Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Chcete ma????
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Gája
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 07:39
- Nahlásit

p j petra
Ahojky, tak co jak to vypadá??? Jak vidím, asi nic moc. Já zatím nemám žádné pozitivní zprávy... Myslím, že to není o tom, že ji nikdo nechce, ale ty moc spěcháš, vím a chápu proč... trošku problém je v tom, že není vhodná do rodiny k dětem, jak už si jednou psala a já mám známé převážně s dětmi. Třeba mě něco napadne, ale teď fakt nevím a je mi to moc líto.

brut
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 09:57
- Nahlásit

p j petra
zkouším se domluvit s tetou, ale je to na delší dobu...teta špatně slyší, tak se musí přímo a ne přes telefon

Gája
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:07
- Nahlásit

brut
to by bylo fakt super... ale neradujme se předčasně, v každém případě nás informuj.. díky

brut
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:10
- Nahlásit

Gája
no ono to s tetičkou moc jednoduchý není, ale snažím se .....vážně neslibuju vůbec nic, protože je tetka trochu nevypočitatelná

Gája
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:13
- Nahlásit

brut
tak držím palce, ale ty to určitě zvládneš... řekni, kdo by tě mohl odmítnout.. Né, vážně, nikdo to po tobě nemůže chtít jako závazný slib.. jen by bylo príma, kdyby to vyšlo.

p j petra
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:34
- Nahlásit

ono ju naozaj nikdo nechce,lebo je stara a je orech...tak si to myslim.U nas na slovensku to skusam co som sa dozvedela ze sa dom predavaa stale nic.tak skusam teraz tady...dnes sa maju podpisovat uz zmluvy na dom ,
nejaky dochodca co sa boji byt sam doma???...ona detom z rodiny neublizila,ale na cudzie vrci.Nejaky detko alebo babka...pls.

Kamca
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:59
- Nahlásit

Danuš

Nabízí tu fenečku knírače zadarmo, i když je s PP? Možná by také pomohla v udání fenky inzerce a vložení ji na stránky Knírači v nouzi http://www.kniraci-v-nouzi.ic.cz/ (napiš na mail holce, která se o stránky stará a ona tam fenku přidá. Mail je rendik@centrum.cz .).

p j petra
Moc držím palečky, aby se pro fenku našel brzy nový domov... Jestli chceš, můžu ti poslat seznam inzertních serverů v ČR, třeba jsi ji ještě na některý z nich nevložila a třeba by se zrovna tam našel potencionální nový majitel pro fenečku.

p j petra
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 12:52
- Nahlásit

Kamca,
jej budes hodna posli na p.j.petra@zoznam.sk
moc dakujem.

Kamca
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 13:19
- Nahlásit

p j petra

Není zač. Už bys to měla mít v mailu.

dejavu
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:32
- Nahlásit

p j petra
Poslys, premyslela jsem o tom, takhle rychle a pod tlakem ji nikdo domov nesezene, i kdybychom se uinzerovali, to mi ver, chce to cas, mela bych pro tebe jedno reseni, napis mi na email. coracos@seznam.cz

dejavu
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 14:43
- Nahlásit

Aha, koukam, ze vyse je uz tvuj mail, takze jsem ti napsala

p j petra
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 18:57
- Nahlásit

dejavu,
no aj som sa az teraz pred chvilou dostala k pc,uz som ti napsala a teraz ideme s hafanom k vode.tak az zajtra tu budem.Ale dakujem.Dakujem vsetkym.

Gája
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 07:46
- Nahlásit

dejavu
..Díky moc, že ses ozvala... nikdy nezklameš

p j petra
informuj nás, jak to dopadne..

dejavu
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 07:55
- Nahlásit

Gája
bohužel nijak.

Gája
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 08:00
- Nahlásit

dejavu
tak to je mi líto, je na to málo času a to je vždycky problém...

p j petra
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 11:51
- Nahlásit

Pre vsetkych!!!

Zorka bola utratena....

Gája
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 12:14
- Nahlásit

p j petra

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání