| Autor |
Zpráva |
Orry
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 13:32
- Nahlásit
nika00
PS: hoj, prislo ti uz potvrzeni objednavky Zelivky?? me jo
|
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 13:34
- Nahlásit
Orry
tak to ona si řekla,ale bylo to pořád,takže k ránu nám bylo i někdy jedno,že se to bude muset uklízet Ale je to miláček a od té doby,musím zaťukat,žádné problémy.jen ty 2 měsíce jsme si fakt užili.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 13:39
- Nahlásit
no já mám taky hafo fotek pesanů, ale jestli je to víc než rodinných fotek, to nedokážu posoudit, protože můj dědeček je vášnivý (a dobrý) fotograf, takže rodinku fotí při každé možné příležitosti. Nutno ovšem říci, že i pesany
Občas mě taky přepadá nad těma fotečkama štěňátek nostalgie a říkám si jak to bylo skvělé, když byl Akouš ještě štěndo a že je to škoda, že psi tak rychle rostou, ale na druhou stranu...nechtěla už bych to "čertisko chlupatý" vychovávat znova... Teď jsem ráda, že už můžu spíš "dolaďovat" a že ten základ už jakžtakž máme
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 13:43
- Nahlásit
abby
Ale ta radost,když udělala první tuhý hovínko.Já ječela na celý sídliště
...jak málo někdy člověku stačí ke štěstí... (jsem na tom podobně)
Syska
...to je loťomilá košiška..
|
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 13:47
- Nahlásit
Gája
To jo.Celé rodině jsem hlásila,jak pejsek kaká.Asi si klepali na čelo
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 13:56
- Nahlásit
abby
...to si naše rodina nepejskařů klepe na čelo pořád (když mně vidí) a já si o nich myslím své...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 14:03
- Nahlásit
Gája
...tak u me si klepe na celo vsechno pribuzenstvo z pritelovi strany
jinak ted jsem se rozcilovala, neb mamce se s rockym rozbil obojek..a tak ji rikam, ok...tak zajdi do zveraku a kup ten samej..tedy cervenej (neb mame cerveny voditko..) mnooo a co myslis..mame fialovo-modrej..mamce se libil vic tak ted bude rocky vopravdu barevnej ..mnoo po dovce budu kupovat stejne novy voditko..ale budu muset tedy do modra..chjoooo...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 14:16
- Nahlásit
Gája
No nesměj se. Když jsem s ní jako se štěnětem byla poprvé v parku, tak šla kolem paní s dítětem a to malý začalo dělat:čičičiči, kočička!!
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 14:22
- Nahlásit
Orry
... tyhle starosti mám ráda.. strašně ráda kupuju něco naší Sárině i když to patřičně neocení, ale já mám z toho radost..
Syska
když ji chci naštvat, tak jí říkám kočičko... víš co to je, pro psí ješitnost???
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 14:24
- Nahlásit
Gája
jj ja taky...videla jsem pekny obojecek s cervenym sateckem...ale cekam az rockysek prestane uplne rust..protoze on uz tech vobojku mel fakt hafo
|
micsa
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2006 11:14
- Nahlásit
Gája
Taky to tak prozivam a jsem vdecna za toho meho pejsanka. Je to nas vsech "vitamin". M.
|