| Autor |
Zpráva |
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 13:49
- Nahlásit
viky
není vůbec zač
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 16:47
- Nahlásit
viky
No viky, moc by mě zajímal výsledek, pan S. je tzv. velkochovatel a mám velkou obavu, že u něj zájem o štěňata z vlastního odchovu končí jejich prodejem...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 16:55
- Nahlásit
Ebony
pan S. je tzv. velkochovatel a mám velkou obavu, že u něj zájem o štěňata z vlastního odchovu končí jejich prodejem...
no tak to je v hajzlu..
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 17:07
- Nahlásit
davidkova renata
taky si myslím, navíc on s mladými psy vůbec nedělá, kupuje jen dospělé chovné feny a jen chová štěňata. Má sestru jedný mojí feny, a vím, že tam přišla až dospělá, že od jedné holčiny od nás ze cvičáku taky koupil už chovnou fenu. Byla to taková veselá ještěrka, teď vypadá po těch všech vrzích na sto let...
Takže pochybuji, že by se chtěl zabývat nějakým zanedbaným mladým pejskem, byť z jeho vrhu, a nebo jo, ale obratem ji klidně prodá třeba na ten řetěz...
Je mi to líto, znám její sestru, chodí na dogtreky. Jenže já už nemám místo, mám tu takových nechtěných ovčáků taky dost. Včetně jedný celočerný vnučky taky od Gera CHm K.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 17:26
- Nahlásit
Ebony
to je fakt des!to je nejaky mnozitel pres penize sedim tu a kroutim hlavou a hlavne nechapu,kde se to v techlidech bere.skoda,ze bydlim v panelaku,bylo receno ze jeden pes staci.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 20:44
- Nahlásit
nemethova5
Ahoj. Víš co, máš e-mail?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 21:16
- Nahlásit
Mucholabka
jo mam hned si ho napis nemethova5@seznam.cz,ta petka dohromady s tim mojim jmenem ma tak byt,jo?koukam,jak jsi psala,na ty vikendove obrany,ze te taky stvou,nic si z toho nedelej,nejsi sama,jinak gratuluju k pekne fenuli stafose,jak mi budes chtit napsat,tak mi napis na meila a posli nejaky fotky asopsa.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 07:20
- Nahlásit
Tak to je ona. Teda fotky nic moc, uz se stmivalo... Ebony, vubec jsi me nepotesila. Fakt je, ze pani mi slibila, ze zavolaji a uz se neozvali. Jeste jsem jim vecer psala sms ( chteli vedet jmeno matky ). Tak nevim. Samozrejme, ze na cvicaku asi na me budou nastvani, protoze prisli o ty dva litry, ale me je tohle proti srsti. Chapu, ze s ni meli nejaky vydaje a tak, ale dostat prachy za kazdou cenu ?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 07:36
- Nahlásit
Hezká fenečka. Trošku blbě postavený zadek nebo spíš blbá perspektiva při focení, ale je fakt hezká. Ach jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 07:55
- Nahlásit
Mucholabka
kdyby sme meli aspon barak, tak bych ju mela na dvore a kotec by se dodelal pozdeji, ale takto na byte.....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 07:56
- Nahlásit
Já už mám v jednom kotci psy dva, jinak bych ji asi fakt brala.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 07:58
- Nahlásit
Mucholabka
no ja sem si myslela, ze bych je hodila s mladym psem dohromady, jenze vcera kdyz jsme je pustili spolu, tak on si chce proste hrat a porad ju otravoval, no cubina se nasrala a malem se servali, takze by to asi nedelalo dobrotu. Staryho psa mam u nasich a ti by me asi zabili, kdybych jim tam dala jeste fenu. Navic Britt nesnese nikoho, tak maximalne Viktora. Ach jo.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 08:01
- Nahlásit
viky
To bych zas tak neřešila, Ašopejsek taky nikoho nesnese, je na psy úplně natěšená, a taky jsem ji donesla štěně, které ji pořád okusuje a otravuje. Myslím, že tohle by se srovnalo. Chtělo by to jednou je nechat, pokud je aspoň jeden ovladatelný, nemůže se nic moc stát. A až by to měli vyřízené, občas by se hryzli, ale už nic vážně myšleného.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 08:06
- Nahlásit
Mucholabka
stene asi jo, ale dospelyho psa to nevim. Brittak je totalni magor a je mu naprosto jedno jestli je to fena nebo pes. Je schopnek sejmout i haravku ( je vykastrovanej kryptak ). Zkusim ale asi zavolat nasim a nadhodit to za zkousku nic nedam ( jenom aby Brittusku netrefil slak, uz je to stary pan ).
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 08:52
- Nahlásit
Zrovna mi psal nějaký zájemce o psa z útulku, zkoušela jsem nadhodit Mary. Ale asi bude chtít něco menšího.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 09:17
- Nahlásit
Mucholabka
je diky, tak uvidime. odepisovala jsem tedn ajeden inzerat, jeste ji dam na net. Uz aby byl sef na dovolene, bude vic klidu...Chovatele se asi uz neozvou......
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 10:59
- Nahlásit
viky
Mucholabka
ta fena je tak nadherna,skoda,ze nemam zahradu,k hajovy by se super hodila,to by byla spravna dvojka a ja jsem na tmavy psi,je to skoda,doufam,ze si ji vezme nekdo,kdo chce se psem delat.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:27
- Nahlásit
tak v sobotu si pro Mary prijede nova panicka.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:35
- Nahlásit
viky
tak to je super zprava,bylo by feny skoda,kdyby si ji nekdo vzal a nestaral se o ni,kdyby byla cely zivot na retezu.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:39
- Nahlásit
nemethova5
no to ne, kdyby se nikdo neozval, tak to ja bych si ji nechala, dat ji do takovych podminek bych nedokazala. Museli by jsme to nejak vymyslet nevim sice jak, ale museli. V kazdym pripade, takto to bude nejlepsi a verim, ze fenecka se ted bude mit dobre.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 15:58
- Nahlásit
viky
No tak to je super,spadnul mi kámen ze srdce!A kdo to je a jak si k ní přišla?
|
viky
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 08:23
- Nahlásit
davidkova renata
pisni mi na mail, nechci to rozmazavat po netu, kdyby nahodou si pan chovatel jeste vzpomel.......
zuzana.horka@symbol.com
|
viky
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 09:00
- Nahlásit
Ahojte,
tak mam dobrou zpravu. Mary uz bydli u nove panicky a bude se tam mit super. Takze i kdyz to v patek nakonec nevypadalo moc ruzove neb Mary opet zdrhla a nemohli jsme ji najit. Tak nakonec v sobotu rano jsme ji nasli a vsechno dobre dopadlo.
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 10:47
- Nahlásit
Škoda, že jsem tady nebyla dříve... Moji známí hledají NO, asi by ji chtěli. Ale hlavně, že už má páníky!
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 18:15
- Nahlásit
ahoj, až teď jsem se sem dostala, je super Viky, že jsi se o ní tak postarala, to co psala Ebony jsem už říkala WhiteWolfovi do telefonu...bohužel mi to nepřekvapuje
|
viky
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 06:24
- Nahlásit
Ghianika
ahoj, ja jsem fakt cekala, ze se ozvou. Mluvila jsem s pani S a pripadala mi po telefonu strasne mila. No nejspis to hodila za hlavu hned po tom co telefon polozila. No od takovych radeji dal......
|