| Autor |
Zpráva |
Dáška
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 10:46
- Nahlásit
abby
Jo tak
No a když si auto půjčujem, tak pesa sedí vzadu a je připnutá na manmaťáckém postroji k pásu. Je to ale nic moc, protože jak se tam hemží, docela se zamotává, a to ani nemáme ten pás nějak dlouhej.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 10:47
- Nahlásit
Dáška
No uvidíme.Něco koupíme a pak napíšu,jak se nám to líbí
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 11:09
- Nahlásit
Frog
Jakej plast...?
Ja to mam vsechno kov + ten prouzek, pas, mezi karabinou na postroji a tou zacvakavaci casti (taky kovovou)...
No prave proto ale davam prednost siti pred postrojem, kdyz se pse hemzi, tak se do toho pasku obcas zamotava...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 12:23
- Nahlásit
wami
No já myslím tu přezku na úpravu délky toho pásu. Já jí mám práve plastovou a mám k tomu trochu nedůvěru.
abby
Nevím, síti zkrátka moc nevěřím. Nedokážu si ani představit, jak taková síťka zadrží 50kg obludku při nárazu třeba v 80km/h rychlosti ...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 12:27
- Nahlásit
Frog
tu přezku na úpravu délky toho pásu
jo aha, ale toho bych se nebala, v podstate pri trhu ani tahu na ni neni vyvijen zadny tlak... (jde stejne se smerem te sily, si myslim)
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 18:50
- Nahlásit
Sit v aute urcite nevydrzi. Pri brzdeni pred srnou (bez narazu) se mi v aute utrhla klec se dvema psama ktera byla upevnena uchytama o celkove nonosti cca 200kg
|
michalm
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2006 13:43
- Nahlásit
sice tam neni nic co tu nebylo napsano, ale i tak je zaverecna scena opravdu poucna
http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/1096067152-st op/21640-preprava-zvirat.html?streamtype=WH
|