| Autor |
Zpráva |
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 17:03
- Nahlásit
Jaké máte zkušenosti s tvorbou stránek na koho se obrátit,jaké jsou ceny a kdo dělá pěkné stránky.Mužete poradit na co si dát pozor.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 17:18
- Nahlásit
koukni se na moje webovky http://www.abbyprt.wz.cz dělala mi je Delila, vzory jeji prace najdes na http://webdesign.pejsek-max.net/
Je levna a spolehliva, udela ti v podstate jakykoliv stranky jaky si budes prat.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 19:17
- Nahlásit
KEISSA
Myslim, že asi nejlepší je pokusit se obrátit na někoho po známosti, poprosit třeba jen o pomoc a základní návrh a zbytek dotvořit sama. Asi nejlevnější varianty pro lidi, kteří se stránkama nemají zkušenosti skoro žádné.
Moje vznikly právě touhle cestou a myslim, že výsledek je víc než dobrej... http://eimy.unas.cz
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 19:23
- Nahlásit
Já mám stránky udělané na www.natrobohemia.estranky.cz,dělala jsem je sama,jestě před třemi měsíci jsem neuměla ani zapnout počítač,takže mi to zatím moc nejde.Je spoustu věcí na které už jsem přišla ale jestě furt to není ono.A proto jsem spíše uvažovala že si je nachám předělat od odborníka že by to mohlo být lepší.
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 20:49
- Nahlásit
KEISSA
Zhus se mrknout sem, třeba Tě to zaujme. Já u nich nic neobjednávala, ale znám stránky, které dělali a majitelé stránek jsou spokojeni. Tak se třeba domluvíš
|
haji
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 21:22
- Nahlásit
Někdo tu psal že se živí děláním stránek psalo se tam kde bydlíme a tak.
Jinak na internetu si můžeš stáhnout šablony WWW stránek a na stahuj.cz najdeš program NVU a ten ti je pomůže upravit podle tvých představ http://sablony.kvalitne.cz
|
haji
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2006 21:43
- Nahlásit
Sem to našla Kamca to byla je členem
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 00:37
- Nahlásit
KEISSA
a nebo se zkus obratit na http://www.janslechta.net/pro-chovatele.html ty ceny jsou řekla bych docela slušný...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2006 06:27
- Nahlásit
KEISSA
mně ty Tvoje stránky nepřijdou nijak špatný.
Příští verzi doporučuju začít zgruntu a ne jen opravovat a uvidíš jakou budeš mít z výsledku radost
|
milovnikpejsku
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 16:01 - Změnil/a: milovnikpejsku
- Nahlásit
KEISSA: myslím, že platit někomu za tvorbu jednoduchých webovek je zbytečnost... zkus se obrátit po svém okolí a určitě najdeš někoho kdo ti to "za pivo" udělá.
pokud ne, tak si zkus udělat sama něco malého www.jakpsatweb.cz je super web a chce to zkoušet a zkoušet...
jinak můžeš využít služeb www.estranky.cz kde jako laik si uděláš webovky zadarmo (s určitým omezením).
já jsem taky amatér a vytvořil jsem si toto: www.labradorka-anne.com
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 17:12
- Nahlásit
milovnikpejsku
já mám stránky na estránkách ale myslela jsem že odborník je udělá lepší.I když na estránkách se mi líbí že mužu měnit fotky a informace sama dle potřeby což je bezva.Akorát ted nemužu přijít na to jak tam udělat tabulku ,chtěla jsem udělat tab.s rodokmenem což mi připadá přehlednější ale holt nejde mi to .jinak stránky mám www.natrobohemia.estranky.cz
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 18:12
- Nahlásit
KEISSA
http://sablony.kvalitne.cz
tak podle toho bych nic nedělal, je to hrozný...
milovnikpejsku
KEISSA: myslím, že platit někomu za tvorbu jednoduchých webovek je zbytečnost...
Záleží, co si kdo představuje pod pojmem "webovky" , jestli to je třeba hromada textu a obrázků v nějaké formě plácnutá na web nebo jestli to má být něco smysluplného, co třeba může chovateli přitáhnout zájemce o štěňata...kritérii je vždy mnoho a je dobré se rozhodnout podle nich...
e-stranky jsou prima, ale mají dvě zásadní nevýhody.....ta menší je zobrazovaní reklamy a ta větší, která stále stoupá je to, že jsou (tedy ta služba) udělány opravdu dobře...nooo tedy bezkonkurenčně na českém trhu a tak je používá stále více lidí......tím pádem člověk pohybující na netu se s nimi setkává čím dál častěji a vzhledem k tomu, že je na estránkách na výběr z pár designů, z nichž některé jsou nic moc a tedy nepooužívané skoro vůbec, stávají se ty ostatní něčím jako ohraným klišé......prostě člověk na to narazí na každým rohu....což dobrá reklama rozhodně také není.
KEISSA !!!!
prostě je důležítý, jestli chceš stránky jen tak proto, abys je měla nebo jestli Ti maj třeba přitáhnout zájemce o štěnda.....podle toho bych se rozhodl....
jinak jsi asi šikula...možná bys to zvládla i komplet sama, záleží, jak Tě to baví a jestli v tom chceš něco dělat i dál...jestli se tedy něco učit nebo za to zaplatit
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 19:37
- Nahlásit
Trotelchen
Ted mě asi víc baví je dělat sama a taky se vlastně učím.Počítač mám vlastně asi tři měsíce,předtím jsem to neuměla ani zapnout.Podvědomě vím že asi odborník by to udělal líp a asi to časem svěřím někomu jelikož vše člověk nemuže umět.Ale ted to asi nechám tak ono se to nějak časem vybarví.Stránky sice potřebuji i ktomu aby přilákali zájemce na štěnda ale to doufám přilákají i ty stávající.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 03:55
- Nahlásit
KEISSA
Stránky sice potřebuji i ktomu aby přilákali zájemce na štěnda ale to doufám přilákají i ty stávající
já nemyslel vzhledem nebo obsahem, ale tím, že jsou na netu tzv."viditelné...."...neboli, že se zobrazují na předních pozicích ve vyhledávačích při dotazu na důležitá tzv "klíčová slova"...a je toho více
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 14:39
- Nahlásit
Tak jsem zase měnila tak doufám že to bude trošku lepší a přehlednější,další upravy nechám až po narození štěnat.
|
milovnikpejsku
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 15:52
- Nahlásit
keisa
tabulka se dělá takto:
HTML
<table>
<tr><td>bunka jedna</td><td>bunka dve</td></tr>
<tr><td>bunka jedna</td><td>bunka dve</td></tr>
</table>
<tr> - řádky; <td> - buňka
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 17:43
- Nahlásit
milovnikpejsku
Už jhsem na něco přišla tak mrkněte jestli to stojí za to .Jinak se narodila štěnda a dala jsem tam nové fotečky našich drobku.
|
sacha008
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 10:15
- Nahlásit
Dobrý den, mohu Vám nabínout tvorbu webových stránek pro Vaše psy. Velmi rychle, levně, kvalitně již od 200 kč. Více informací na http://www. levnyweb. webz .cz.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 10:27
- Nahlásit
KEISSA
Ježíš,ty jsou krásný Gratulujem
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 10:44
- Nahlásit
muzete mrknout na moje vlastnorucni...jen tak pro zacatek a zadarmo www.stesti.wbs.cz
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 11:49
- Nahlásit
Taky se mi podařilo s trochou námahy a s velkym časovym vydáním vytvořit něco jako stránky našeho pesa. Teď mám ale problém, že se vůbec nedají najít! Zaregistrovala jsem je na seznamu (tam v katalogu se to najít dá), na atlasu a na centrumu (tam to snad během pár dní taky bude), ale nevim jak docílit toho, aby se to dalo najít třeba přes google. Nevíte někdo, co s tím??? Teda určitě to někdo víte, tak poraďte.
www.goldenretriever-bond.estranky.cz
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 13:31
- Nahlásit
Karol
S tím vyhledáním mám taky problém. Mě to stránky vyhledá na atlasu i centru i googlu, ale na seznamu ani omylem. Zkoušela jsem co mi kdo poradil a nic.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 14:52
- Nahlásit
Karol
Maya
zkuste si najít něco o optimalizaci pro vyhledávače nebo se obrátit na profíky....
|
sacha008
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 15:03
- Nahlásit
To Maya:
To Vám mohu pomoci.Stačí mně kontaktovat na mé stránce - www. levnyweb. webz .cz/kontakt.html
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 17:32
- Nahlásit
KEISSA
v rodokmenu Palme máš špatně otce a bábu, určitě nejsou z CHS "Odluka"
|
Víťa
Administrátor |
# Zasláno: 23 Srp 2006 19:58
- Nahlásit
sacha008
Nechci se Tě dotknout, ale podle tvých vlastních stránek soudím, že Maye moc dobře neporadíš.
Maya
Na které výrazy potřebuješ, aby stránky byly k nalezení ve vyhledávačích?
Pokud se například chceš umisťovat na výraz Golden retriever, adresa http://www.goldenretriever-bond.estranky.cz Ti moc nepomůže, vyhledavač nerozpozná ze slova goldenretriever výraz golden retriever. Správný tvar by byl golden-retriever. Slova golden retriever tvé stránky vlastě skoro vůbec neobsahují, takže vyhledavač tvé stránky na tento výraz nemá proč nabízet ve výsledcích ve vyhledávání. Jak píše Trotelchen, vyhledej si na webu něco o SEO.
Struktura webů vytvářených v systému estránky.cz je poměrně dobře připravená pro vyhledavače, záleží na tom, na která slova a výrazy chceš být na webu k nalezení a tomu přizpůsobit obsah stránek.
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 20:02
- Nahlásit
Ebony
Dík už jsem to opravila
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 20:06
- Nahlásit
Maya
Zkus si je zadat do seznamu ručně, přes katalog.. http://napoveda.seznam.cz/cz/jak-pridam-odkaz.html
|
Víťa
Administrátor |
# Zasláno: 23 Srp 2006 20:20
- Nahlásit
Mel
Maya už v katalogu seznamu stránky zařazené má. Ovšem má je skoro úplně tragicky zoptimalizované pro vyhledavače.
Maya
Co nejdříve ze svých stránek odstraň ten obsah na Pagerank.cz. Vůbec Ti to nepomáhá, spíše tím svým stránkám můžeš škodit.
Ujasni si proč a na které výrazy chceč být na internetu k nalezení, a ty výrazy pak nenásilně dostaň na důležitá místa tvých stránek:
- do tvarů adres
- do titulku stránky
- do nadpisů (hlavně H1 a H2)
- do odkazů
Na tvé stránky pak musí vest nějaké kvalitní odkazy z jiných webových stránek, bez odkazů tvé stránky prostě nebudou existovat!
|
milovnikpejsku
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 23:13
- Nahlásit
www.labradorka-anne.com je na slovo labrador na centrum.cz na druhé pozici super, na atlas.cz na 5 pozici, dobrý, na seznamu hodně vzadu a google ani nemluvě.
|