| Autor |
Zpráva |
suesie
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 13:35
- Nahlásit
Už dlouho se na tohle chci zeptat a teď jsem se k tomu konečně dostala. Hodně našich známých celkem zaráží, že náš Cllif se nebojí skoro ničeho. Jejich psi se třeba bojí neznámých zvuků, dešníku, fénu, atd... Ale Cllif ten je nehorázně zvědavej a tak musí být naprosto u všeho. Třeba když někde něco spadne a ozve se strašná rána, hnedka u toho musí být. Nedávno jsme vrtali a vrtačka dělala strašněj kravál, Cllif zase přiletěl a hnedka se hrnul k vrtačce. Vypadá to, jakoby neměl absolutně žádnej pud sebezáchovy Taky se běžně prochází na římse kolem schodů do sklepa zhruba 1,5 m nad zemí
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 13:39
- Nahlásit
suesie
mám ti vyřídit dík za útulkové granule. Paní na těch štěněčích odchovala tři štěňátka. Sorry za OT, ale konečně jsem na tebe narazila
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 13:41
- Nahlásit
Mucholabka
Jééé, tak to jsem strašně ráda
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 13:43
- Nahlásit
Jsem tuhle chtěla 11-týdenní štěně odstranit z místnosti, kde jsem luxovala, aby se chudáček nebál. Zbytečně - pokládal to za báječnou zábavu lux "lovit" a dělat na něj různé srandovní výpady
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 13:45
- Nahlásit
Znám jednu pudlici, která má za svůj bojový úkol štěkat na vysavač, kdykoli je v provozu. A ovčanda, když k nám přišla, se bála úplně všeho, i pračky, fenu, kartáče, koček, psů a z bázlivosti byla agresivní, ale teď už je celkem v pohodě.
|
suesie
Člen |
- Nahlásit
Ketrin
To ten náš trotlík dělá taky od maličky, stejně tak na mop a hrábě
|
Mar3
Člen |
- Nahlásit
to můj pes se lekne třeba fénu,ale ne,když hučí,to čumí z 10 dm a nic,ale když to na něho ze srandy otočím a on dostane do obličeje teplým vzduchem,tak t ouskočí -ale jenom as itak na vteříinu,a hnedka je zas u toho...
|
Nikka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 13:46
- Nahlásit
Náš pesan zase štěká na motorku, na sekačku a na kolečko
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 13:47
- Nahlásit
Moje pudlice se kdysi na sekačce vozila
|
Nikka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 13:48
- Nahlásit
to Mucholabka:
|
Nikka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 13:49
- Nahlásit
oprava
to Mucholabka: , náš pesan štěká na ty točící se kolečka, ale jen když u toho nejsem,jinak ví,že nesmí...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 13:50
- Nahlásit
to nám kdysi dělala doga, ale ne když jsme sekali. Jenom když jsme jeli po betonu a ono to hrozně rachotilo a toho psa to šíleně prudilo
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 13:52
- Nahlásit
Nikka
Jj, na sekačku jsem zapomněla. Ten náš blboun se ji ještě snaží kousnout a já ho musím vždycky odhánět, protože mám strach, aby ho nějak neporanila.
Před Cllifem jsme měli boxera, ten měl strach třeba jít sám do sklepa, s námi tam šel, ale samotnýho bychom ho tam nedonutili jít ani náhodou. A tohle našě třeštiprdlo tam jde na výzvědy okamžitě když vidí, že jsou otevřený dveře. Kolikrát už jsem ho hledala na zahradě a pak jsem ho našla ve sklepě
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 13:56
- Nahlásit
náš mladej se vcelku ničeho nebojí, ale je trochu lekavý když na něj někdo "bafne" a on to nečeká....Jinak je spousta věcí, které nemá rád, ale nebojí se jich. Jednou z těch věcí je taky sekačka na trávu. Pokaždé, když jí vytáhnu ven, začne na ní řvát ještě dřív než jí vůbec zapnu, celé sekání by - kdybych mu to nezakázala - lítal kolem sekačky a řval. Když dosekám a vezu jí zpět do garáže, pejsa jí tam se mnou doslova doštěká a pečlivě kontroluje, jestli už je tam "definitivně" zavřená
Pokud se týče kolečka, tak na to štěká taky, ale jen proto, když ho někdy nenechám nastoupit do něj děsně rád se vozí.
Náš starší pes se zase bojí lidí v čepicích a kloboucích a též se bojí lidí s holí. Kolem těchto lidí prochází s velkou nedůvěrou a kdyby si mohl vybrat, šel by nejspíš pěknou oklikouk Snažíme se to řešit projitím kolem té osoby co nejblíž, děláme si ze psa srandu, když je v klidu, chválíme.....Ono se to postupně zlepšuje, ale chce to čas.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 13:57
- Nahlásit
Naše malá se bojí hlavně vysavače. no a včera jsme si po dlouhé době vytáhli míč na sedění a hrozně se ho bála
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 13:58
- Nahlásit
Tak to Tessinka se taky jen tak něčeho nebojí, z vysavače má udělanou každodenní zábavu (neboť jsme ve fázi línání), ale čeho se bojí a na co zuřivě štěká, tak je ten velký gymnastický balon, ten prostě nikdy nebude její kamarád. Jo a taky deštník, když ho mám ve sprcháči, aby uschnul, neváhá na něj chodit štěkat každou chvíli...
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 14:01
- Nahlásit
Můj přítel už si z toho našeho poděsa dělá srandu a straší ho. Třeba teďka o víkendu. Cllif zůstal sám spát dole v obýváku, bylo zhasnuto a tma a tak nenapadlo přítele nic lepšího, než na sebe hodit deku a jít strašit psa. Přišel za ním dolů a vydával divný zvuky. Cllif jen na něj hodil očkem a spal dál
|
wami
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 14:02
- Nahlásit
Deny se jednou lekl dvou krysariku, kteri na nej zpoza plotu zastekali (asi je nebral za psy ), jinak ma uctu ke konim a kravam, ale to je asi vse...
Lump nemusi lux a podivne lidske existence v nocni tme...
Jo - a minuly tyden jsme potkali modelare s letadlem, tak to letadlo teda taky nemusel (sice jsem pana poprosila, jestli si muze pes cuchnout, a on nam to dovolil, ale stejne jsem Lumpa nedostala bliz, nez na pul metru... )
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 14:04
- Nahlásit
Syska
Náš boxer se taky bál deštníku. Ale Cllif ten ne. Už když byl mimi a my měli třeba rodělanej ten největší deštník na uschnutí v chodbě. Tak si s ním šel hnedka hrát. Chytil ho za rukojeť a snažil se ho táhnout pryč a vůbec mu nevadilo, že je deštník mnohonásobně větší než on.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 14:04
- Nahlásit
suesie
Tak to myslím, že pokud by byla tma, tak by Tess řvala...jo a pesan našich se nás bojí, když přijedem v motorkářském, stáhne ocas mezi nohy a utíká se někam schovat...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 16:50
- Nahlásit
Syska
jj,to je on.Jsou to naše poseroutky
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 09:19
- Nahlásit
tak včera se můj pes poprvé setkal se sekačkou - a (sekli u nás park) a utíkla k ní a zkoušels s ní krát (musela sem ho držet,aby ho náhodou třeba taky neposekali )
|
Nikka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 10:00
- Nahlásit
Náš pesan.když byl malej,tak se na procházce bál igelitové tašky,která byla zavěšená na stromě a jak vál vítr,tak se nafukovala...tenkráte nechtěl okolo ani projít, nebo u místní nástěnky byl odtrženej plakát,tak jak vlál,tak se taky toho bál...byl to takovej vyjukanej pošuk, ale dneska už se nebojí ničeho, jen "útočí " na ty točící se kolečka(sekačka,motorka, kolečko)..jo vlastně když je bouřka,tak si zalejzá pod vlek na auta...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 10:09
- Nahlásit
Když si můj chlap impregnoval motorkářskej oblek, tak ho pak pověsil uschnout na okno a vypadalo to vlastně jak tmavá postava (bunda i kalhoty byli na jednom ramínku), tak to se mohla taky zvencnout, museli jsme to z okna dát pryč...
|
Nikka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 10:23
- Nahlásit
Jé Sysko Vy taky jezdíte na motorce?
Můj muž se teď v 53 letech zbláznil a koupil si motorku, ale musím se přiznat,že mne to taky vzalo:
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 12:45
- Nahlásit
Nikka
jo, jezdíme...hodně nás to bere, ale letos asi dojde k prodeji, bohužel. Potřebujem peníze, abychom mohli konečně bydlet ve svém a ne pořád po podnájmech...mému muži je 24 a pochybuju, že ho motorky někdy pustí..
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 08:52
- Nahlásit
No jak jsem si myslela, že se moje boloňka ničeho nezalekne, tak teď najednou začala mít respekt z velkých psů. Než ho pozná, tak se drží pořád u mě a když jí ¨zastihne ten pes "nepřipravenou", tak zdrhá se stáhnutým ocasem pryč. No kdyby po mě několikrát takové tele jako braz. fila apod. šlápla, tak bych asi taky dávala pozor, ale nechci, aby z ní prostě byla hysterka, která zdrhá před velkými psy. Nebo že by to byl úděl malých psů?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 09:31
- Nahlásit
mám 2 nebojsy , starší pes je pohodář a nic ho nerozhodí, takže mladej vidí, že nebezpečí nehrozí a je v pohodě také
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 09:47
- Nahlásit
mac1
to se máš, já mám starší fenku taky pohodářku, ale naopak se nechá strhnout tou mladou - ke štěkání na ježka / dnes ráno/ , na něco neurčitého kdesi v dálce apod.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2006 10:03
- Nahlásit
tak to Berry štěká doma na nic nebo na mně když si chce hrát,ale ježky jsme potkali včera večer a furt chtěl za tím letět s s tím hrát......
|