Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Krmení Pronature
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
moll
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 07:54
- Nahlásit

brut
tak podávám zprávu: podle ponature jsou štěňata všech velikostí do 52. týdne, pak natupují dospělí psi. takže pro dospěláky malých a středních plemen je krmení pronature 26 adult small and medium breeds (kuřecí), pro velké psy je pronature 26 adult large breeds (kuřecí). pro dospělé alergiky všech velikostí je pronature 22 all breeds (jehněčí). pro seniory je pronature 21 adult less active and seniors (kuřecí). číslo v názvu je procento bílkovin. tak si vyber a ať pesovi chutná - našim teda fakt jo a vypadají taky docela k světu. další info najdeš třeba na www.pronature.ca

brut
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 10:09
- Nahlásit

moll
Moc děkuji, musím najít vhodnou náhradu za stávající granule...Brut má po nich srajdu....tak zkusíme tyhle...snad je u nás seženu.

brut
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 10:11
- Nahlásit

moll
našla jsem stránky v češtině, tak sem dávám odkaz

http://www.pronature.cz/index.htm

Orry
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 11:13
- Nahlásit

brut

Moc děkuji, musím najít vhodnou náhradu za stávající granule...Brut má po nich srajdu....tak zkusíme tyhle...snad je u nás seženu.

a na jakych je granulich??

brut
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:29
- Nahlásit

Orry
Je na Calibře......celou dobu dobrý, ale poslední dobou stále problémy. Tak chci změnu

Orry
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:23
- Nahlásit

brut
no ja mam oba na chicopee...
ale rockymu moc nechutnaj...jen s tim lososovym olejem, ale kamoska mu do nich namichala proplan lososovej a to basti..tak jsem mu je koupila a asi na ne u nej prejdu

jinak Orry je na seniorce od chicopee a nema problemy

Verca
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 16:12
- Nahlásit

hm, tak to vypadá, že superprémiovky nedělají. Nechápu, kde to teda ta prodavačka vzala. Navíc obsahuje betakaroten, takže to pro mého bílého psa asi nebude vhodné krmivo. Ach jo a mě se tak líbilo. Hlavně ty bylinky v něm.

brut
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 17:54
- Nahlásit

Verca
obsahuje betakaroten
Obsahuje výlisky sušených rajčat....ptala jsem se paní na info a ta mi říkala, že betakaroten neobsahují. Občas po těchto výliscích může nastat jemné zabarvení, ale není to pravidlo.....

Verca
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 17:58
- Nahlásit

brut
já četla že ten špenát obsahuje betakaroten. No ale než riskovat.... Kdybych nechodila na výstavy, tak jo, ale takhle raději ne.

zuzka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 08:13
- Nahlásit

a kde to kupujete v praze?
když jsem pronature sháněli před rokem, tak se ukázalo, že ten seznam prodejců na jejich stránkách není zrovna aktuální...

brut
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 08:46
- Nahlásit

zuzka
Nevím, včera jsem volala do firmy a tam mně odkázali na prodejce, kteří zavážejí granule. Ty prý vozí granulky i domů....

brut
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 22:54
- Nahlásit

zuzka
Tak máme doma granulky. Brutovi moc chutnají, je úplně bez průjmu a má i menší bobky. Kupovala jsem si pytel přímo od prodejce v Praze, stál mně 685,- . Seznam zverimexů sice nevím, ale je ochotný ho poskytnout. Já s ním mám domluveno, že další pytel mi doveze domů.

moll
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2006 19:35
- Nahlásit

brut
stál mně 685,-

a jakou bereš - tu 26 pro velká plemena? mě to stojí skoro o 200,- víc a ještě si pro ně musím dojet

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání