podle mojeho mamuta je to prcek, ale pořád lepší než ten krysařík . Jentak mimochodem - kolik měří borderky? nevíš?

Eimy
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2006 09:18 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

rendik
Já bych řekla, že kolem 50... tak těch 53... Ale znám i menší borderky A asi je to "lepší", než krysařík, ale stejně je to takový na houby, mohla vyrůst tak aspoň na těch 50

rendik
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2006 15:50
- Nahlásit

Eimy
No, vidíš, to nemá do borderky daleko (jen 10 cenťáků)... A když nevyroste, tak jí kup botičky na podpatku

Eimy
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2006 16:04
- Nahlásit

rendik
V tom se jí bude výborně běhat ) Už nedoroste Škoda..

rendik
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2006 16:34
- Nahlásit

Eimy
Už nedoroste Škoda..
Buď ráda, že nemáš mamuta, hned bych si to s tebou vyměnila. Pak bys byla ješět moooc ráda za svojí "malou" Veverku

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání