Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Chcete ma????
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
p j petra
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 21:42
- Nahlásit

Hladam domov pre 10-12 rocnu fenecku,neznameho povodu,pre starsich ludi z dovodu predaja domu po starych rodicoch.Nakolko byvame v panelaku a mame uz jednu fesandu doma a neznesu sa spolu,si ju nemozeme nechat.Fenka je mila,zdrava,ciperna,strazna.Prosim dajte jej domov odvdaci sa Vam laskou a oddanostou.Je naucena na cistotu,len nevie chodit na voditku.Okolie Brna najlepsie,Aj dovezieme!!!
Foto poslem mailom....len vazny zaujemci!!!

Gája
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 07:16
- Nahlásit

Já bohužel nemůžu, ale aspoň poposunu...Držím palce

Evik
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 07:40
- Nahlásit

taky doufám, že se pro fenečku brzy páníček najde. Já už mám doma dva pesany, momentálně bych víc neuživila...

Gája
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 07:42
- Nahlásit

p j petra
Zkus hodit nějakou fotečku i sem.... to někdy hodně pomůže.

Gája
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 12:13
- Nahlásit

p j petra
tak co, jak to vypadá....?

p j petra
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 12:35
- Nahlásit

ta fotecka mi tam nechce ist....uz som to skusala.

aren
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 12:37
- Nahlásit

p j petra
Pošli mi ji, já ji sem hodím. aren@volna.cz

p j petra
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 12:50
- Nahlásit

jej ty si fajn....vdaka...posielam

p j petra
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 12:57
- Nahlásit

aren
tak som ti poslala....dufam ze ti to pojde...xixi

aren
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 13:07
- Nahlásit

Fenka z prodávaného domečku:

Gája
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 14:11
- Nahlásit

aren
jsi moc hodná...

p j petra
ta je krásná, chundelinka..

p j petra
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 15:34
- Nahlásit

tak co....nikdo ju nechce....?...cas sa uz krati....zachvilu sa budu stahovat novy majitelia....prosim.....

aren
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 15:42 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Doufám, že se někdo najde, kdo bude mít pro ni kousek místa. Já mám bohužel už čtyři pejsky a sotva zvládám. A co ti, co se přistěhují, ti by si ji nevzali? Anebo ti, co ten baráček prodávají, byla to přece fenečka jejich rodičů, tak by k ní mohli něco cítit, ne?
A kdy má k tomu nastěhování vlastně dojít?

p j petra
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 16:06
- Nahlásit

moji rodicia nechcu psa v byte a otcova sestra tiez nie.Novy majitelia najprv povedali,ze si ju nechaju,ale nakoniec si to rozmysleli.tak sa otcova sestra rozhodla ze ju daju utratit,co mne sa velmi nepaci,lebo je v dobrej kondicke a je hodny psik.Vela ludom vadi aj to ze je podvratacek a je stara.Bol tam snou aj jej syncek a tomu sme hned nasli domov.Ma 2 rocky.Horsie to je so Zorkou.nastahovat by sa mali tento alebo na buduci mesiac.

aren
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 21:50
- Nahlásit

p j petra
Ach bože, tak to je teda blbý.
Lidi, prosím, vemte si ji někdo, vždyť to nebude na dlouho.

Gája
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 07:52
- Nahlásit

aren
Jen mně tak napadlo, zkusit kontaktovat dejavu, ale už tady dlouho nebyla, třeba by měla nějaký nápad..Já něco zkusím, ale nevím, jestli se zadaří..

Gája
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 08:13
- Nahlásit

p j petra
Zkusila jsem kontaktovat dejavu a požádala jsem ji o pomoc, spíš radu, nápad, myšlenku.. Nic neslibuji, nevím jak to dopadne, ale aspoň doufám... Uvidíme... moc na tu fenku myslím a přeji vám, aby se to podařilo. Ještě se pozeptám ve svém okolí.. Hlavně ještě vydržte a nepřipusť, aby ji uspali..

p j petra
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 09:35
- Nahlásit

Gája,
dakujem,aj u nas som dala inzeraty,ale nikto.len z utulku sa mi ozvali a stym nikto z rodiny nesuhlasi.Ich nazor jr ze by tam trpela zavretav klietke,na co ona nieje zvykla.Nikdy nebola zatvorena ani uviazana a tej myslienky na utulok sa aj ja obavam.

LUDKOVIA....VEZMITE SI JU NA DVOR....VYBORNE STRAZI...VEZMITE JU PRE STARYCH RODICOV....

p j petra
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 09:37
- Nahlásit

aren,
dakujem aj za tvoju snahu,dufam ze sa niekdo najde.

Gája
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 10:33
- Nahlásit

Moc se přimlouvám, lidičky zkuste se zeptat starších lidí, zda by nechtěli tuto fenečku, hrozí jí utracení...

brut
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 11:47
- Nahlásit

Gája
Já vím, ale ani já si jí vzít nemůžu...už jednu "důchodkyni" mám a ta nesnese okolo sebe jiné psy ( o fenách ani nemluvím) ani na chvíli natož nastálo , přece jen už je jí 13 a já si slíbila, že jí nechám v klidu ( ne že by ho s Brutem měla tolik ) a pohodě doma dožít.

Gája
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 12:12
- Nahlásit

brut
ahojky, já vím, je to těžké, ještě se zkusím zeptat některých chatařů, jestli by třeba neměli zájem..

brut
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 13:09
- Nahlásit

Gája
Ahojky, je to opravdu těžké...babča by to už nezvládla...a to si ještě ke všemu zítra ségra přiveze štěně...to si nedovedu představit, až přijedou k nám. Denča hysterčí, jen vidí někde psa natož dalšího poděsa doma..

p j petra
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 19:14
- Nahlásit

moc Vam holky dakujem za Vasu snahu....velmi si toho vazim.

žofka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 20:18
- Nahlásit

p j petra
Ahoj,já se omlouvám,že jsem ti na meil ještě neodepsala,ale nějak jsem teď nestíhala. Malovali jsme a do toho zahrada,tak jsem nevěděla co dřív. Děkuji za fotečky,pesánci jsou kouzelní,já ti říkala,že za tu práci s nima,to stojí. Ptala jsi se ,kdy asi mají jít z domu,ale všimla jsem si,že sis zadala téma a bylo ti dostatečně odpovězeno.
Tak ať se štěníkům u nových páníčků daří.
A taky ti přeju,ať někoho najdeš pro tu fenečku.

p j petra
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 21:20
- Nahlásit

Ahoj žofka,
To nevadi,ja to chapu,teraz ked vislo slunicko tak je co robit...stenata su ako velky hurikan a demoluju vsetko co im pride pod zuby...hehe...su velmi vesely,hravy a kusavy...a hlavne zdravy.V pondelok ideme na ockovanie a vystavenie preukazov a vazenie a vsetko co ktomu patri,nechcem nic zanedbat.Tak sa maj pekne a zveladuj si zahradku...papa.Potom sa ozvy ked si ich privezies.A dakujem.

arsiela
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2006 11:27
- Nahlásit

Petro prosím Tě snese se se psema malého plemene?Napiš mi dyžtak meilíka jirava@centrum.cz a odkud jste.

p j petra
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2006 14:07
- Nahlásit

arsiela,
poslala som ti mail...papa

p j petra
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2006 18:39
- Nahlásit

preco ju nikto nechce?...

Danuš
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2006 23:30
- Nahlásit

Přidám další nabídku. Kamarádka udává 2,5 roku starou fenku malého černého knírače s PP. Fenka je kastrovaná, bezproblémová. Její majitelka je těžce nemocná a kamarádka (chovatelka) si jí nechat nemůže, neb bydlí v 1+1 s 6ti dalšími kousky. Fenka je toho času v Plzni.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání