Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Sali, Terri, Garfield, Víťa, Tchoř - otázka
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Trotelchen
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2006 12:41
- Nahlásit

Sali
ano Sali, perlí)) tak jen ať perlí dál...ale proč si pak stěžují, že se to děje jinde...tady jsem kritizoval to, že jsou zde cíleně kaženy devaty pomocí OT....pozdrav rybí dobrmany))

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2006 12:42
- Nahlásit

Sali
ještě jsi mi neodpověděla na otázku:

Hele a chceš mi tvrdit, že to co se rozpoutalo na soukromém foru vůči mé osobě snad není hysterická kampaň sfanatizobaného davu??

Pokud odpovíš, budu vděčný

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2006 13:08
- Nahlásit

gabijá na tachyony nevětřím,ve významu termínu tachyon a smyslu slova věřit...ale uznávám existenci energetické komponenty ve východní empirické medicíně,a chtěla jsem otestovat zda skutečně ty krystaly mohou jako nabíječka energie fungovat či nikoliv,i s těmi sympatomimetickými efekty které u vnímavých jedinců vyvolávaly.
Abych pravdu řekla,na obchodní kampaň jsem se podívala až nedavno...jinak jsem vycházela jen z empirie vnímavých jedinců,kteří s nima pracují.
Stejně už to testovat nebudu,tak co.

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2006 13:14
- Nahlásit

Trotelchen
mě se nechce se tam logovat a pročítat to,abych mohla maximálně korektně odpovědět,ale co jsem letmo nahlížela ráno,lidi si prostě povídají o ničem,pohoda klídek.Nevidím žádnou štvavou kampaň.Nevidím nikde tvé jméno a nechce se mi listovat,dobrrmani čekají....

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2006 13:27
- Nahlásit

Sali
OK Sali, dík za odpověď. ...já také nepsal o štvavé kampani...to píší jiní

já psal o

hysterická kampaň sfanatizobaného davu??

ale to neva, hele, já vím, že toho máš asi dost, už neodpovídej...já to po Tobě nevyžaduji......štvavá kampaň je trochu k smíchu sousloví...ale oni to tak asi vnímají.....

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2006 13:28
- Nahlásit

s těmi sympatomimetickými efekty které u vnímavých jedinců vyvolávaly.
A proč si myslíš, že to vyvolaly ty krystaly a ne člověk?

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2006 18:53
- Nahlásit

TrotelchenA proč si myslíš, že to vyvolaly ty krystaly a ne člověk?

pámbuví....prot jsem to chtěla testovat,protže mi to dělalo zajímavý věci na dobrmance KIRUNĚ,chtěla jsem udělat terénní pokus.

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2006 18:55
- Nahlásit

Trotelchen

čoveče nevím,kvůli pár povídáním na netu se přece cena housky nezmění...

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2006 19:21
- Nahlásit

Sali
Trotelchen
čoveče nevím,kvůli pár povídáním na netu se přece cena housky nezmění...

Tak joooooooo)))))) Mě teda bavíš no))))))))
Hele, víš co je nejhorší.....občas mi to přijde jako by i Ti nejobjektivnější měli občas strach. ))))))

Garfield
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 08:46
- Nahlásit

Ke všem, co mi na tomto tématu něco adresovali...:
Svůj názor jsem napsala při uzamykání "Podivných praktik". Podivné praktiky klidně odemčít lze, ale nechápu smysl takového kroku.

Co je tam napsáno, platí z mých úst obecně, je to můj pohled na věc a těžko k tomu mohu ještě něco dodat.

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 10:16 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit

Hele, víš co je nejhorší.....občas mi to přijde jako by i Ti nejobjektivnější měli občas strach. ))))))
Trotelchen
nemám strach.....ale nejsem z těch,co mají rádi takový veřejný vzrůšo
Jsem pro vyříkání si postojů v mailu nebo na uzavřené diskusi,face to face radši ne,nechci sklouznout k brachiální komponentě komunikace,bojím se o své brýle
Divil by ses,ale na čistě výcvikářské platformě to už mnoho dnů nikoho nezajíémá....a zajímalo je to- poté co jsem dostála svému slibu Tobě a dala tam Tvé odkazy-asi 10 minut,jen aby mi řekli jo holka,vědělas kam lezeš....tak teď trp.
Holt za blbost se platí,a že mezi výcvikáři má jméno psychologa psů díky svým komunikačním výstupům svůj jedinečný zvuk,to se přehlídnout nedá

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 10:21
- Nahlásit

Aby to nevypadalo že RD je všem k smíchu-pozor to ne,jde fakt jen o komponentu komunikace a komponentu tachyonů,ocenění skutečně záslužné práce se psy klientů,kteří nejsou z důvodu jejich postojů vhodní pro profesionální výcvikáře,vyjádřili ve veřejné diskusi co vím dva dost známí lidé,kteří mají občas klientelu podobnou,a s agresory mají výsledky vynikající-Luděk Šilhavý a Vojta Maurer.
za to jim děkuju a děkuju všem,kteří dokážou oddělit od sebe problémy mezilidské komunikace a problematiku profesní,tedy kynologickou,a za tuto se postavit a ocenit jí..

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání