| Autor |
Zpráva |
viky
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 07:07
- Nahlásit
Ani nevim jak zacit.
Nas klub ma takovou nepsanou dohodu s MP, ze kazdeho odchyceneho psika u nas na cvicaku nechaji 3 dny, pro pripad, ze by se prihlasil majitel a az po te ho odvezou do utulku.
V nedeli jsem byla na cvicaku az odpoledne a v kotci rvala celocerna nadherna cubinka. Tetovana. Ted to zkratim. Majitelka se sice prihlasila, ale s tim, ze fenecku nechce. Vzala si ji jenom pro to, ze puvodni majitele ji chteli zastrelit. Pani je starsi a fyzicky na psa nema ( nemuze s ni chodit ani na prochazky ) a tak fenulka pro prvni prilezitosti zdrhla a skoncila u nas.
Jmenuje se Marry z Elbu, je vnuckou Gera Chmelovy kvitek, nadherna v kostre, krasnou hlavu, ale je absolutne nevychovana, zanedbana ( matna, nevycesavana srst apod. ), nema ani udelane RTG, zadnou zkousku, vystavu, nic. Ted si ji chteji vzit ( jestli uz si ji vcera neodvezli ) do nejakyho podniku na hlidani. Takze fakt krasny zvire skonci po zbytek zivota na retezu.
Ja nechapu proc lidi daji penize za psa a az jsou mu 4 roky, tak se rozhodou ho nechat utratit ? Proc si nekdo takovej vubec porizuje psa ?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 07:19
- Nahlásit
Proč nepřišla o 14 dní dřív?
|
viky
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 07:21
- Nahlásit
Mucholabka
tak to nevim. Je me z toho tak nejak vselijak. Sakra doma nemam uz misto pro tretiho ovcouna jinak bych si ji hned vzala. Teda jestli by mi ji kluci ze cvicaku dali.
Z tech jejich puvodnich majitelu je mi s prominutim na bliti.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 07:24
- Nahlásit
Vidíš, já tak nějak čekala, jestli podobný pes nepřijde. Nakonec mám teda štěně trochu jiného plemene, ale tohle mě fakt štve...vždyť by ta fena šla krásně udat na inzerát, ne? Odkud vlastně jsi?
|
viky
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 07:27
- Nahlásit
Mucholabka
kousek od Brna. Pohorelice. Teda uz tam nebydlim, ale porad si tam pripadam doma.
Taky si myslim, ze ji meli dat sanci jinde, nez nekam na retez na hlidani. Bohuzel o tom ja nerozhoduju. Myslela jsem si, ze kdyz se najde majitel, tak si ji vezme zpatky, ze se jenom zabehla, ale kdyz je to takhle. Borci od nas od ni maji dokonce i PP.
|
ira
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 09:08
- Nahlásit
viky
A co dát vědět chovateli ? Ti většinou mají zájem o svoje odchovy !
|
viky
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 09:12
- Nahlásit
ira
jo, ja se snazim na netu najit kontakt na nej, bohuzel bezuspesne. Nema stranky.
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 09:21
- Nahlásit
viky
no ale chovatelská stanice musí být registrovaná, tak tam by se dala vypátrat aspoń adresa, když ne telefon
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 09:52
- Nahlásit
viky
Dáš mi na sebe mail nebo tak něco? Pokusím se sehnat kontakt na tu CHS, znám někoho, kdo má od nich psa.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 09:59
- Nahlásit
WhiteWolf
jasne muj mail je zuzanka.horka@seznam.cz
snazim se najit neco na netu, jenze mi za prdeli neustale stoji sef, tak to musim furt hazet na listu - prace na hovno. Jsem strasne nasrana kvuli tomu a taky mam strach jestli uz ji kluci od nas nedali na to hlidani. Psala jsem jim a zatim se neozvali zpatky, tak snad ne.
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:00
- Nahlásit
viky
psala jsem sms Ghianice jestli na ně nemá kontakt, snad má pořád stejné číslo a snad bude vědět
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:01
- Nahlásit
viky
A neposlali by ti i cislo? Já už napsala na plemennou knihu, jestli sdělují kontakty. Nevím teda, jak se to dělá, ale chtěla jsem to zkusit
|
viky
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:02
- Nahlásit
Mucholabka
jaky cislo ?
|
viky
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:04
- Nahlásit
WhiteWolf
diky moc, mas pravdu Ghianika ma od nich taky fenecku. Uplne jsem zapomela
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:05
- Nahlásit
viky
Mam kontakt! Pošlu ti to na mail
|
viky
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:06
- Nahlásit
WhiteWolf
supeeer, doufam jenom, ze je jeste na cvicaku. Jsi zlata moc diky.
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:08
- Nahlásit
viky
Rádo se stalo.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:10
- Nahlásit
viky
Už žádné jsem myslela tetovací.
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:15
- Nahlásit
viky
Pak napiš jak to dopadlo
|
viky
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:16
- Nahlásit
Mucholabka
WhiteWolf
zkusim mu zavolat tak kolem poledne, az bude trosku prazdnejsi kancelar a dam vam vedet jak to dopadlo.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:19
- Nahlásit
viky
On je to chlap? Budu se těšit. Jdu psům pro maso. Za stravenky
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:57
- Nahlásit
mi už taky přišla odpověď, mám jméno a adresu.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 11:05
- Nahlásit
Mucholabka
JA TAK MI JI PROSIM TE TAKY POSLI, KDYZBYCH SE MU NEDOVOLALA, TAK MU JESTE RADEJI I NAPISU.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 11:14
- Nahlásit
SNAD bude mít zájem. Ty jména mi něco říkají, myslím, že je to kvalitní chov. Psi z Elbu jsou celkem známí.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 11:34
- Nahlásit
Mucholabka
nazdar,to je fakt humus,dokonce papiraci se vyhazujou,no kdyz kamoska v utulku u nas nasla cane corso,tak to uz fakt k tomu nemam co rict,cubinkato musi byt pekna,nadejna fena a kde skonci,opravdu lidska blbost je nekonecna jak vesmir,doufam,ze tos ni dobre dopadne.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 12:10
- Nahlásit
Ach jo, zrovna kdyz jsem tu sama a muzu v klidu telefonovat, tak nemuze asi pan Sedlacek neb mi vypnul mobil. No nic, zkusim to pozdeji...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 12:13
- Nahlásit
mmmm
|
viky
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 13:36
- Nahlásit
Tak jsem se dovolala. Mluvila jsem s pani Sdlackovou, moc mila prijemna pani a asi ji to dost zaskocilo. Vzlala si na me mobil, s tim, ze o tom vsem rekne manzelovi, zjisti komu ji prodali a ozvou se co dal. Ted jeste musim zjistit, jestli je fenka jeste na cvicaku nebo uz je pryc. Sakra jestli je pryc, tak me trefi.....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 13:45
- Nahlásit
aspoň tak
|
viky
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 13:48
- Nahlásit
WhiteWolf
Mucholabka
jo a jeste jednou moooc diky za pomoc. doufam,ze to dopadne dobre a cubinka se dostane do prostredi, kde ji budou mit radi a ne nekam na retez.
|