Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tvorba psích webovek
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 08:50
- Nahlásit

Víťa
Díky moc za rady. Ale jako naprostý amatér nevím, co myslíš tím odstraň ten obsah na Pagerank.cz
Tím myslíš keywords?
Potřebuju, aby mi to vyhledávalo podle slov vlčí špic a špic. V adrese to nemám, takže snad jedině změnit adresu.
V titulku stránky to je, i když ne samostatně, ale v delší větě, ale to by snad nemělo vadit?
Nadpis předělám, to mám fakt špatně.
O odkazech moje stránky jsou, chodí mi na ně i odtamtud lidi.

Karol
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 09:37
- Nahlásit

Víťa
Díky! Škoda, že jsem se někoho třeba nepřeptala předem, co? Já nějak myslela myslela...a ono je to trochu jinak. Víš co je ale divný? Mě to nenajde v google ani přes jméno psa, který je názvem stránky - Diamond Aurea Rosa, takže?
A s tou adresou si to rozmyslim - když jí změnim, můžu nějak zajitit, aby lidi, který maji tu starou se ke mně stejně dostali? (Fakt je, že jich ještě není mnoho. ale stejně )
Každopádně dík za lidský a přitom odborný přístup. Některé rady mi tu přišly pro amatéra jak "rovnák na vohejbák".

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 10:33
- Nahlásit

Karol
Tak s tím, jak se lidi dostanou na novou adresu můžu poradit i já laik.
Najdi si script na přesměrování, na starou adresu dáš stránku s tím scriptem upraveným tak, aby přesměrovával na tvojí novou adresu a je to, každý kdo klikne na starou adresu, bude automaticky přesměrován na novou.

Anu
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 11:02
- Nahlásit

Já se přiznám že jsem právě vytvořila naprosto laickým způsobem jen tak webovky,ale teda fakt nevím absolutně jak a kam je zařadit aby byli vidět...to mi teda fakt uniká neb jsem debil a nerozumím co tady mluvíte o nějakéch skriptech a Pagerank.cz

Karol
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 13:00 - Změnil/a: Karol
- Nahlásit

S tím scriptem se taky nějak nechytám - kde ho mám hledat? (Teda takhle, co to vůbec je ??? :confused

Anu
Též se hlásim k debilům. (I když ten pagerank jsem našla taky, ale jako debil jsem se do něj taky zaregistrovala a teď se dozvídám, že to byla chyba. Tak buď ráda a nehledej to

Anu
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 13:08
- Nahlásit

Karol
ale jako debil jsem se do něj taky zaregistrovala a teď se dozvídám, že to byla chyba. Tak buď ráda a nehledej to
to je dobrý,jsem ráda že nejsem sama tak budem čekat jestli mezi nás zavítá nějaký odborník..prosím prosím slitujte se nad dvěma dušičkama..

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 14:04
- Nahlásit

Já tu jsem, ale nejsem žádný odborník.
Asi sem budete muset přijít spíš večer, v tu dobu tu byl odborník Víťa.

Karol
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 14:07
- Nahlásit

Víťa
Viťo, kde jsi!!!!!!????????

Anu
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 14:16
- Nahlásit

Karol
hele vítej v klubu Hergot o čem to mluví?

Víta
prosím nějaký návod pro blbce popsaný od bodu jedna po poslední. První např.zapnout PC a tak

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 15:23
- Nahlásit

milovnikpejsku
www.labradorka-anne.com je na slovo labrador na centrum.cz na druhé pozici super, na atlas.cz na 5 pozici, dobrý, na seznamu hodně vzadu a google ani nemluvě

to je tím, co psal Víťa...neboli špatnými off-page faktory Tvého webu...tedy v podstatě hlavně tím, kolik je na Tvé stránky odkazů na netu......

seznam hodnotí stránky také hlavně podle off-page faktorů, ale konkurence oproti Googlu je mizivá, takže se to zobrazí na předních pozicích i tak.....

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 15:29
- Nahlásit

Karol
Mě to nenajde v google ani přes jméno psa, který je názvem stránky - Diamond Aurea Rosa, takže?
hm :-/ difný....třebva googlebot neindexuje estranky vubec

zkus si tedy do Google přidat svou stránku manuálně:

http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 24 Srp 2006 20:17
- Nahlásit

co myslíš tím odstraň ten obsah na Pagerank.cz
Omlouvám se, ty rady měly být určeny pro Karol.

Maya
Obecně platí, že proto aby se nějaký web umisťoval ve vyhledávání na určitá slova na předních místech ve vyhledávání, musí robot vyhledavače zjistit, že hledané slovo se na stránce nejen nachází, ale je umístěno i nejdůležitějších částech stránky, v:
URL (int. adresa)
titulku stránky (tagy <title>titulek</title>)
nadpisu (<h1>Nadpis</h1>)
a samozřejmě i v textu stránky.
Dalším plusem je pokud i odkazy vedoucí na tuto stránku obsahují ve svém textu to klíčové slovo. Struktura celého webu tvého webu by měla být dobře hierarchicky uspořádana a stránky by mezi sebou měly být dobře proázány odkazy.
Ovšem nedůležitější je, aby na vaše stránky odkazovalo dostatečné množství jiných webů - nejlépe aby byly z příbuzného oboru a samy byly v očích vyhledavačů dostačně významné. Jeden odkaz z kvalitní a významné stránky může mít váhu desítek až stovek odkazů z malých a bezvýznamných webů.
Doporučuji na stránkách www.jakpsatweb.cz vyhledat články o SEO problematice, přečíst je, pouvažovat o nich a pokusit se aplikovat popsané principy na svůj web

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 08:46
- Nahlásit

Víťa
Díky moc. Teď, když jsem se tady dozvěděla, co mám vlastně hledat - SEO - tak už jsem si něco přečetla a snad i jakžtakž pochopila jak je to s tím vyhledáváním na webu.
Jediný, co nezměním je URL, ale na ostatním se pokusím zapracovat.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání