Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Asistenční pes
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
kiwikik
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 00:01
- Nahlásit

Ahojky myslíš Hokyho že? no tak to je katastrofa! paní ho má jako asistenčního psa jednou jsem se s ní o tom bavila myslím že byl vycvičený - tzn.přivolání musel mít 100% jenže teď už ho nikdo necvičí a paní je na něj moc měkká tak si pes dělá co chce! paní je docela v klidu psa pouští normálně! jenže většinou si pes něco nebo někoho najde a pak nechce přijít a paní jen stojí volá na něj Hoky HOkišku pojď piškotek a pes nic! příjde až se mu chce! hlavně přestává poslouchat i normálně když mají přecházet silnici atd. už několikrát jsem je viděla jak pes čučel po psu a chtěl za ním a paní ho jen držela byla na okraji silnice a domlouvala mu že musí přejít ať dává pozor. je to hazard paní má myslím syna taky s oční vadou takže jí se psem nikdo nepomůže - teda asi před rokem mi říkala že za ní přijdou cvičitelé co ho budou brát ven a na výcviky jestli se to uskutečnilo nevím ale pes je stále stejný! naštěstí paní v parku všichni znají tak se k ní pokaždé někdo připojí povídá si s ní a informuje ji co pes zrovna dělá.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání