| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 14:51
- Nahlásit
Anu
Je mi to jasný,ale třeba by se nějaký našel,nejlépe nějaký obřík,to bývají flegmouši. Náš labroš je taky takovej,co je menší může na něj řvát sebevíc a je mu to fuk. (jen nerada přiznávám,že naopak vořech žádnou urážku nesnese ). Chce to trpělivost,moře trpělivosti, jak píšu,labroš je flegmatik,ale když ho pokousal RR,tak měsíc dva taky na velký psy preventivně řval...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 15:37
- Nahlásit
Verca
aha, tak už vim, díky
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 15:52
- Nahlásit
Anu
no nevim.Pravda že jsem tam nebyla teď po útoku,ale jeho terapie-pustit k psa k těm jeho československým vlčákům a trhnout vodítkem když chtěl nedejbože vyjet měla smysl do budoucna-jako že nám ukazoval co a proč dělá.Ale nejsem si jista jak se léčí panický strach ze psa .Podle mě to je jen o čase a zvyku,že zas mu nikdo neublíží
že se k tomu ještě vracím....Ve Tvém případě je zcela jasné, že by Tě Ruda nebral na dolní psinec k čévéčkům, ale vzal by si Tě s Anubem stranou a léčil mu nabouranou psychiku alespoň zpočátku trochu jinak než pomocí terapeutických psů....A i ty by přidával myslím postupně....Hele já Ti nechci nic podsouvat, ale když jsme naposledy byli za Rudou, tak jsme si to domluvili jako samostatnou návštěvu, vzal nás nahoru, tam co jsou pejsci z Krupky a tam jsme si v klidu povídali, zatímco psi buď seděli u nás, nebo čuchali kolem nás. S námi tam byla akorát Bakíšová a té jsme byli naprosto ukradení )
Necpu Ti to, ale zkus to, zkus se s ním dohodnout. Anub nenapadá proto, že by se chtěl porvat, ale proto,ž e má strach a tohle Ruda jistě nebude řešit škubáním na vodítku, ale promluví mu osobně do duše po svém, ale účinně.Fakt neměj strach.
|
otoson
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2006 10:36
- Nahlásit
Ahoj,
pročítám teď všechny možné diskuse o RR a natrefil jsem i na tuto Chtěl bych Vás seznámit s mým novým kámošem Hugem,,,neboli Gharib Gitonga Od Křemence.
http://www.gitonga.wz.cz/
těším se na diskusi s Vámi
Ota
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2006 16:00
- Nahlásit
Anu
Ahojky, hele nepomohla by třeba ti Barča s Alexem? On je taky takový vyžle krátkosrstý a v hlavě to má srovnaný. Mě se Molča bála přiblížit k velkýmu psovi a na druhé procházce Alexína vyzývala ke hře, on je fakt v poho a na malý uřvaný psy kašle, třeba by vedle něj Anubis pochopil, že vedle takovýho psa může existovat. Jen mě to tak napadlo. Jinak samo přeju, ať se zrzavec zlepšuje, pač je to škoda, na coursingu byl fajn.
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2006 16:13
- Nahlásit
Ahojky, mám dvouletou čubinu RR, a včera jsme se vrátily ze třetího agility tábora... Dělá tu někdo se svým ridgeback agility?
|