| Autor |
Zpráva |
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2006 19:49
- Nahlásit
Když jsem zde psal nevhodné věci já, pokoušeli jste se mne banovat!
Když tady už třetí den do mě prudí Gabi=Mister schizofrenny tak vám to nevadí.....čekáte, až na ni začnu být sprostý nebo na co? proč to tak necháváte......proto, že je kamarádka s Erbakem a funguje na Artemis foru...chapu, ze nemusite mit vzdy vsichni cas, ale promin, ale Treba Ty Tchori, si dnes dost casu stravil na Artemis foru...a tady je to takovy guláš.....mi je to ckoro )) jedno, ja si s ni klidne budu povidat, ale zbytecne se to prasi.......myslim, ze kdyz uz po mne neco vyzadujete, mohlo by to platit pro vsechny...nebo mi reknete pravidla, co se teda tady muze a co ne, at vim, jakym zpusobem ji mam poslat nekam.......nechci se zase jeste tady pretahovat s adminem a vymyslet zpusoby jak se sem dostat......
Dík Vám
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2006 20:00
- Nahlásit
Tož za mně: myslím si, že nejlepší reakci je NEREAGOVAT než se hádat.. Jináč já nečtu všechna témata, proto je nás tu víc aby byl každý někde.. A do třetice, pokud není někdo spokojen (kdokoliv), není problém některého z moderátorů kontaktovat aby nějak vhodně zasáhl...(nejlépe toho, který je přítomen a nebo je zainteresován )
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2006 20:05
- Nahlásit
Terri
hm Terri tak já Tě kontaktuju, zvaž prosím s ostatními moderátory, jestli se poslední dobou Třeba Erin=Druid a MrSchizofreny=Gabina .... nechovali trochu "divně"...dík
Pro Víťu:
Myslím, že jsem projevil dostatek dobré vůle tím, že jsem se po tu dobu neregistroval pod žádným jiným nickem třeba z nějaké cgi proxyny aby mě nešlo určit a abych se mohl mstít...koukněe na mujpsa, co tam přivrzenci onoho...delaji za chaos...tady se ta diskuze zamkla a myslim, ze to repektuji i já.....tak takhle to vidím....
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2006 20:11
- Nahlásit
Trotelchen
v kterém tématu a kdy? A co konkrétně chceš? Protože posoudit zda se někdo nechová "divně" je docela subjektivní
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2006 20:17
- Nahlásit
Terri
Terri, nedohledávej to, je to v tématech o Vrbátkách, prakticky skoro všude, kde se objevím...ale já nejsem takhle chytlavej...chci jen to, ať si toho zkusíte do budoucna všimnout a pokud se to nezmění, tak s tím něco udělat....nejsem tak nedůtklivý, že by to tam nemohlo zůstat, ale když se koukneš třeba do těch vrbátek, tak to docela kazí diskuzi o tématu a mě to pak nutí zareagovat...snad slušně ))
Chtělk jsem na to upozornit....zpětně s tím nedělejte nic kůli mne ) OK? Ale je to samozřejmě na Tobě ) nejjednodušší je totiž vypnout mne )) ony pak již prudit nebudou )
Navíc bych viděl problém v tom, že například linkování na "imageshack" zrovna tomuto serveru pagerank nezvýší.......
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2006 20:29
- Nahlásit
Terri
nejlepší tohle přepošlki ostatním a vymazej tohle forum, at to zase nezpusobi chytrou debatu
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2006 20:31
- Nahlásit
Trotelchen
někdy se v tématu nasbírá 10 stránek běhěm jediného dne, to je pak těžké kontrolovat. Vrbátky jsem nečetla, stejně jako tu uzamčenou.
No přála bych si, aby byla diskuse hlavně bez vulgarismů a aby se moc neodkláněla od původního tématu, někdy je to nad síly všech účastníků ?
A to pamatuju dobu, kdy jsem tu byla moderátor sama ) Ale to byl ten pagerank opravdu menší
Takže milí, klídek, ať je tohle fórum stále jedno z nej...
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2006 20:35
- Nahlásit
Trotelchen
Proti tobe jsem zatim zasahnul akorat jednou a to na oru ktere bylo zalozene primo proto aby jsi nekoho urazel a to jsem jeste dost dopredu zadal o uklidneni situace. Priznavam ze tady se chovas pomerne slusne, ale ani u jinych jsem tady programove a dele trvajici urazeni zatim nevidel
Jinak to co jsi rozpoutal proti Rudovi je od tebe podle meho nazoru opravdu velka hajzlovina (bezne tyhle vyrazy nepouzivam) Tahle kampan ktera se zaklada na polopravdach a neoverenych i zcela mylnych informacich velmi tezce poskozuje to co se psy dela. A jeho prace se psy je hodne prinosna.Krome toho je to v nekterych oborech nejvetsi odbornik na tuhle problematiku u nas.V pristupu klidem ma podle mne nejake mouchy (kdo je nema), ale se psy umi opravdu hodne.
|
majster_schizofrenny
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2006 20:43
- Nahlásit
Trotelchen
...tady se ta diskuze zamkla a myslim, ze to repektuji i já.....tak takhle to vidím....
Rešpektuješ tým, že ako Lájoš ju znova nenapadne otvaras pod novym nazvom.
|
majster_schizofrenny
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2006 20:47
- Nahlásit
Trotelchen
Myslím, že jsem projevil dostatek dobré vůle tím, že jsem se po tu dobu neregistroval pod žádným jiným nickem třeba z nějaké cgi proxyny aby mě nešlo určit a abych se mohl mstít...
to tak moct dokazat. pockat, ono sa to neda. ked ide niekto cez anonimzer, nevies kto to je. co? napriklad Biluška. kto to asi je?
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2006 20:49
- Nahlásit
Myslím, že jsem projevil dostatek dobré vůle tím, že jsem se po tu dobu neregistroval pod žádným jiným nickem třeba z nějaké proxyny aby mě nešlo určit a abych se mohl mstít
|
majster_schizofrenny
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2006 20:52
- Nahlásit
oK. opakovanie matka mudrosti.
to tak moct dokazat. pockat, ono sa to neda. ked ide niekto cez anonimzer, nevies kto to je. co? napriklad Biluška. kto to asi je?
oapkujem, kto je napr. Biluška?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2006 21:14
- Nahlásit
Trotelchen
já jsem tady moderátor spíš omylem...hlídata jsem tu první diskusi,myslím že uznáš že se snahou o naprostou korektnost,zamkli jsme jí po dohodě ptoro že se zacyklila a opakovalo se kolem dokola to samý.
ostatní vůbec nesleduju,nestíhám,nahlížela jsem občas včera ale jen po názvech témat a neotvírala jsem nic kromě toho jakéhosi pokračování co moderovala Garfield...
jinak od rána jsem na tréniku a skutečně nemám čas sedět na netu,abych hlídala co ti kdo dělá ošklivýho...je mi velmi líto,ale pokud máš pocit že tě někdo inzultuje,mohu ti doporučit jen jedno.Dělěj to jako zaseklá gramofonová deska,pořád na všechnuy invektivy opakuj své korektní a zdvořilé požadavky nebo proklamace.Na hrubý pytel se záplata nedává,ten se rovnou vyhodí nebo dá psům na kousačky místo hadru
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2006 21:19
- Nahlásit
majster_schizofrenny
tak tu diskusi zas klidně otevřete a klidně si povídejte,mě to je jedno.
mě je jedno jestli si schizofrenně povídáte každý s hejnem svých paralelních nicků,hlavně když si budete hezky povídat a nepůjdete do terminologie Klubu ošklivých hochů.Nemám čas tady dělat korekturu kvality výraziva.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2006 21:21
- Nahlásit
a jdu padnout za vlast,odchov hejna prckounů dodrbaních mě silně vyčerpává na těle i na duši a ještě k tomu vykvetly krávy errata trávy,co mě dávají přes alergii silně na frak.
Mějte se a povídejte si pěkně.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2006 21:29
- Nahlásit
Tchor
Jinak to co jsi rozpoutal proti Rudovi je od tebe podle meho nazoru opravdu velka hajzlovina (bezne tyhle vyrazy nepouzivam)
Ty žertuješ?
Kdo, že to rozpoutal?
Kdo že tohle všechno rozpoutal?
A říkáš kampaň?
Pokud Ty říkáš, že jsem to rozpoutal já a že je to hajzlovina, tak se Tě musím zeptat, jestli náhodou nemáš na krku tachyon?
Podívej, pokud jsem rozpoutal proti někomu hajzlovinu, má možnost se bránit, máme zde funkční patřičné instituce, ale nejsem si jistý, že Ty by jsi případně ustál tvrzení, že jsem rozpoutal hajzlovinu......no ale nebude toho třeba...tvé rady mi pomohly dost na to, abych Ti chtěl dělat problém i kdybys mi nadával do nevím čeho všeho
Taky jsem na Tebe zatím nikdy nebyl hnusný, takže nyní poprvé....viz teda výše
No jinak, pokud chceš pokračovat v debatě o Artemis, otevři původní forum.
Polopravdy?
Zato, to, co psal on na těch forech, co jsou smazana, je nejspíš úplná pravda, že?
Když se koukneš na stránky Alfy, najdeš tam těch pravd, které řekl, požehnaně...ale neboj....nebudu již obtěžovat Libu svými články...dělám nové stránky, kde se postupně zaměřím i na jiné, než onoho Infant Terrible české etiky.
Umožní mi to vytáhnout i to, co jsem si nechtěl covolit kvůli Alfy, přece jen ty agility jsou taková príma zábava a chodí tam spousta dětí a z takovýhle problému ještě nemají moc rozum.
Tak otevřem to forum o RD?
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2006 21:34
- Nahlásit
Sali
jj Sali, ty jsi hodná a objektivní a ani u Tebe nemám pocit, že bys nosila místo řetízku sadu tachyonů )
hele, možná by se to celé uklidnilo, kdyby PEER umožnil Gabriele přístup do te privatni sekce na Artemis, šla by tam a neprudila tady...a třeba p.Davídková tam byla dnes kus dne zcela osamocená. muselo se ji tak stýskat, až mi ji bylo líto.....ale zase na druhou stranu...kdybych věděl, že až někdo přijde, tak pokecám o věcech mezi nebem a zemí, tak bych taky čekal...kdyby jste chtěli vědět, jak tohle vím, tak Vám mohu sdělit, že jsem si včera koupil od jedný Keltský čarodějnice sadu tachyonu a napojil se na Artemisovu hlavu.
Ještě mě napadlo, nepřišlo by Vám divný, kdybych si dal nick třeba Marilyn Monroe???
No já jen , že Artemis taky moc chlap nebyl )))))))))))))
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2006 21:36
- Nahlásit
Sali
pozdrav prckouny
jo Sali, proč říkáš Gabriele majster_schizofrenny, vzdyt ji prece znas....to je ta hodna pani, co jsem byl na ni tak zly, ze me PEER musel zabanovat, ale omylem mi k tomu poslal maila, že to dělá proto, že si to přeje Desenský ))))))
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2006 21:45
- Nahlásit
Trotelchen
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2006 22:37 - Změnil/a: Trotelchen
- Nahlásit
Erin
co má znamenat ten smajlík...mně přijde spíš milý, což u Tebe nepředpokládám ve směru k mé osobě či identitě
dle slovníku k tomu smajlíku
smirk - ulizovat se
smirk - culit se (zlomyslně)
smirk - afektovaný úsměv
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2006 22:48
- Nahlásit
Trotelchen
Zapoj mozkový závit...u chlapa je to jeden tam a druhý zpět,většinou se stejně sekne...Tvůj zářný případ,promiň pravda je nemilosrdná
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2006 23:09 - Změnil/a: Trotelchen
- Nahlásit
Erin
Mám problém, ten , co má být ZPĚT, nechce fungovat, co s tím?
Hele a změň dealera, tenhle prodává dost sajrajt, jak tak pozoruji.
Mám na mysli samozřejmě maso pro psy.
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2006 06:32
- Nahlásit
Nebudem koli tomu otvarat novu temu, pretoze clovek ktory "nema psy rad" si to ani nezasluzi.
Chcem poprosit garfielda, aby si taketo citaty nabuduce odpustila:
Garfield
Bude to výborný prostor pro Druid=Erin, majster schizofrenny=gabi, Lájoše a i Trotelchena, aby si své nesrovnalosti dali do pořádku, aniž by do toho zatahovali ostatní nezúčastněné a nedocházelo tak ke zbytečným potyčkám
Teda aspon moje meno v nich, pretoze sa ma taketo praktiky netykaju.
Ten pako vam tu kazil stranky este davno predtym ako som o nich vobec vedela a verim ze s tym v medziach slusnosti robite co sa da.
Kazi ich teraz neustalym otvaranim tem, ktore vyvolavaju reakcie ake vyvolavaju.A bude ich kazit aj potom, ked vela ludi ich znechutene prestane citat.
Na tom co si nejaky chudak mysli mi nezalezi, aj tak bude len nieco blabotat o kupelke. Je mi ho vlastne luto, pretoze tak ako ja, cim dalej, tym viac ludi zisti, pochopi a utvrdi sa ze je a ostane uboziakom.
Nepomyli ma ze sa chvilu bude spravat slusne. Hneva ma hlavne to, ze vyuziva dobrotu a slusnost ludi a snazi sa s nou manipulovat tak, ako sa snazi manipulovat s informaciami, ktore sa mu obtru okolo nosa.
Je fajn, ze si o mne mysli, ze som niekto kto niesom, mozno prave na neho pozeram zpoza nejakeho rohu a takych paranoji bude koli jeho spravaniu v jeho hlavicke pribudat. Je to jeho odmena za jeho spravanie, klamanie, skryvanie sa za rozne nicky. Potom si mysli ze takuto divnu potrebu maju aj ostatni ludia.
Bohuzial mala som docinenia s vyvrhelmi spolocnosti a oni si skutocne myslia ze pravda je len jedna - ta ich. Takze je mi luto, kazdy sa potresce sam, nech na to mysli, ked sa mu nebude darit v praci, ked mu nepojde to co by chcel, ked si zlomi nohu, ked ho nikto nebude mat rad. Nezelam mu to, pretoze... (kto ma pozna, vie preco) len mi je ho luto.
Prosim adminov, aby urobili nieco s prispevkami, v ktorych ma neustale osocuje, a snazi urazat, pretoze mi je to neprijemne navyse ked sa k jeho blabolom vobec nevyjadrujem.
Potom samozrejme, ak tu niekolkokrat padne moj nick, tak sa musim ozvat a preto sa tieto temy stale dookola omielaju.
Este poznamka, velakrat som pocula hlasku ze je inteligentny. Inteligencia vyzera uplne inak.
Toto co predvadza je iba hlupa VYTRVALOST.
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2006 06:39 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit
Pre ozivenie aj pre garfielda, aj pre terry, ktorej sa ten chudak pcha do zadku na teme, ktora s tymto nema nic spolocne (Venku pořád něco žere => neposlouchá), od uzamknuta temy sa s dotycnym clovekom nebavim a ani v tom nemienim pokracovat.
Toto by bola moja posledna reakcia na neho, ak by sa do mna koli nejakym mne nepochopitelnym dovodom stale nenavazal:
# Zasláno: 8 Čen 2006 11:05
Vazeni a mili trotlovi ide len a len o jedno. A neprestane kym to nedosiahne. A ON to odsiahne.
Bez ohladu na to co po nom ostane.
A o tom to je.
Ludia spravajte sa k nemu slusne, ospravdelnte sa mu, podakujte sa mu za otvorenia oci, nepokusajte sa hladat o nom informacie, ZIADNE, lebo na to nemate pravo, a bolo by to len osocovanie, je to jeho sukromie. Nepolemizujte s nim.
Nemate na nic pravo, lebo ste prilis slusni na to aby ste cokolvek urobili.
Tymto chcem prehlasit, ze toto vsetko je moj osobny nazor.
Este dodatok, nieje mi zname, ze by som poznala nejakeho Jana Bruknera, tak ak by tu nahodou bol alebo ho niekto poznate, tak mu dajte vediet, aby mi neposielal spam v podobe odkazov na nejake nezmyselne stranky, pretoze ma nezaujimaju. Dakujem.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2006 08:30
- Nahlásit
Je velice smutné, když člověk musí sledovat následky lidského hnusu. Myslím, že by se měli zvýšit tresty a udělat větší opatření proti lidem, kteří zneužívají své děti. Výsledky jsou pak katastrofální. Což ostatně můžete sami vidět na příkladu přispěvatele Gabi.
Může stokrát psát, že není ten, kdo je. Může to psát tisíckrát stejně jako Erin. Stále jen chodí a otravují, kde se dá. Právě takovýmto individuím může i do budoucna pan Desenský vděčit z svou negativní popularitu.
Díky nim se budou lidé stále dokola dovídat, že Atemis a Peer jsou individua nerespektující základní principy slušné chování a společenského soužití, budou se dozvídat o tom, že si myslím, že činnost pana Desenského je pro psy jako celek v podstatě více škodlivá než přínosná a podobně.
Je opravdu velice smutné a chce se mi brečet, když vidím, jak zničí člověka to, když má těžký život. Někteří lidé jsou tím natolik zasaženi, že cítí nutnost o svém životě dokonce informovat náhodné návštěvníky svě webové prezentace týkající se chovu psů....opravdu smutné a k pláči.
Je velká škoda, že se nástupnické státy Československé republiky i při maximální snaze zřejmě nejsou schopny postarat o takto silně trpící lidi. Přál bych jim to ze srdce, aby už konečně nalezli ve svých duších usmíření, lásku, mír, klid a pokoj.
Gabi, Erin, je mi Vás moc líto, ale opravdu Vám neumím pomoct i když bych velmi rád.
Držte se a neztrácejte naději. Dobro a zlo jsou v rovnováze a přijdou i k vám. Vydržte!
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2006 08:35 - Změnil/a: Trotelchen
- Nahlásit
Tchoř
Jinak to co jsi rozpoutal proti Rudovi je od tebe podle meho nazoru opravdu velka hajzlovina (bezne tyhle vyrazy nepouzivam) Tahle kampan
Hele a chceš mi tvrdit, že to co se rozpoutalo na soukromém foru vůči mé osobě snad není hysterická kampaň sfanatizobaného davu??
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2006 09:35
- Nahlásit
Trotelchen,ale i ostatní:
ježíšmarjá...ono nestačí že spím se šesti piraněma co už vlezou a vylezou všude....že tady na Tchořovbě stole smrdí pod horou sofistikovaného bordelu počítačovýho magora cosi postarší rybinou a já nemůžu najít co to je a kde to je...a že mi začalo cosi skřípat v pračce co jede asi 4x denně kvůli těm potvorám dodrbaním,což taky nedokážu diagnostikovat jinak než pitvou...eště tady na mě vyrábějte poránu takovýhle rébusy.
Sám jsi ,chvd,říkal že jak se do lesa volá...a hele ono se to totiž zacyklilo a jede to systémem ty mě rukavici já tobě rukavici...ty perlíš na můjpes a protistrana perlí na privátní sekci,kam sem teď edukativně nahlédla...tak buď po sobě ty perly dál házejte,a pak naříkejte že já ne já ne to ty to ty,nebo to holt někdo stopne sám od sebe a začne se za smluvit jen v datech a ne v invektivách a narážkách.
Vyrábíte tady všichni už jen informační šum.
nebudu tady sedět jako trubka a všechno číst a mazat na objednávku to,co je opakovaně házená šumová rukavice.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2006 09:41
- Nahlásit
Trotelchen
jo a na krku nenosím nic,ani v uších,ani na prstech,víš dělat patologii a sportovní kynologii obnáší být celá omyvatelná a nikde neskřípnutelná a nezachytitelná.
Vortex na mě popisované sympatomimetické efekty neměl,ač jsem ho testovala,ani na maliny ani na dobrmanku Miunu,ale na dobrmanku Kirunu ano...bude to čistě v individuální vnímavosti.
Já jsem energetickej řepák.
Chtěla jsem strašně moc otestovat zda by tachyonová energetická terapie nemělqa vliv na regeneraci pracáků po výkonu,či na zklidnění práce na stopě,ale k tomu již nedošlo.Dokonce jsem chtěla dát na čubu při tom testu i mobilní EEg snímače....energetické terapie totiž v medicíně skutečně existují,znám několik lidí s psychotronickýma a biotronickýma swchonostma,i v mém oboru,co topoužívají v akupunktuře a akupresuře,pomáhá jim to najít ty správné body,to se totiž nedá naučit z knihy,bodu mají rozptyl a nemáš dvě individua s bodem přesně v jedněch souřadnicích.
Nedělám si prdel,tak to skutečně je.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2006 09:44
- Nahlásit
gabiErin
hlavně klídek,neházejte si prosím ty rukavice s chvd kolem dokola,opravdu už se vyrábí jen informační šum nesoucí emoce.nemáte li k tématu říct co plně konstruktivního,pak méně je někdy více.
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2006 11:33
- Nahlásit
Sali, pisala som skor Garfieldovi ako tebe, pretoze ona dala to "=".
Sama som niekolko dni poriadne nespala a problemy s prackou poznam doverne Najlepsie bude kupit nieco novsie, ak budes potrebovat, tak mozem hodit nejaky typ.
Nepaci sa mi tvoj podiel na tomto, mas na mna tiez prilis vela ega ;)
Ale mozno bude lepsie ak si budeme pisat niekde inde, kde nebude moje meno nikomu vadit, pretoze to ma dost odradza od konstruktivnych debat a rozoberania faktov.
Sali, emocie nemozes od cloveka odtrhnut, je mi jasne, ze si ako aj sama tvrdis energeticky repak , preto sa ti to tazsie spracovava ale emocie su s nami ovela viac a dlhsie spriahnute ako chrlenie faktov a konstruktivnej kritiky.
Na druhej strane existuje vela technicko-faktickych repakov, ktori nevladnu slovom ale inou silou, ktora sa tazko popisuje.
Vezmi si take tachyony, na silu ktorych veris, ako som spravne pochopila.
Ja na ich silu neverim, tak ako neverim obchodnej kampani pod hlavickou ktorej sa predava. Je mi proste proti srsti.
Sali, verim ale na tu silu, ktora je v tebe(aj ked o nej nevies) aj vo mne.
Chvd ako taky ma uz prestal zaujimat, je mi jasne ze sa zivi negativnymi emociami, ktore z nas vyciciava. Preco by som mu v tom mala pomahat?
|