| Autor |
Zpráva |
Terri
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 13:51
- Nahlásit
wami
Líšni, nad Zetorem, to
to bude ono!! Ale já tam zas byla tak 15 let zpět, jéžišííí já jsem už starááá
mimo mísntí teda nijak známá není...
takové místa mám nejraději, jsou nejméně zničené a většinou tam najdeš velké poklady pro dušičku
Jestli máš i další tipy, sem s nima..
|
wami
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 13:59
- Nahlásit
Terri
Jestli máš i další tipy, sem s nima..
nevím, jestli mám něco dalšího, jsem prostě akorát tak nějak hrdá na obec, kde jsem odjakživa...
Ale docela pěkně je ted spravená Olza v okolí Karviné, upravené břehy a pročištěná voda, dá se tam ujet strašně moc kiláků na kole po obou březích a leckde si i zaplavat, ale to už je spíš takovej polodenní příměstskej výlet...
No a jeden tip bez vyžití pro psy - na kraji Těšína, v podstatě ještě v Loukách je teď úplně nově otevřený archeoskanzen. Výzkumy se tam konají už několik desítek let a podle výzkumů tam postavili keltské hradiště, které neustále dále doplňují podle dalších výzkumů. (Otevřeno mají celé léto o víkendech, jinak v týdnu po dohodě s Těšínským muzeem.)
takové místa mám nejraději, jsou nejméně zničené a většinou tam najdeš velké poklady pro dušičku
Ohromné... Mám několik míst u řeky, kde býváme se psy sami (ne že by o tom lidi nevěděli, ale přeci jen - vlastní bazén je vlastní bazén ), potkat tam právě toho ledňáčka nebo vůbec jen tak procházet kolem řeky je nádhera...
|
joli
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 21:59
- Nahlásit
Ahoj holky, odkuď jste? Já teď sice bydlím u Prahy, ale narodila jsem se v Karviné a bydlela jsem v Těšíně
A to jsem nevěděla , že se v těch "zatopeninách" dá koupat
|
wami
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 22:34
- Nahlásit
joli
Ja jsem ze Stonavy, Terri z Haje ve Slezsku...
Zalezi, kdy jsi odtud odjela, ta jezera ci jak to nazvat jsou cista par let, predtim nic moc, okoli se zavazelo haldama a hlinou a to padala do vody, ale ted jsou 2/3 brehu ciste s prijemnym oblazkovym vstupem do vody... (Teda ciste, lidi tam nechavaji po sobe odpadky... )
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 12:27
- Nahlásit
Ahojte nemáte někdo zkušenosti s rybníkem ve Šlapanicích? Můžou tam psi? A je to koupatelné i pro dvojnožce?
|
Vistra
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 17:35
- Nahlásit
Naši kluci knírači si ve vodě lezli na záda včera jeden druhému, to bylo k popukání. To plavání je zázrak na tu nohu po operaci. Náš pes občas i zaklusá! Ale děsím se, co jim z toho zelenýho žabince vyraší na kůži.
|