| Autor |
Zpráva |
michalm
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 15:08
- Nahlásit
abby
Beruskou
urcite razime do Rakouska, mam atm povinnou jednu navstevu ktera se uz dlouho odklada... a pak se uvidi jestli nekam jinam nebo ne, to je zatim ve hvezdach
na vet. sprave je to podle me pro normalniho cloveka docela zmateny, vet vi taky prd, takze bych si to prebral po svym a do chorvatska maximalne tak skanul pro to razitko ze je pesan zdravej
|
abby
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 15:13
- Nahlásit
Jandula
A v ostatních zemích (cestou do Chorvatska)
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 15:20
- Nahlásit
abby
fakt nevím, ale jezdila jsem co dva měsíce, několikrát mě stavěli policajti a nikdy nic...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 15:30
- Nahlásit
Určitě to bude někde na netu,takže to zjistím.Ale stejně díky
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 15:34
- Nahlásit
abby
No, to já vlastně taky... chtěla jsem obětovat nějakou tu kačku a pořídit autosíť. Mám Astru v kombíku a pro síť tam jsou přímo udělaný otvory, tak jsem volala do Opelu, kolik to jako v originále stojí, páč ta jejich je celkem bytelná a když mi sdělili cenu, šla jsem do kolen - 7 500,-
Takže zatím řeším, jak to vyřešit s tou sítí....
Fakt a jak se ten časák přesně jmenuje?
jo, na tohle jsem ti zapomněla odpovědět, jmenuje se Pes přítel člověka. Kupuju si ho pravidelně, i když teď už to není tak zajímavé čtení jako dřív. Nicméně asi se tu nic lepšího o psech sehnat nedá (existuje ještě časopis Svět psů, ale to mi připadá, že je pro úplný blbce, který psa viděli akorát na obrázku).
|
abby
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 16:51
- Nahlásit
Mel
My jsme taky chtěli dát původně mříž přímo od výrobce (škoda).Tam to stojí teda něco málo přes 2 tis.,jenže Abby nechce vzadu jezdit.Když ji dáme na zadní sedadlo,tak klidně celou cestu prospí.Takže chci koupit tu síť,protože ji budeme vozit vzadu.Taky mi příjde,že v tomhle počasí musí být v kufru hrozný vedro.
A za ten časák dík,půjdu si ho koupit.Zdenda si kupuje o autíčkách,tak já si koupím o psech
|