Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Kde jste koupili klikr?!
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
rendik
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 13:28
- Nahlásit

Po přečtení všeho možného i nemožného jsem se rozhodla cvičit s klikrem, ale nemůžu ho nikde sehnat. Vím, že je v nabídce několika e-shopů, ale radši nakupuju v "normálních" obchodech...Zkoušela jsem zverimexy u nás,ale nikdo z prodavačů a ničem takovém jako je klikr v životě neslyšel, tak jsem poprosila sestřenici ať se mi zeptá v Praze ve zverimexech a dopadlo to stejně...

kokoška
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 13:57
- Nahlásit

rendik
zkus hračkárnu - dřív se to tam prodávalo, sice to asi nebudou znát pod názvem kliker, ale když opíšeš, co to má dělat, tak tam by se to dalo sehnat. Kdysi jsem to měla doma a bylo to právě z hračkářství.

Mel
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 13:58
- Nahlásit

rendik
Nejsem si úplně jistá, ale není klikr stejný jako takové ty cvakací žabky? Ty jsem nedávno viděla normálně v hračkářství asi za dvacku.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 14:21
- Nahlásit

jj, je to žabka, já jí koupila n hračkářství asi za 15 korun, ale ne všude ji mají, zkus obejít vícero hračkářství

dejavu
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 15:01
- Nahlásit

http://www.spokojenypes.cz/inshop/katalog/vycvik-s port/%5Bid-17-24%5D-vycvikovy-clicker-klikr.html

RoSa
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 17:09
- Nahlásit

Cvakací žabku mají na 100% v hračkářství v Lípové ul. (v Praze, když se jde z Ječné k Apolinářovi, po pravé straně). Já jsem si ji tam kupovala a stála kolem 20 Kč. Sice už je to dýl, ale prodavač říkal, že je běžně mají.

rendik
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 17:30
- Nahlásit

Díky všem, zkusím to u nás v hračkářství a když neuspěju, pošlu sestřenici do toho v Praze. V hračkářství se to teda jsmenuje žabka?

Kalliope
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 08:52
- Nahlásit

rendik
jo obyčejná cvakací žabka, teda alespoň se to takhle jmenovalo před 15 lety, ale pochybuju že by to někdo přejmenoval

rendik
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 09:05
- Nahlásit

Kalliope
Před 15 lety mi byly dva roky, takže si toho z tý doby moc nepamatuju... Takže přijdu do hračkářství a řeknu, že chci cvakací žabku? Vypadá doufám stejně jako ten klikr co mají v e-shopech... (Možná vám teď připadám jako debil, ale chci vědět co to vlastně budu po těch prodavačích chtít)

Kalliope
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 09:40
- Nahlásit

rendik

helev podstatě já se ani neptala, protože to měli vystavené na pultu, ale kámoška tam šla, zeptala se na takovou tu cvakací žabku a oni okamžiě věděli. Takže cvakací žabka, neboli kliker ale se slovem kliker, zvlášť u starších prodavaček moc neuspěješ, takže chtěj spíš cvakací žabku

Ixie
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 09:58
- Nahlásit

....clicker nabízí baron.cz....

Kalliope
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 10:32 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Ixie
jj, ale nechci teď mystifikovat, ale mám pocit, že ten klicker rozhodně nestojí dvacku, a v podstatě je to to samý co žabka.....

RoSa
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 10:38
- Nahlásit

Ta žabka opravdu vypadá jako žabka: je to zeleně natřený vyboulený plech, cca. 3-4cm velký.

rendik
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 12:14
- Nahlásit

Kliker stojí od 60 asi do 120 korun (na netu). Jinak jsem dneskam obešla všechna hračkářství co znám a jen v jednom věděli co chci, ale neměli to. V těch ostatních mi nabízeli různé plyšové kvákací žáby nebo plechové na klíček...

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 13:01
- Nahlásit

rendik
A co si pořídit kvákací žábu, když nic jiného nemají? Třeba by to splnilo účel líp než cokoli jiného

dejavu
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 13:40
- Nahlásit

Dala jsem vam sem odkaz na klikr za 60 Kc, co maj na spokojenym psu; to vam prijde moc a stoji vam to za to se tahat po hrackarstvich a shanet to o 20-40 Kc levnejc? Tak jo, proc ne, ale u vody je lip

rendik
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 14:59
- Nahlásit

brut
No, to asi jo, ta by se pejsánkovi určitě líbila, jednu takovou plyšovou kvákací měl. Byla to jeho nejoblíbenější hračka, ovšem jen do tíé doby než se mu povedlo rozkousat ten strojek uvnitř...
dejavu
Děkuji za ten odkaz. Hned v tom prvním příspěvku jsem ale psala, že k internetovým obchodům nemám moc důvěru, nerada kupuju "zajíce v pytli". Ale nakone cmi stejně asi nic jiného nezbyde. Navíc jsem nikdy netrvdila, že mi 60 kč přijde moc, kdybych na klikr narazila, koupím ho klidně i za tu stovku, mě jde o to ho sehnat v obchodě a ne po netu...Ale jak říkám, nakonec stejně asi nebudu mít jinou možnost.

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 15:07
- Nahlásit

rendik
Taky jsem psala naší zkušenost....my ale měli kachnu......vydržela do chvíle, než se jí Brut podíval na střeva ( teda na strojek)
Ale zase u ní byla jistota, že vždycky zabrala

Altcha
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2006 11:46
- Nahlásit

Myslím, že jsem je viděla v jednom zveráči v Praze na Olšanském náměstí.

kiwikik
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 11:14
- Nahlásit

jo takže nastala situace kdy jsem se konečně rozhoupala že kliker zkusím, nakvačila jsem do několika hračkářství a že takovou primitivní a starou věc jako je žabka už dávno stáhli. co teď? kde jste žabku v Brně koupili?

Dines
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 11:19 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

kiwikik
Já teda kupovala clicker na netu a spokojenost
Samo že se dá i na netu sehnat levnějc, ale já to brala podle designu

Kalliope
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 11:22
- Nahlásit

rendik
jestli ještě žabku nemáš, tak ti jí můžu někde sehnat a poslat poštou

Mar
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 11:23
- Nahlásit

rendik
OT - psala jsem ti maila (na mail co mas uvedeny zde na cz-psu)

wensday
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 11:23
- Nahlásit

nebo tady

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 11:28
- Nahlásit

rendik
klker jsme koupili v hospodě optej se younglady

EngieB
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 12:19
- Nahlásit

Hele, nemáte někdo zkušenosti s výcvikem dvou psů na dva klikry? Dají se někde sehnat klikry s fakt rozdílným zvukem?

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 12:50
- Nahlásit

EngieB
no i obyčejnej kliker má takový šoupátko a tím měníš zvuk.. nebo hlasitost??myslím že to pesany naučíš ale já fakt nevím jak.)

Falco
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 13:28
- Nahlásit

V PetPlanetu u medlánecké vozovny za 49,-Kč. (nebo dokonce 43? , určitě pod 50Kč).
Mmch koupila jsem ho včera, tak jsem zvědavá, jak to zvládnem.

EngieB
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 14:00
- Nahlásit

sarax
No právě asi jen hlasitost. Já bych radši i zvuk... no nevím, chci mimi BOM a chci na klikr, ovšem BC taky klikruje (a je to mimochodem fakt dost dobrý!), tak aby to rozeznali.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 14:03
- Nahlásit

EngieB
hele tak se tu optej waldy,má jich po kapsách běžně několik,koupila sem ho od něj za pade na psí louce zcela nečekaně a neplánovaně,určitě bude vědět

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání