Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Proč tak strašně smrdí?
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:22 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Děcka jako mám problém. Jako strašně mi smrdí pes. Fakt se nikde v ničem nevyválel, to vím naprosto jistě (to "vím" jsem původně napsala jako "vým" ).
Navíc se teď snad týden každý den koupe v relativně čisté (rozhodně nepáchnoucí) přehradě. Je ve vodě cca 20 min v kuse, tak fakt řádně odmočí. Pak je na vzduchu a na slunci dokud úplně neuschne, aby se mu kůže nezapařila a přesto se stydím chodit s ním mezi lidi, protože se po mě každej otáčí. Ten pach je nejsilnější na kříži a je to mix rybyny, kakánků a chlapských zpocených nohou.

Čo s tým?

Mar3
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:25
- Nahlásit

vyhoď přítele, uklízej a krm ho radši Lamb než fish granulema

Garfield
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:26 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Mar3
Přítele nemám, uklízeno je až sterilně, fishlema nekrmíme ani ničím fishlovatým, pročež sama si nohy občas myji, ryby jím jen mořské /tedy nepáchnoucí/ a navíc nejsem chlap.

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:27 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Garfield
A co mu nechat vymacknout analni zlazky?

Mar3
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:28
- Nahlásit

tak v tom případěs mě umlátila argumentama a další rady nemám

Garfield
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:29
- Nahlásit

Fifi
Taky mě to napadlo, ale on "nesáňkuje" ani nic podobného. Nikdy se mu žlázky nemačkali, protože jí kvanta kostí a taky bych s tím nerada začínala, protože pak je to potřeba až chronicky často vymačkávat.

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:29
- Nahlásit

Garfield
pověs ho za přední nohy do průvanu a nech ho vyvětrat...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:30
- Nahlásit

Garfield
no kdyz si uvedomis, po kom se valel o vikendu, tak si ztezuj u Anu na neumyteho pritele ....

Mar3
Člen
- Nahlásit

Zdenka
Člen
- Nahlásit

Mojí mámě taky jednu dobu hrozně smrděl pes a pak zjistily, že měla nějakej nádor a všechno to bylo z toho, že v ní něco hnilo, tím tě samozřejmě nechci strašit,ale zeptala bych se na veterině.

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:31
- Nahlásit

Garfield
Sára, když má zaplněný žlázky, tak taky nesáňkuje, jen se začne víc drbat a kousat u zadku...

Garfield
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:31
- Nahlásit

Jandula
Už jsem ho zavřela do krabice vod plazmy a udělala tam minidírku, kudy jsem vestříkala několik osvěžovačů vzduchu vůně mořského příboje. Krabice sice krásně voněla, ale pes páchne nadále.

Fuj, teď to zrovna zavanulo. HUMUS!!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:32
- Nahlásit

Garfield
Nemusi sankovat.. Kosti jsou sice fajn, ale stejne bych mu je nechala vymacknout, stara rtw pred x lety taky smrdela, jednou v zivote ji vet zlazky vymacknul a od ty doby(vic jak 4 roky) problem nema a zadny chronicky vymackavani se nekona..

Garfield
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:34
- Nahlásit

Zkusím to, nebo se celá rodina vodstěhuje a přenechají mu 3+1 včetně el. spotřebičů a vkladních knížek.

monika
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:34
- Nahlásit

No my takhle čmuchali k naší kokřici. Někomu se zdálo, že jí smrdí záda, někomu, že břicho a nakonec jsme zjistili, že má na zubech zubní kámen a táhlo jí z kotle. Nechali jsme ho vyčistit a pak byl chvíli klid.

Mar3
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:35
- Nahlásit

Garfield

jestli bude brát podnájemníky,tak ho neeech

Smečka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:36
- Nahlásit

V první řadě bych změnila krmení.Ty anální žlázky by to také mohly být.

kokoška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:40
- Nahlásit

Garfield
co takhle ho vykoupat v kvalitním psím šamponu,psi se sice nepotí,ale v těchto vedrech se jim víc mastí kožich..navíc si vzpomeň jak vypadají vlasy po koupání v rybníce nebo písáku- teda aspoň já si je pak umeju šampónem, protože ten hnus na vlasech nesnesu

Evik
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:44
- Nahlásit

Garfield

hele víš co se říká? "Smrdí jako pes..."....tak co Ti přijde na Gafíčkovi divnýho?

bude to tím častým koupáním.....ale jak radí kokoška...ten šampon by mohl pomoci. My včera koupali Griffču, ještě dneska voní jak "parfumérie"

kokoška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:54
- Nahlásit

Evik
já nikomu neradím, aby psa přesrmděl šamponem
Používám šampon bez zápachu (vůně), pes podle mě nemusí smrdět, ale určitě by neměl vonět po fialkách

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:56
- Nahlásit

Mi taky smrdí ovčák...a asi s tím nic nenadělám, i když jsem ji třeba jednou týdně myla a šamponovala. Není to právě tím, že se koupe v přehradě? Když ji našamponuju, tak ona pak smrdí ještě víc, než před mytím. Je cítit šampon, ale smrad z mokrého psa to pokaždé přebije.

Evik
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 15:10
- Nahlásit

kokoška

no já to taky nemyslela jakože by Garfield měla tu svou "slepicu" přesmrdět fialkovým šamponem Toho našeho pejsu jsme koupali v šamponu na zlepšení kůže a proti lupům. Je to taky neparfémovaný přípravek, ale přesto to má nějaký odér a ne hnusný oproti tomu, jak pes předtím "smrděl" teď fakt voní

kokoška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 15:18
- Nahlásit

Evik
teď fakt voní já jsem na tohle úplně úchylná - nesnáším parfémované krémy a další kosmetiku, neb mi šíleně vadí ty jejich vůně (nemám alergii,ale rozčiluje mě to), takže bych dala asi přednost psímu pachu než umělé vůni, když vím jak to rozčilje mě - tvora s nedokonalým čichem, tak jak to musí vadit psovi.
Je pravda, že znám pár psů žijících v kotci a to je smrad, že by jeden pad - jenže to je tím, že majitelé je za celý život neučešou natož aby je vykoupali

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 15:22
- Nahlásit

Mucholabka
Je pravda, že nic nesmrdí hůř jak mokrý pes (teda horší je mokrý pes vyválený v rybině...)

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 15:25
- Nahlásit

Garfield
hele kocoure, tak me napada, ze ryba smrdi od hlavy, ale vubec netusim, odkud smrdi pes s kocourim jmenem, ktereho sama vlastni panicka povazuje za slepicu?????

Bent
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 15:26
- Nahlásit

Jandula
Tak to jsi ještě nezažila psa vyváleného v rozložené mrtvole srny či co to bylo. Nejen že smrděl tak že by grcku hodil i otrlý houmles ale ještě navíc po něm lezly ty ohavné housenky co si lebedí v mrtvolkách. Bléééééééé.

kokoška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 15:29
- Nahlásit

Bent
asi máme stejného psa, taky mám červíkový zážitek

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 15:30
- Nahlásit

Garfield
hele bych mu žlázy nechala vymáčknout...starýmu psovi necháváme mačkat jednou za rok u očkování častěji to netřeba....
ovšem na druhou stranu názor Jirikovo stojí za úvahu..pes s kočičím jménem co je znásilněná slepica....to fakt může smrdět děsně...
ale jinak nech vymáčknout žlázy,skontroluj zuby,vyšamponuj a uvidíš

Bent
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 15:31
- Nahlásit

kokoška
Nevím co máš za hafíka, mě to udělal kdysi čauík.

michalm
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 15:35 - Změnil/a: michalm
- Nahlásit

Garfield
hele, ale to odstehovani rodiny je dabelsky plan jak toho dosahnout, jen jsi to asi trosku prehnala s "argumentem"

na Berusku obcas beru kokosovej friskies nebo mam Novalsin, jako ze desinfekcni a tak - na smrad pomahaj oba a ten novalsin je i vybornej na srt.

ale co na psa, kterej smrdi jak mix rybyny, kakánků a chlapských zpocených nohou a je slepica, toz to nevim

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání