Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / zabezpečení psa v autě
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
abby
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 15:37
- Nahlásit

Tak jsem se v sobotu vydala na výstavu,že si tam nakoupím plno blbůstek,ale i nezbytností pro pesana,ale vzhledem k počasí,jsme to ani celé neprošli a prchli pryč.Takže jsem si nestihla koupit nic na psa do auta.Síť na zabezpečení kufru (skáče dopředu nebo je opřená o zadní sedadla) nebo pásy.Ptala jsem se u nás ve zverimexu,ale paní mi řekla,že musím do specializovaného obchodu,ale nevím kde v Brně něco takového je.Můžete mi poradit,kde něco takového sehnat (kamený obchod,net).Díky.

wami
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 15:47
- Nahlásit

abby
Site do auta a mrize do oken maji v Petplanet v Reckovicich (zastavka Hudcova) - zrovna dneska jsem tam mrize do okna kupovala.

Na netu to urcite budou mit temer v kazdem e-shopu...

abby
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 15:50
- Nahlásit

wami

Jé,díky.A nemají nějaké www stránky?
Já bych to právě radši koupila v kamenném obchodě,protože jsem to ještě nikdy neviděla a nechci kupovat zajíce v pytli.A taky člověku něco doporučí.

wami
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 15:55 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

abby
Stranky maji, ale takove, hmmm, nedodelane...

petplanet

Jinak ale vsechno (mimo pasu) dela myslim Trixie, takze to bude vsechno stejne...

Ja mam mimo sit do auta jeste i pas pro psa, cvaka se na postroj (ten mam, pouzivam obranarsky nebo tazny, u tech vim, ze nepovoli) a ten pas jsem koupila na Zeru: ZERO DC

abby
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 16:14
- Nahlásit

wami

Já bych jí taky asi chtěla koupit oboje.Občas je potřeba vést ji i vzadu.
A když mají ten pás,může si u toho lehnout i sednout?

Garfield
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 16:23
- Nahlásit

Ještě jedno skvělé zabezpečení psa v autě existuje a chystám se to začít praktikovat, aby mi nežral spolujezdce - narkóza.

abby
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 16:25
- Nahlásit

Garfield

A jak mu ji chceš podat?Fyzicky,utišující léky,alkohol,....

Garfield
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 16:27
- Nahlásit

abby
Napřed zkusím ťafku mezi vočiščata a když to nepomůže, tak dostane včeličku, nebo aby to bylo levnější, mu tam předhodím své ponožky. Za 10 min. nebude co řešit.

tosca
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 16:28
- Nahlásit

abby
Mrkni na www.baron.cz
Mají tam mříže i autopásy, k většině výrobků jsou i prospekty s podrobnými informacemi.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 16:29
- Nahlásit

abby
no ono je to s Garfieldem trochu jinak. vsechny vyse popsane praktiky skutecne provadi, bohuzel ne na psovi, ale na spolujezdci, aby spolujezdec neotravoval Gafa .... vim o cem mluvim, nekolikrat jsem prezil jizdu na sedadle smrti v dobe, kdy byla Garfield ridicem (teda skororidicem)

Garfield
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 16:33
- Nahlásit

Jirikovo
Jo? Tobě jsem taky rvala fusky do šňupáku?

abby
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 16:43
- Nahlásit

Garfield

Sice tě osobně neznám,ale nedovedu si představit (i po těch tvých historkách),jak činíš na Garfovi takováto příkoří.To spíš věřím jirikovo

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 16:46
- Nahlásit

Garfield
no bohate stacilo, kdyz ses rozhodla, ze budes ridit bosa a zula boty ... jeste abys mi to rvala primo pod cenich, to bych tady dnes uz neprispival ...

abby
dekuji, dobre delas ...

michalm
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 18:56
- Nahlásit

abby
Garfield
Jirikovo

abych vse jako naprosto nestranny pozorovatel uvedl na pravou miru, musim konstatovat, ze Garfield pes je v aute velmi slusnym a roztomilym to tvorem
Jirikovo jakozto osoba je schopen se prepravat bez jakehokoliv rizika jen a pouze na korbicce, idealne se psem "bojoveho" mazlo plemene, popr. jeho majitelkou (vetsinou si vystaci jen s ni
no a Garfield jakozto ridic je kapitola sama pro sebe, pac vsechny cesty vedou do Brna a vsechno je "kousek" - nekdy mi az prislo, ze jezdi zamerne tak, aby cloveka zmatla a dezorientovala

Tchor
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 19:27 - Změnil/a: Tchor
- Nahlásit

abby
Satav se v prvni zamecnicky dilne a udelaj ti mrize vyrazne lepsi a vyrazne levnejsi nez co koupis v opbchode. vetsina "univerzalnich" mrizi vubec nic nevydrzi a jeste jsou nesmyslne drahy.

wami
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2006 19:47 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Tchor
Jj, mrize jsou super, kdyz mas vlastni auto... Kdyz si ho ale jenom pujcujes, tak nic nenadelas...

abby
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 10:21
- Nahlásit

Tchor

To bych mohla,ale já potřebuju,aby se ta mříž dala vydělat.

abby
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 10:22
- Nahlásit

Dívala jsem se na ty sítě do auta-máte s tím někdo zkušenost?

wami
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 10:25
- Nahlásit

abby
Myslis jako nekoho mimo me? At tu nepisu porad dokola jenom ja...

Hele, je to dobry na to, aby pes nelezl, kam nema. Bohudik jsem zatim nehodu nemela, ale nedelam si iluze, ze pri nejakem narazu by letici pes jakoukoliv sit v lepsim pripade nenapruzil, v horsim neprotrhl...
Podle me ochranis lidi v aute (zejmena ty na prednich sedadlech), ale uznavam, ze z hlediska bezpeci psa je asi pevna mriz nebo zajistena kennelka lepsi...

Dáška
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 10:30
- Nahlásit

Většina našich známých jezdí se sítí, protože prý by to při nárazu mělo být lepší pro psa, že to pruží, o pevnou by se mohl více zranit.
A my jezdíme vlakem

Frog
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 10:32
- Nahlásit

wami
Taky přemýšlím o mříži, protože když nabouráme, nedělám si iluze o tom,že by nám letící doga svou vahou nezlomila vaz. Nicméňě to budem muset ještě nějak vymyslet ... Zatím potáme přesně jak píšeš na postroj a pásem od Zero DC, ale ten pás mi nepřijde moc bezpečnej s tou umělohmotnou přezkou ...

abby
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 10:32
- Nahlásit

Dáška

Díky za radu.A nic si z toho nedělej.Má to svoji romantiku

Anu
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 10:33
- Nahlásit

michalm
Jirikovo
abby
Garfield

já bych jen podotkla,že Gaf jako pes mi přišel v poho. Za to Ronie musel člověk krotit,jinak by mi slízalava veškerý můj namalovaný obličej a zbylby jen ksicht. Pravda je že tak vyčistěné uši jsem nikdy neměla...kdy že se zas uvidíme? Uši se prý mají minimálně jednou měsíčně hloubkově čistit a můj pes to tak neumí....

abby
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 10:34
- Nahlásit

Frog

Ale když to udrží člověka,tak by to mělo udržet i psa,ne!

Ta síť se dá koupit unoverzální,takže ji můžeš dát za zadní i přední sedadla.Občas člověk potřebuje převézt v kufru i něco jiného než psa

Dáška
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 10:34
- Nahlásit

abby
Halvně teď v pětatřiceti

abby
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 10:37
- Nahlásit

Dáška

plus nebo mínus

Dáška
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 10:39
- Nahlásit

abby
Co? To sem nějak nepochopila..v pětatřiceti stupních celsia

michalm
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 10:41 - Změnil/a: michalm
- Nahlásit

abby
no kdyz to vezmu k tematu, tak s pesovou jezdim bud caddynou ( pro ni lepsi ) kde je na korbe a ta je oddelena plastovou prepazkou s mrizi nebo na zadnich sedackach - cekam az pridej postroj pro nacvaknuti do pasu. Ono kdyz si vezmes, jaka je energie u cloveka, kdyz brzdis, tak se toho nebojim - uvidime

abby
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 10:43
- Nahlásit

Dáška

Jo,ale ono to musí být o držku i v -35

abby
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 10:45
- Nahlásit

michalm

Taky si myslím,že by to mělo udzžet a pro toho pejska by to taky mělo být pohodlné,ne!

Dneska je trochu času,tak po práci vyrazíme do toho petshopu,co psala wami

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání