| Autor |
Zpráva |
Mika
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 14:04
- Nahlásit
inak, neberte to ako propagaciu krmiva, sama nim nekrmim, ale Eukanuba ponuka startovaci balicek pre stena, kde zaroven posiela aj kliker - je to zadarmo
http://www2.pgsampling.com/html/eukanuba/eukanuba. php?useLanguage=cz
viem ze sa to nerobi, ale co by clovek neurobil pre svojho psa? prislo mi to do niekolkych dni a ten kliker je aj pekny
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 17:10
- Nahlásit
Ka tachyon taky má k dospozici super klikry.
A musím říci, že se "žabičkami" máme špatné zkušenosti. Dcera si dokonce koupila za 99,- klikr ve tvaru tlapky v cho. potřebách a měla ho přesně 3dny, než se rozbil plíšek uvnitř. U Ka Tachyona jsem koupila klikry /cca 38,-kč 1ks/ a cvakáme za deště, bouřky,větru, plískanici, vedru.....a stále "klikuje"
Pokud ka tychyon má, ráda poskytne
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 23:17
- Nahlásit
kiwikik
Kliker jsem koupila nedávno v chovatelských potřebách na Křence, mám dojem, že byl něco málo pod pade. Nejdřív jsem tam volala, hned věděli co chci, to taky není pravidlo. V hračkářství jsem neuspěla - paní prodavačka mě evidentně ani nepochopila. Nevím, na čí straně byla chybka. Mmch, když jsi z Brna, já se tady vnucuju na společné venčení, potřebuju socializovat pako z útulku - 3 roky, kluk, boxík. Tak kdybys náhodou měla zájem.
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 10:06 - Změnil/a: kiwikik
- Nahlásit
kinta
můžu ti nabídnout skoro pětiletou veverku - čínský chocholatý pes.
Kluk k ostatním psům je spíš rezervovaný, při seznámení si zavrčí, že ho teda nezná, ale nestartuje, nevyvolává spory. Na výletech si de po svým. Tak kdybys měla zájem můžem se domluvit.
Moje situace je teď taková že vyčkám až bude Intercanis stejně potřebuju koupit ještě několik věcí. Moc děkuju zá tipy
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 10:17
- Nahlásit
kiwikik
Dík za nabídku, s malým pesem by snad problém být neměl, Bruno občas startuje na velký. Odkud jste? My z Kameňáku.
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 14:32
- Nahlásit
My Brno střed ale trajdáme všude. Zítra nemůžu ale jinak mám docela volno. Hodně teď chodím dopoledne hlavně kvůli vedru tak se můžete přidat.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 15:54
- Nahlásit
kiwikik
No, já dopoledne trávím v zaměstnání , takže vyrážíme kolem půl šesté večer. Kdybyste si chtěli udělat výlet na KV, můžem zajít nahoru do CHKO nebo to vzít do Bosonoh zahrádkama.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 10:23
- Nahlásit
kiwikik
http://www.psiadusa.sk/forum/viewtopic.php?f=59&t= 927 tady ho kup
|