Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / koupání v rybníku-lidská blbost
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
nika00
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 11:07
- Nahlásit

presne to sem chtela rict....ale sou lidi ktery maji naky vytoky, no co si budem povidat..navic do ty vody chcijou....nekdo se tam de snad jen umejt...kdybych na tohle vsechno mela myslet, tak do ty vody nikdy nevlezu

nika00
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 11:08
- Nahlásit

dejavu
jo ja to taky chapu....ale to bys je musela videt.....jen sem ti chtela rictze je to o lidech....jeden rika nechte ho...a druhy se muze pos...

Chodka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 11:13
- Nahlásit

U nás je jeden lom,kde pouští psy jen na vodítku,ikdyž ten kluk v pokladně říká,že koupání psů udělá menší špínu ve vodě než když se opalující člověk několikrát namaže a vleze s tím do vody.Ten lom používají i potapěči a ti na to hrozně nadávají jak je voda od těch krémů zasr....

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 11:55
- Nahlásit

dejavu
ja vim,ale takove zanety,co jsem videla,nebo svrab,nekteri lidi to je fakt hnus,a na psi budou nadavat,to si fakt nekteri nemuzou odpustit.Chodka
a o tech kremech,staci se jen podivat na koupaliste,proto tam radsi ani nechodim a kdyz si predstavim jeste hlavu na hlave,tak jdu radsi k rybniku,nebo rece.

Cezar
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 13:19
- Nahlásit

Fromeli
Tak se také hlásím k okolí Čerčan, jak už psala Orry tak máme chatu přímu ve Lštění nad zastávkou. Takže Pišelku také velmi dobře znám a koupeme se s psem také v Sázavě. Sice nechodíme u nás ke splavu, protože je tam plno lídí, ale chodíme směrem k Čerčanům, ještě kousek pod plynovod, zřejmě někde naproti Vám. Jestli tam jezdíš déle, tak si možná někdy viděla u vody ovčouna v koupací čepici, proto také nám nikdy nikdo nic neřekl, protože to pro lidi byla ohromná zábava a spíš se vždy ptali proč tu čepici má. Teď už ho bohužel od ledna nemáme, ale máme takové šťíře z útulku, tak že tam s ním chodíme také i když ten se koupe podstatně méně než Cézar - to byla vodní krysa a né pes.

dejavu
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 13:24
- Nahlásit

Cezar
z jakeho utulku mate pejska a jakeho? mas fotku? s proc mel koupaci cepici?

fromeli
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 13:28
- Nahlásit

Cezar
to asi vím, kam chodíš, ale ovčouna v koupací čepici sem neviděla
Ze strany té naší osady za plynojememe je taková louka a chatky jsou dál od vody a pak je zase řada chatek u řeky, tak tam je ta naše. Jak si dělá srandu můj muž, je to hned u světoznámého privátu Na břehu))

Cezar
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 13:32
- Nahlásit

dejavu
Mi už jsme si myslím spolu si psali, jedná se o Beníka s Bouchalky. Cézar měl koupací čepici, protože trpěl na záněty uší právě z řeky a pan doktor mu zakázal se koupat, když nebude mít ty uši chráněný tak, aby se mu tam nedostala voda. Jelikož mi ho bylo strašně líto, tak jsme přemýšlela až jsem vymyslela koupací čepici z kapuci dětské pláštěnky. Pan doktor když viděl fotky, tak málem spadnul smíchy ze židle, ale je fakt, že od té doby se mohl koupat jak chtěl a záněty nebyly.

Cezar
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 13:39
- Nahlásit

fromeli
Tak to máte fajn, že to máte přímo u vody. Mi musíme docházet, jsme na kopci, ale zase nas neohrožují povodně, což teď bylo dost aktuální. Divím se, že si nás s Cezarem neviděla, protože s ním jsme tam byli skoro furt. Ráda bych dala fotku, ale bohužel neumím je sem vkládat, jsem trochu na tohle antitalent.

Cezar
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 13:41
- Nahlásit

dejavu
Jinak můžu poslat fotku Cézara v čepici na email. Jak jsem psala Fromeli bohužel sem fotky vkládat neumím.

fromeli
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 13:42
- Nahlásit

Cezar
My jsme sice pár metrů od řeky, ale břeh se tam dost zvedá, takže se voda rozleje na Čerčanskou stranu a my ji měli asi 3 metry od pozemku. Ale chaty přesně naproti na druhým břehu měly vidět jen komíny.

Syska
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 13:44
- Nahlásit

Cezar
já prosím cézarka v čepici: sylva.stouracova@seznam.cz

Cezar
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 13:47
- Nahlásit

Syska
Ráda pošlu, byl to můj miláček, ale tím nechci říct, že Beník není.

Cezar
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 13:53
- Nahlásit

Syska
Odesláno doufám, že dojde v pořádku.

dejavu
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 14:02
- Nahlásit

Cezar
ja chci taky Benika v cepici, pridam ho na web Bouchalky. Je to tenhle pejsek, ze? http://www.connection.wz.cz/ben.html
Posli mi ho, prosim, na coracos@seznam.cz

dejavu
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 14:04
- Nahlásit

ted mi doslo, ze to byl v te cepici Cezar, tak ho nepridam na web, ale rada se na nej podivam

Cezar
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 14:05
- Nahlásit

dejavu
Beník není v čepici, to byl Cézar, kterého jsme měli před ním, jak jsem v článku psala. Beník je doopravdy tenhle pejsek a je strašně fajn.

fromeli
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 14:08
- Nahlásit

Beník je moc roztomilej

dejavu
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 14:08
- Nahlásit

Cezar
stejne mne zajima moc ta cepice, posli, prosim, hodilo by se mi to pro brachova psa, co taky trpi na usi a rad se koupe a casto ho hlidam. Jen nevim, jestli budu schopna to ukrejčovat.

dejavu
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 14:12
- Nahlásit

tak uz mi dorazila cepice, tak jsem to dala na web a davam sem, je to moc prima napad

Cezar
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 14:12
- Nahlásit

dejavu
Nic to není, akorát sežeň dětskou pláštěnku, odstřihni kapuci a na obou stranách založ. Pak navlíkneš do založeného gumu a je hotovo. Dobře drží a chrání uši. Fotku jsem poslala.

dejavu
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 14:14
- Nahlásit

Cezar
zkusim to, diky za napad, jen nevim, jestli to Iriska na sobe snese, plastenku tu sezenu, dite prislo do puberty a stiti se takovou detskou vec nosit, jako kdyby v tom byl mor, tak se to aspon vyuzije

fromeli
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 14:15 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

No čepice mě fakt pobavila, lituju, že sem to neviděla na živo

Cezar
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 14:21
- Nahlásit

fromeli
No můžu Ti říct, že vodáci málem padali smíchy z lodí. Jo k těm povodním, to je fajn, že Vás to nechytlo, já když v té době jsem jela v Čerčanech přes most, tak mi z toho bylo úplně špatně.
dejavu
Věřím, že se to naučí. Cézar byl tak vychovyný, že jsme přišli k vodě, on si sednul a čekal až mu sundám obojek a nandám čepici a pak teprve šel do vody. U nás naštěstí také akorát v době kdy ji Cézar začal potřebovyt tak sestře odrústali děti, tak jsme měli přísun pláštěnek. A fakt se to vyplatilo, nejen že se mohl kouopat, ale i pak už žádný zánět neměl.

fromeli
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 14:23
- Nahlásit

Jo k těm povodním, to je fajn, že Vás to nechytlo, já když v té době jsem jela v Čerčanech přes most, tak mi z toho bylo úplně špatně.

No tchán říkal, že voda byla asi o metr dál než o povodních 2002.

Cezar
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 14:28
- Nahlásit

fromeli
To má pravdu, bylo to fakt horší. Já jsem tam zažila obě a ta letošní byla podstatně horší. Jinak Beník je teď naše zlatíčko a i celé rodiny sestry. Ta říká, že až nebude mít Matýska, tak si pořídí jedině také takového, ale je to také pěkné štíře, muž o něm říká, že to není pes, ale gripen.

Tami
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 23:22
- Nahlásit

nemethova5
nedává mi to smysl, cos chtěla napsat:

..lidi s lupenlou a spol.

Tami
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 23:26
- Nahlásit

aha tak už mi došlo, po tobě číst to je děs.
Jinak potvrzuji - lupénka není nakažlivá, domnívala jsem se, že to už ví každý, je to záležitost vnitřních orgánů, která se projevuje na kůži.

Ta čepice je úžasná!!!!!!

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání