Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jak se zbavit co největšího počtu chlupů?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
StaHi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 16:01
- Nahlásit

mucholabka:
"Jak se zbavit co nejvetsiho poctu chlapu?
- sjet strojkem dohola."

to je nejakej novej antifa for?
..fakt sem se nasmala

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 16:02
- Nahlásit

StaHi
to nějak vyplynulo samo.

Eimy
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 16:06
- Nahlásit

Dáška
Jak nejedete? Jak je to možný? Že na tebe pošlu Veverku, aby tě sežrala? Krátký... Já si to poprvý pujčovala od paní, co má francouzskýho buldočka, ten má chlupy zhruba stejný jak Mola, ne?
My zas asi nejedem na žádný z uzavírání drah... Tož teda nevim, leda bych ti to počtou poslala, tys to vyzkoušela a obratem poslala zpátky Nebo kdy máš narozeniny?
Hele jako veverka už hnusnější být nemůže, takže nějaký oholení by neškodilo a konečně by si lidi mysleli, že je to pes - naháč přeci a neřikali by, že je to liška s krásným ocasem

Dáška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 16:17
- Nahlásit

Eimy
Tak aspoň že má ta hnusná veverucha krásnej ocas (kdyby tě slyšela, chudinka)
Tak buldoček jo..Já myslela, že to po těch krátkých spíš sjede, tak asi ne. Ale furt nechápu, jak to může fungovat... Hele kašlem na to, my se udusíme chlupama a na Vánoce si to objednám pod stromeček od drahého. Ale dík

Eimy
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 16:52
- Nahlásit

Dáška
Ale vona to ví, že o ní říkam, že je ošklivá Prostě na vzhledu nezáleží, ne?
No právě kámoška má feňuli s delšíma, hrubýma chlupama a na tu to nefunguje vůbec, i co jsem viděla v časopisech, prej je to určený spíš na krátkosrstý psy.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 07:46
- Nahlásit

Eimy
tak mu pořid na převlečení nějaký "tepláky", nebo tak něco...Přijde, převleče, převleče odejde...

Eimy
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 07:47
- Nahlásit

blanulinka1
No to už napadlo moji mamku, ale u něj se to nějak nechytlo

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 07:52
- Nahlásit

nesmí být cíťa, buď bude celej chlupatej, nebo bude mít chlupatý převlečení...kdo říká, že to zákonitě musí být tepláky, stačí starý rifle, nebo nějaký "šusťáky", ostatně, na ty se toho až tak moc nechytne, dobře se perou a rychle schnou... Nesmí hold být slečínka

Eimy
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 07:54
- Nahlásit

blanulinka1
No on s teplákama problm nemá, spíš se mu nechce asi převlíkat Von je schopnej jet klidně přes město v teplákách To potom omejvaj mě, kdyby aspoň šusťáky, ale uplně ty klasický tepláky....

StaHi
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 14:12
- Nahlásit

no tak holt svliknout..to by stejne nakonec musel ne? (vim, ze uz to tu bylo, tohle je ale uz po zrale uvaze)

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 15:55
- Nahlásit

Eimy
to jako ty klasický, modrý, s "ušima"? a gumičkama na chodidla ? Tak to je teda dobrej bořík kde bydlíš?abych si takovýho blázna v buse popř. dokázala zařadit....

Eimy
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 17:04
- Nahlásit

blanulinka1
No ne ty uplně klasický Gumičky na chodidla nemaj, ale takový ty "teplákový tepláky", já nevim, jak jinak to popsat, prostě ne šusťákový nebo takový ty moderní, ale fakt tepláky - asi je někdy vyfotím Nevim, ja na něj koukala jak na blázna, že pojede přes město v teplákách a von, že tak jezdil i na trenály, že to měl teda ty šusťákový, ale že to vyjde nastejno A hádej se s ním. Na jeho obranu musím říct, že jel hrát tenis
Bydlíme v Brně

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 18:35
- Nahlásit

Eimy
hehe, no je pravda, že pokud jedeme s bandou lidí někam pařit, tak ten můj jezdí nejraději ve starejch teplákách, který má už asi od 15ti (tzn. přes 10let..) Jsou to sice "adidy", ale...kapsy propálený jak do nich strkal před otcem cigára (, guma v pase vytahaná, že má ty kalhoty většino "na půl žerdi", všude mastnej fle, spálený od jisker...no prostě "homeless" jak prase, k tomu starou mikinu...takhle sedne do auta a jedem třeba i přes půl republiky) Do vlaku, busu, metra apod. je naštěstí netahá

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání