| Autor |
Zpráva |
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2006 09:35
- Nahlásit
Jimmi
ten olej sme taky měli vzorek, pán co mi dřív vozil granule mi právě ten Kronch hrozně vychvaloval, hlavně že je prý dobrý pro psi co maji různý alergie. Tak mi nandal vzorky skoro od všeho. Viky to všechno zbaštil v pohodě, ale příde mi ta cena dost velká a ten rybí smrad bych asi taky denně doma mít nechtěla.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2006 09:47
- Nahlásit
Vcelka
no teď to skoro vypadá, že žiju v rybářské chýši...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2006 10:52
- Nahlásit
Jimmi
Mimo mlsek máme i olej......no a chýši máme taky
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2006 10:58 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit
právě asi pro ten smrad to maji psi tak rádi
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2006 11:04
- Nahlásit
Vcelka
...jestli ty si to nepleteš se smradem na rybím trhu....v pravé poledne
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2006 11:07
- Nahlásit
Vcelka
Já myslím, že jim to i chutná.
Paní od jorkšírků mi vzkazovala, že tak poslušné pejsky ještě neměla. Tak jsem jí posílala odkaz na www stránky, aby se mohla zásobit.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2006 11:08
- Nahlásit
brut
co ty vlastně strkáš psovi do tlamy? a nevíš, jestli psům nevadí, když jim nějakou tu véču nahradím třeba konzervou nebo syrovým?
Tuhle jsem mu na syrový kuřecí srdíčka položila kolečko syrečku..něco jako zákusek no a potom se bojím co to udělá do rána s jeho střevama
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2006 22:46
- Nahlásit
Jimmi
Já běžně krmím Calibrou Bruta a Denynka má svoje granulky, které jí nevadí na střeva a poškozená játra. Oběma ale granule pokapávám lososovým olejem. To je pro ně veliká bašta.
Jinak si myslím, že Jimmimu tvoje mňamky musí chutnat a určitě mu neškodí. Já syrové maso taky občas dám jako mlsku, hlavně dávám kosti s chrupavkou. Jen okouše chrupavku, tak kost zabavuju a vyhazuju.
Konzervy dávám občas taky. Stále Bruta krmím 2x denně, tak mu jednu porci granulí vyměním za konzervu nebo masíčko.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 11:56
- Nahlásit
brut
tak jsem ráda, že to nemíchám sama, moc se s tím nepářu, když si vzpomenu z čeho žil dřív tety pes...to nebyly granule zato jsi mohla mít velký pytel zbytků z drůbežáren... chodilo se proto na cvičák od Svazarmu. Bylo to za pár šupů, po pár dnech to Benovi lezlo naproti a mávalo pacičkama .
Ben tu schnilotinu smrdutou miloval a umřel ve 12letech.
A dneska se lidi dokážou pohádat u složení granulek.... , jetli tam je všechno dobrý, výborný, nebo excelentní...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 12:11
- Nahlásit
Jimmi
Já krmím granulema čistě jen z praktických důvodů ( jezdíme do chaty, kde není elektrika a tím pádem ani lednice). Takže granule jsou pro nás nezbytností. Ale doma všem psům vždycky dávám mix a oni jsou spokojení. Dřív to bylo vážně jednodušší. A bez dohadů
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 13:58
- Nahlásit
brut
dej mi prosim taky odkaz na ten obchod kde prodavaj ten zazrak po kterym psi poslouchaj jak hodinky
rocky mi jednou zacal ve skolce flusat pamlsky, mel totiz neco lepsiho na praci a to prani a dovadeni
u nas je to stejne...rocky dostava michane...rano ma treba ryzi s masickem a k tomu i misku s granulema..vetsinou zmizi vsechno...nekdy dostane jen granule..a to teda trucuje
orry jako stene zral taky kombinovane, ale postupne presel na granule uplne a dneska by dal za ne zivot
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 23:04
- Nahlásit
Orry
najdeš je tady ( kupuji 85% lososa)
http://www.prag-info.cz/_shop/index_.php?shop=MTM3 Mw==&akce=rubrika&idoddeleni=4511
|