| Autor |
Zpráva |
mac1
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 10:07
- Nahlásit
wensday
to on se k blbnutí také nechá strhnout - včera třeba rozcupovali společnými silami krabici od bot , ale to není o strachu - ono ani to štěkání na ježka asi neznamená, že se ho bojí ,ne ?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 10:09
- Nahlásit
mac1
Já mám totiž u Daisy pocit že jo...... štěká na koně, ježka, něco co se jí nezdá / paní vycházející z poza kopce / apod. Já právě myslím, že je to ze strachu......
Právě ta starší je absolutně bez problémů a koukám, jak se nechá tím mladším čertíkem strhnout ke každý špatnosti - třeba ptáky nehoní od štěněcích let a teď se zase přidala... chjo.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 10:11
- Nahlásit
ptáky nehoní od štěněcích let
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 10:25
- Nahlásit
Mar3
no jooo, no, já si říkala, že si z toho někdo udělá srandu !!!!! Kde ste ráno byli ???? neviděli sme vás ????
Za to včera odpoledne jsme potkali sekačku ve výběhu, Daisy byla jak utržená, hrůůůůza
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 10:29
- Nahlásit
dneska to bylo úplně vynikající ráno,kdy mi pejsek dohupkal na trávník, vyčůral se, vykakal a zase pěkně hupkal ke dveřím domů )) (takže jsme byli už asi doma) a š´tastná panička si po půl roce nemusela česat a malovat až v práci,ale stihla to doma )
sekačku sme potkali taky, málem se uškrtil,ajk na ni valil....
kdy odpoledne chodíte venčit? (já že vás potkávám jenom ráno )
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 10:51 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit
Mar3
Když my odpoledne většinou jezdíme nahoru na Klajdu do lesa, jen včera jsme šli přes výběh do kaliště / toho ďolíku za autocentrama / a bylo to náročný, divoká Daisy a ještě ta sekačka a ještě nějakej uteklej pejsek, co za náma běžel.... asi to vidím dnes zase na les.......
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 11:02
- Nahlásit
aha,to my chodíme furt jenom po parčíku )
uteklej pejsek?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 11:09
- Nahlásit
uteklej pejsek?
nooooo, takovej malej, světlej jakolabrador s ohnutým ocáskem nahoru. Šel s námi celým výběhem a pak se otočil a mazal pryč. Už se nám to tam stalo víckrát, je to nějakej ďáblík......
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 11:38
- Nahlásit
joo takovej hubeˇnour??? tak toho znám taky!!!! toho když tam chodím já jeho panička zrovna dycky nahání (odpoledne)
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 11:50
- Nahlásit
Mar3
no jo, to je on
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 11:53
- Nahlásit