| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 13:36
- Nahlásit
wami
Taky už si dávám pozor a chci buď klasiku - kovovou nebo spešl plast.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 13:52
- Nahlásit
Terri
Ne zmínka o policajtově uvážení tam vůbec není. Na klíčové slovo zvíře mi vypadlo tohle a jinak ty pasáže o těch, co vedou zvířata po silnici....
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 13:55
- Nahlásit
No a když si nenecháte dát pokutu, tak jak pak obhájíte, že pes měl síť (např.)? Nemůže policajt říct,že neměl nic?
ALe to už zacházím asi zbytečně moc daleko
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 13:56
- Nahlásit
Terri
no nejlíp mít svědka
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 18:27
- Nahlásit
http://www.happyanimals.cz/autovybava-pro-zvirata/
aby toho nebylo málo
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 19:10
- Nahlásit
brut: kočka v přepravce holce na klíně
Mar3: psa mám na klíně.....a "zajištěnej" je mejma rukama
a ostatní, co vozíte psa jen tak na klíně, opravdu si myslíte, že je při nárazu udržíte?
viz spot, co sem už dával michalm
a dříve vysílali i spot, kde bylo o poutání pásem a moderátor pořadu měl na klíně medvídka (simuloval batole), na trenažeru narazil při nějaké "směšné" rychlosti (40? 30?) a přesto ho nedokázal udržet!
Terri
No a když si nenecháte dát pokutu, tak jak pak obhájíte, že pes měl síť (např.)? Nemůže policajt říct,že neměl nic?
svědka nebo aspoň foťák
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 19:26
- Nahlásit
zuzka
Přepravka je připevněna k přední sedačce na které sedím já. Takže nic nehrozí. Stačí, že Sněhulka má takhle strach, ještě aby se jí něco stalo.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 19:27
- Nahlásit
blanulinka1
a dražší netovej obchod by nebyl?
ta mříž od trixie, co tady nabízej za 950 korun je víc jak o 300 dražší než třeba na allpetu....
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 19:29
- Nahlásit
brut
Vás potkat v autě musí bejt taky teda zážitek, co?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 19:33
- Nahlásit
Mel
Co nás potkat, ale všechno naskládat a nikde nic nezapomenout a ještě jsem zapomněla na rakev...bez té taky moc často nejezdíme.. Takhle jezdíme na chatu, to je pak sranda přejet Brdy...máme totiž Formana.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 20:13
- Nahlásit
V MF doporučovali nic neplatit a hlavně mít fotku zabezpeční psa. Kámoška si koupila síť asi za 200,- a po první napnutí se jí nahoře roztrhla, sama od sebe
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 17:46
- Nahlásit
Ahoj, dostala jsem vlastní auto - kombíka a dumám jak vyřešit oddělení kufru (se psem), od zbytku auta? Jako první mě napadla síť, ale teď spíš uvažuju o mříži, ale nevím, jestli by nějaká z těch univerzálních vyndavacích byla vůbec k něčemu dobrá....
Máte nějakou zkušenost? Konrétně třeba s těmi co jsou tady?
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 18:36
- Nahlásit
Ta první nevím. Ty ostatní jsou všechny ten samej systém a z vlastní zkušenosti musím říct, že je ta mříž na dvě věci. Je strašně vratká i když jí rozepřu na maximum, že málem ty packy prolejzají střechou. My jí máme zapřenou mezi sedačkou a platem a tím jsme jí upevnili. Ale máme taky psa, kterej se nikam zezadu nedere.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 18:42
- Nahlásit
VerčaZ
Dík, tu první kupovat určo nebudu - nejsem milionář - ale ta Vario? Má zase jiný uchycení než ty podlaha-strop
Tak jako muj pes se dere jen když je ponechán sám v autě, za jízdy je v klidu .
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 19:09
- Nahlásit
Dines
Aha, já si nevšimla, že má jiný úchyty, jen jsem to rychle prolítla. Tak to by mohlo i fungovat.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 19:41
- Nahlásit
VerčaZ
Jen najít někoho kdo jí už testoval
Právě mi přijde fajn - jak je zahnutá....ale ještě budu muset zkouknout jak to v tom mym kufru vlastně vypadá
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 19:53
- Nahlásit
Dines
hele a nemáš v okolí nějakýho trochu manuálně zručnýho čéka? Já měla do fiesty udělanou mříž z kari sítě prostě jen rozbruskou uřízlou do správné velikosti a tvaru, konce zabroušený, ve správný vzdálenosti navařený tyčky, který jsem strčila do díry po zadních opěrkách-ty jsem teda vyhodila-a náklady byly asi 100,- a to hlavně za barvu, páč jsem kari síť měla doma, co zbyla z betonování.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 20:04
- Nahlásit
Alexa
Nojo, akorát já nemam na zadních sedadlech opěrky - jakože ani díry
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 20:36
- Nahlásit
Dines
tak ten kufr pořádně prolez třá tam nějakou ďourku najdeš. Nebo zkus vymyslet jiný způsob upevnění.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 20:50
- Nahlásit
Alexa
Kouknu na to, a třeba na něco přijdu
|
Matejka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 14:05
- Nahlásit
Tak já se taky přidám z dotazem, máme starou škodovku 120, vyndali jsme jednu zadní sedačku, aby měla psice místo, ale nemám jí nijak zabezpečenou, co by tam bylo nejlepší použít? Chtěla jsem pás, ale v týhle starý kraksně pásy vzádu nejsou
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 17:25
- Nahlásit
Matejka
Já jsem je vázala vodítkem ke dveřím , ale elegantnější řešení by asi bylo navařit někam očko. Jo a pozor, dávali jsme tam síť co se dává mezi zadní sedačky a kufr, ale je potřeba jí vyztužit, protože má moc velké rozteče mezi opěrkama.
|
jakub_sampon
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 02:38
- Nahlásit
shiba
|
jakub_sampon
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 02:42
- Nahlásit
shiba Ahoj máš stále tu sít do auta měl bych o ní zájem ozvy se na mail jakub.sampon@seznam.cz dík
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 12:40
- Nahlásit
Dines
tu rozpinaci mam, ale jak pise Verca, pokud se ma clovek spolehnout jen na samotny rozpery.....tak proste nedrzi, davala jsem ji do malyho renaulta, to bylo jakz takz kdyz se pridelala popruhem za operky, ale napr ve fabii v kombiku nedrzi vubec, ikdyz ji chlap nafest rozeprel - nerovnosti terenu pak jezdila po strope, az spadla. Do Forda jsem si nechala dat kovovou z nejakyho staryho pickupa z vrakoviste, jsou navareny uchyty do tech madel u stropu - dole je posazena do diry od rolety na kufr a drzi pevne. Jinak musim vozit psy i na zadni sedacce a ty jsou na obyc. voditku kolem sedacky - policajti nikdy nic nerikali. A ta universalni sit na gume je opravdu jen pro hodny psy - nas koumak se skrz ni dostal na predni sedacku driv nez jsem bouchla kufrem a dosla ke dverim u ridice ))
|