| Autor |
Zpráva |
Mar3
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 11:52
- Nahlásit
syska
..ale když ho ukecám aby nejezdil na tobogánech tak by tam mohli přimhouřit oko, co ?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 11:54
- Nahlásit
Mar3
Zkusit to každopádně můžeš... A kam vlastně chodíš, na jaký koupaliště?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 11:55
- Nahlásit
no většinou jezdíme do vyškova do aquaparku nebo do slavkova na koupaliště....v Brně potom dost na riviéru nebo kravák......(ale častej je ten slavkov)
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 11:58
- Nahlásit
zkusím mu dát plavky z toho doggi-fashion a klobouček a uvidíme. Třeba si budou myslet jenom že mám dost chlupatý miminko.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 12:02
- Nahlásit
Mar3
Ještě mu dej plínky, aby to bylo věrohodnější!!
Jo, tak ve Vyškověj jsme taky byli, lebedili jsme si ve vířivce a 2x se zamotali v tý řece, nebo co to je... Na kraví hoře se mi líbí ten rozhled a ty terásky, ale bazén je dost malej..
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 12:03
- Nahlásit
no víš co, my v tom bazénu děláme akorát blbosti a takový ty vodní bitky a tak -takže stačí, stejně nikdy nějak neplavem.....
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 12:07
- Nahlásit
Mar3
No jasný...to je dobrá prdel. Ale já si zas radši sem tam zaplavu bez toho, aniž by mi někdo neustále skákal na hlavu...hihi. No ale jelikož mi rybníky nedělají dobře, tak nejideálněji si fakt zaplavčím v tom lomu v Blansku, tam je voda čisťounká...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 12:08
- Nahlásit
jenomže a to bacha - tam je přeci ten Twister!!!! tam bych teda nešla !
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 12:12
- Nahlásit
Mar3
No nepoplavu ke skalám nééééé? To zas budu za hysterku, až tam pojedem a já budu na Zdendu přes celej lom ječet, ať proboha neplave k těm skalám, že je tam zrádnej smrtelnej vodní vír...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 12:15
- Nahlásit
no a co když e ten twister pohybuje? co když není jen na jednom místě??
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 12:23
- Nahlásit
Mar3
nenene, už nechci nic slyšet....nebo někde uprostřed lomu zpanikařím, protože si vzpomenu na Tebe a na pohybující se vír a utopím se! A budeš mě mít na svědomí, protože všem řeknu, než tam vlezu, že mi to říkala ta baba Berryová, co si hraje na kamarádku...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 12:34
- Nahlásit
ale já to taky dnska slyšela poprvé!!!! ale psalo se tady TADY NA CZ PES že to vcucává lidí až hrůza - takže se na to dej fakt bacha - a navíc se tomu nedá uniknout!!!
mimochodem,já nikdy v Blansku nebyla a když slyším,co tam řádí ani tam nikdy nepojedu!! to tak, nechat se utopit! nechápu,jak tam vůbec může někdo chodit!!
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 14:17
- Nahlásit
abby
Já mám welššpringršpaněla. Když jsme tam byli loni, tak u druhýho rybníka u hráze u schůdků to nebylo vůbec zarostlý a byla tam krásně čistá voda. Je to tam takový psí koupací místečko. Určitě se někdy ozvy. Já se tam pojedu mrknout možná dnes. okouknout, jak to tam vypadá letos. U předního rybníka se dá taky koupat, ale je tam většinou dost lidí.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 14:20
- Nahlásit
Mar3
jakej vodní vír? Kde se tady o tom psalo. Hoď link. Prosím.
|
bord
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 14:20
- Nahlásit
Mar3
mimochodem,já nikdy v Blansku nebyla a když slyším,co tam řádí ani tam nikdy nepojedu!!
neblbni je tam hezky a ještě ušetříš za vodní atrakce za těžký love jinde
|
bord
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 14:23
- Nahlásit
Hafina
Hafi neboj vše vysvětlím ústně
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 14:24
- Nahlásit
hafina
psal/a to bord, dost nás tím všecky vyděsil/a a od teďka obecní blanenská pokladna jde do háje protože turistickej ruch = 0.
tys to neslyšela/a? všichni tam tonou!!!
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 14:26
- Nahlásit
no ale na druhou stranu,všude je asi něco,protože jsem se doslechla,že my máme u nás hejna a hejna krvežíznivejch špačků co bez problémů útočí na člověka i psa! fakt!!
|
bord
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 14:28
- Nahlásit
Hafina
napadá mě,že asi nebudu vědět co s nedělí,nemáš náhodou taky volno,že bysme si tam udělaly výlet(vlakem) a podali zde čerstvé zprávy?
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 14:33
- Nahlásit
bord
V neděli jedem na nějakej welšáckej sraz do Zlína, takže mít čas určitě nebudu, ale nechcete se snáma zajet dneska vykoupat? Třeba tam boban vleze, když tam bude Ariňátko.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 15:06
- Nahlásit
bord
Jako jestli se to u těch skal točí jo??
|
abby
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 10:37
- Nahlásit
Hafina
Dneska ti pošlu email a domluvime se.Nám je to v podstatě jedno.Ale musí to být večer,protože se před šestou z práce nedostanu Ale jinak jsme flexibilní
|
maceska
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 12:42
- Nahlásit
Ahojky, já mám NO a do svých 9 měsíců se také vody bál, pokaždé když jsem na něj volala stojíce na kraji vody, přesně věděl proč ho volám a naschvál utíkal pryč ode mne. Tak jsem ho úplně nechala být a protože vím, že je dobrý aportér a rád běhá pro klacky, tak jsem si jen tak jako hodila klacek do vody. V tom okamžiku jak uviděl ,že něco házím do vody, sám šel na kraj a pomalu sám od sebe začal pro ty klacky plavat. Samozřejmě následovat musí velllliiiká pochvala. a dnes v 10 měsících ho chodíme s kalckem v ruce koupat každý den na schlazení. koupe se sám a rád...., takže radím vydržet vzít s s ebou balonek, nebo klacek a zkoušet to dokola...
|