Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / včerejší záhada
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
viky
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 13:27
- Nahlásit

handula
hele a nestratilo se vam nic ? Zjistovali jste to ?

handula
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 13:33
- Nahlásit

právě že se nic neztratilo, to mě přivádí právě k tomu, že včera tak lilo a že se prostě byl "jen" schovat před deštěm,protože vím že domů on nesmí...

Mar3
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 13:40
- Nahlásit

no to je hrůza - tak si ale nedovedu představit,z čeho by to měl te náš pes.......k nám se nikd ocizí dostat nemohl - to by to musel normálka vypáčit a to bych si zas všimla...

Evik
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 13:43
- Nahlásit

to je dost děsný, co tu, lidi, popisujete.... Mně se zatím tohle nikdy nestalo. Handulo, pokud se chování pejsy nezlepší, nebo by to mělo recidivu, tak kontaktuj včas Rudu Desenského, aby z toho včas pejsu dostal.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 13:46
- Nahlásit

ja bych to tak dramaticky nevidel. muze to byt uplne z cehokoliv, mohlo se mu i neco zdat, jakykoliv neznamy zvuk ho mohl vzbudit, proste cokoliv. ®onie mela tenhle stav za ty dva roky dvakrat, vzdycky ji to po chvili preslo, jen bylo videt, ze ji proste neco vydesilo v dobe, kdy byla sama doma ...

aren
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 13:57 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Já jsem doma s pejskama skoro stále. Loni tady některý soused začal vrtat vrtačkou, až zdi rezonovaly, tehdy jsem ještě měla jen jednoho psa Píďu (tak to muselo být dřív, než loni), a ten byl z toho hrozně vyděšený. Úzkostně skučel, schovával se a zase vylézal, protože to hrozné bylo všude, nevěděl co má dělat a hrozně se bál. Možná, kdybych nebyla doma, tak ho při návratu taky najdu zhrouceného. Naštěstí dnes už vrtačky ignoruje.

handula
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 13:58
- Nahlásit

Jirikovo

je to čtyřletej sebevědomej pes. Spíš ho musím krotit v jeho projevech. Toho kluka on moc nemusí, x-krát po něm skočil, jenže jsem ho to odnaučila, takže dokonce si ho mohl i pohladit. Jsem si říkala, je to soused, prostě ho musí respektovat.
Nikdy tenhle stav neměl, aby něco strachy rozsápal, to neudělal ani když nám házeli petardy pod okny. To je to, co mě děsí

Evik
na to už jsem taky myslela...Jestli dnes přijdu domů a bude se to opakovat, tak se s ním budu muset minimálně poradit co dál...

viky
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 14:06
- Nahlásit

handula
nejdriv by to chtelo asi zjistit pricinu tohoto chovani a teprve potom asi az psycholog. Co se tech sousedu zeptat, vysvetlit jim situaci, treba sdi uvedomi neco co se delo a tak.

handula
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 14:07
- Nahlásit

Viky

proto jsem sem napsala, chtěla jsem vědět, jestli se to někomu taky stalo, protože včera to vypadalo, jako když se zbláznil..i to jak na mě vrčel...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 14:10
- Nahlásit

handula
To je fakt hodně divný, když je pes jinak vyrovnaný jak píšeš, a ta možnost se sousedem-sockou je docela nepříjemná... nemáš možnost si brát psa s sebou do práce, aspoň než se situace vyjasní?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 14:12
- Nahlásit

Ještě mě napadá, jestli není nějak nemocný? Naše nejstarší fena nikdy v životě nic nezničila, a když před 2 lety dostala pyometru tak první příznak byl, že jsme přišli domů a tam roztrhané všechny pelechy, polštáře apod. Prostě jí muselo být hrozně blbě. Nikdy předtím ani potom nic podobného neudělala.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 14:13
- Nahlásit

handula
nevim, ty musis znat svyho psa nejlip, ale ...

neudělal ani když nám házeli petardy pod okny
kdyz o tom vis, tak predpokladam, ze v tu dobu nebyl pes sam doma, coz je velky rozdil. a nekdy nemusi vadit petardy, ale treba takove upusteni sklenicky na chodbe nekym a nasledny tristivy zvuk muze psa hodne vydesit ... proste muj nazor je, ze pokud se to stalo jednou a nebude se to opakovat, tak bych to neresil. jak sis tady mohla precist, nejsi jedina, komu se takhle chvilkove pes pomatl ...

handula
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 14:45
- Nahlásit

Ketrin

co je pyometra? To mě ani nestraš...

Jirikovo

asi jo...jen prostě když ti pes udělá něco na co nejsi připravenej, tak ti to vrtá hlavou
je vyjukanej z bouřky, před asi 14dny byla hrozná, šílený rány, v práci jsem si říkala, že se doma zjančí, ale všechno bylo v pohodě... a to jsem si myslela, že nebude...takže si nemyslím že ho vyděsilo např. upuštění skleničky....

Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 14:48
- Nahlásit

handula
To chlap mít nemůže: zánět dělohy...

handula
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 14:57
- Nahlásit

aha, tak to ne.
včera první co mě problesklo, že ohrnul, jak se plazil po břiše, ale i když jsem měla žaludek v krku, tak jsem poměrně optimisticky houkla Co blbneš, a on se postavil a šel pomalu ke mě...pak už za mnou jenom chodil a upřeně se mi díval do očí, jako kdyby mi to všechno chtěl říct, ale nemohl....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 14:59
- Nahlásit

co je pyometra? To mě ani nestraš...
To je zánět dělohy.

Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 14:59
- Nahlásit

handula
Vyměnila bych zámky (když by náhodou hořelo, tak to otevřou hasiči, od mého bytu taky nikdo jiný než já nemá klíč), nechala zapnutou kameru a uvidíš...

Mar3
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 15:03
- Nahlásit

prosímtě,pak řekni,co jste natočili......i když tam nic nebude,tak by mně zajímalo,co dělá pes,když nejsme doma...

Syska
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 15:09
- Nahlásit

handula
A hlavně zítra napiš, jestli byl dnes v pohodě....

handula
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 15:13
- Nahlásit

jo určitě dám vědět, já jen doufám, že se nebude opakovat včerejšek...

Mar3
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 15:21
- Nahlásit

já myslím,že t obude v pohodě. mě když se tostalo,tak jsme s ním letěla k vetovi,ten zjistil,že mu není absolutně nic a druhej den byl v pohodě.....

abby
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 15:30
- Nahlásit

Já bych se hnedka neděsila a nehledala za tím kdo ví co.Nám se to taky párkrát stalo.Ale vůbec nás nenapadlo,že to udělal strachy.Spíš si myslím,že mu byla doma dlouhá chvíle a tak něco rozcupoval (přitom to normálně nedělal).A pak se tvářil,jak to popisuješ ty,provinile.Bylo mu jasný,že provedl něco,co neměl.
Třeba to bude u vás taky tak.
Ale je dobře,že jste tam dali tu kameru.Hnedka budete chytřejší.
Tak ať se z toho pejsek rychle dostane

Evik
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 15:52
- Nahlásit

handula
kdybys přece jen musela kontaktovat Rudu, pak musíš na mobil, páč mu teď nefunguje net. Stránky ano, ale jemu exlo připojení...

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 15:53
- Nahlásit

souhlasím s abby - situaci bych řešila až kdyby se opakovala

handula
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 15:56
- Nahlásit

Evik

díky hodná, doufám že jeho služby nebudu potřebovat...

jitka HS
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 23:50
- Nahlásit

Ahojky,určitě ho něco vyděsilo.My necháváme doma hrát rozhlas,když nejsme doma.Andulka moji kamarádky/bulík/nesnáší telefon,když zvoní a je sama doma,tak taky zválí celou ložnici,svůj košík a když zvoní dlouho,nebo opakovaně,tak se zhrabe do peřin a čeká až přijdou domů.Už dokonce jeden doma zapomenutý mobil zlikvidovala.Mějte se ahojky.

Evik
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 07:13
- Nahlásit

jitka HS

tak to náš mladej nesnáší domovní zvonek a je mu jedno, zda zazvoní, když je doma sám či když jsme s ním...Po zazvonění prostě ztropí hysterák a letí ke vrátkům kde šíleně zle štěká, dokud zvonící osobu nevpustíme dovnitř, aby na ní mohl náš mladej následně skočit a olízat jí obličej - ať je to kdokoli

handula
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 08:44
- Nahlásit

tak se včera nic nedělo, pes byl normálně v pohodě, celý den prospal na jednom místě, jen měnil polohy, což je taky zajímavý,to se pak nedivim,že je občas dobře přeleželej....no nic budeme sledovat dál...

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání