| Autor |
Zpráva |
handula
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 10:51
- Nahlásit
Včera jsem přišla z práce domů. Bohužel tak jako každý jiný den mě nikdo nevítal. Už to mě zarazilo. Vejdu do kuchyně, pes se sklopenou hlavou mi šel pomalu naproti. No šel, to je silný slovo, spíše se plazil. Přiblížila jsem se k němu, promluvila na něj, on se přitiskl k noze a lehce vrčel. Mluvila jsem na něj dál, jako když se nic neděje.Vykulený oči, třásl se. Jeho pelech byl totálně zlividovanej, vejdu do ložnice, peřiny rozházený, prostěradlo roztrhaný na cucky. Nechala jsem to být, dělala jsem jako když to nevidím, pes pomalu za mnou chodil, díval se upřeně na mě. Kamkoliv jsem se pohnula, byl za mnou a tiskl se se mě. Vzala jsem ho ven, tam se uklidnil. Zpět domů jít nechtěl. Nakonec jsem ho přemluvila, dostal nažrat. Pak jsem ho vzala na výlet. Vrátili jsme se a bylo vše jako dřív. Veselej, prostě jako když se vůbec nic nestalo. Nevím co si mám o tom myslet. Ale co vím jistě, že ho něco vystresovalo. Ale absolutně mě nenapadá co ho mohlo dostat do takovýho stavu...
|
viky
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 10:54
- Nahlásit
handula
ze by duch ?
Mozna se jenom citil provinile za ty roztrhany periny...
|
handula
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 10:58
- Nahlásit
mě moc do smíchu nebylo a to ne kvůli peřinám, ale kvůli tomu jak vypadal a jak se choval...to se nedá popsat...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 11:08
- Nahlásit
to znám,tohle přesně udělal i můj pes jednou - nic teda nezničil,ale jak říkáš,přijdu domů,nevítá mně, je zalezlej v botníku a třepe se.......potom jdu do ložnice,vyběhne za mnou(tělo u země) a letí a schováse pod postel. Nasadím vodítko,nechce jít ven-musím ho nést ven,ale venku najednou dobrý a už si lítá a všeck opak bylo v pohodě. je to cca 14 dní - taky nevím,co si myslet...... a můj provinilej nemohl být,protože nic neudělal...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 11:10
- Nahlásit
Jejda, že by nám v ČR řádil nějakej duch, co straší pejsky?..
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 11:14
- Nahlásit
handula
Nebyla bouřka nebo není možný, že by si děti hrály s petardama??? Tohle by určitě vystresovalo mýho psa...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 11:24
- Nahlásit
...no ale všecko vypadá že se stalo to co u nás - a to byl normálka pěknej slunečněj den bez mráčku a našeho psa petardy (možná zatím) neděsí...
|
Vistra
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 11:25
- Nahlásit
handula
Mě se takhle chovají psi, když nemají v době naší nepřítomnosti klid. Někdo třeba vytrvale zvoní nebo bouchá na dveře, pes má pocit, že by s tím měl něco dělat, ale nemůže. To ho maximálně vynervuje a pak se po mém příchodu chovají nepřirozeně.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 11:27
- Nahlásit
...aha...takže myslíš že by t omohlo být něc otakovýho? nám tam čsto štěká sousedův pes a sousedi pořád něco vrtají....ale dělají to i když jsem doma a to mu evidentně nevadí....
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 11:27
- Nahlásit
handula
jestli normálně nic neničí, tak bych si myslela, že peřinu i pelech rozcupoval, aby si kompenzoval nějaký pro něj dost nezvládnutelný strach nebo jinou emoci... Nedělo se třeba něco u vás v domě, nějaká rekonstrukce - nadměrný hluk, nebo tak něco, některý psi dost těžko nesou i háravku ve stejném domě...může to být cokoli, chce se nad tím zamyslet, ty víš nejlépe co připadá v úvahu a co nee
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 11:29
- Nahlásit
to vytrvalé zvonění zní taky dost pravděpodobně, představa, že jsem zamčená doma a někdo vytrvale zvoní a já s tím nemůžu nic dělat, to by dostalo asi i mě...
|
handula
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 11:35
- Nahlásit
já jsem fakt přemýšlela o všem,včera bouřka nebyla, pod námi je krám, je možný že tam něco opravovali, třeba se zbíječkou, musím se jich na to zeptat,nedá mi to..
normálně nic neničí, tohle bylo naprosto nepochopitelný, sousedi mají březí fenu, ale kvůli ní by takhle nevyváděl.. je mu vcelku ukradená...
ty petardy taky připadají v úvahu, jenže už i letos o silvestra byl o dost klidnější, snažíme se dělat jakože nic, takže to fakt snáší dobře, jen včera byl sám, bez nás, takže se mohl vyděsit...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 11:46
- Nahlásit
handula
kamarádce se pes zbláznil když jim děti bouchaly na dveře a zvonily na zvonek. Vyloženě je bavilo psa provokovat. Ač má sousedy, kteří si jinak stěžují naprosto na vše tak je nenapadlo to Lence říct. Pes byl nějakou dobu špatný, šla s ním k vetovi, dala příšerný prachy za vyšetření snad všeho co se dalo. Pes ale chřadnul dál a pak se začal divně chovat. Museli ho nechat uspat. Měl cukání, vypoulené oči, furt shrbený a choval se nepředvídatelně. Pak ji potkal jeden pán a ten jí řekl, že takhle vypadal jeho pes, když se zbláznil z jeho manželky, která psa týrala když byl v zaměstnání. Je to hrozné. Až za čas ji sousedi řekli co se dělo v domě. Nakopala bych jim všem do pr...
Dneska má Lenka jiného pejska a bere ho všude sebou. Dokonce si hledala zaměstnání takové aby si mohla pejsu brát sebou. Nepodceňuj to a opravdu zkus zjistit co se dělo. Bylo to fakt příšerné.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 11:47
- Nahlásit
monika
To je teda síla .
|
monika
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 11:49
- Nahlásit
aren
nejhorší na tom bylo, že ti sousedi to věděli a nic jim neřekli. Lenka dneska v domě nikoho nezdraví a s nikým se tam nebaví. Fakt nechápu, co lidi k takovému chování vede.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 11:52
- Nahlásit
monika
no tak to je fakt příšerný, ty lidi snad nejsou normální !!!!!! Hrůza.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 11:52
- Nahlásit
monika
Do pr.... no jestli to byli jejich haranti, se nedivím, že se s tím nechlubili....
|
Nikka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 11:59
- Nahlásit
Taky máme u nás ve vesnici takoví spratci,Ti pro změnu házeli po našem pesanoj takové ty kuličky co praskaj ....
|
monika
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 12:00
- Nahlásit
Syska
ale to víš, že byli. Proto s něma teď Lenka nemluví.
|
handula
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 13:02
- Nahlásit
monika
to je fakt hrozný....-(
Napadla mě ještě jedna věc. Sousedi mají syna, 19let, bez práce, věčný konflikty, je to takovej línej příživník. Není to dlouho co jsem slyšela že ho vyrazili z bytu. Napadlo mě jestli si u nás netráví dlouhou chvíli....včera docela dost pršelo. Jsou to majitelé domu ve kterém bydlíme, takže samozřejmě mají náhradní klíče někde doma, a určitě o nich ten jejich syn ví...mám hroznej pocit....
|
viky
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 13:05
- Nahlásit
handula
nahradni klice od Vaseho bytu ?
|
handula
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 13:11
- Nahlásit
viky
ano
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 13:15
- Nahlásit
handula
Jaké náhradní klíče od Vašeho bytu? Tomu nerozumím......pokud máš takový pocit, tak nech vyměnit zámek ....
monika
My měli něco podobného v paneláku....sousedovic dětičky měly o 3patra výš babičku, ke které chodily každé odpoledne ( po obědě). Vždycky když běžely nahoru, tak bouchly do našich dveří nebo zazvonily. Když letěly dolů tak to samé. Denynka pokaždé hrozně štěkala, ale po chvíli byl klid. Jednou jsem byla nečekaně doma ve chvíli, kdy raubíři dělali bordel. Tak jsem vyběhla ven, děťátka chytla.....odvlekla k mámě ( ta o tom vůbec nevěděla), vynadala jak jí, tak dětičkám. Od té doby byl klid. Při stěhování jsem se od jedné sousedky dozvěděla, že dětičky cíleně provokovaly Denynu, protože jako jediná byla celý den zticha.......ještě štěstí, že jsem je nepotkala, jinak bych jim asi propleskla kalhoty...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 13:17
- Nahlásit
handula
jak může mít někdo klíče od cizího bytu? Tomu nějak nerozumím.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 13:17
- Nahlásit
handula
Ježíšmarjá, to k Vám do bytu jen tak někdo může? Tak si za nima dojdi a zeptej se.....to si vůbec nedovedu představit...
|
handula
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 13:20
- Nahlásit
bydlíme normálně v podnájmu, jsou to majitelé bytu a zároveň naši sousedi...mají náhradní klíče,kdyby něco....
|
viky
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 13:20
- Nahlásit
handula
no tak to by bylo na zvazeni. Ja bych asi nikomu klice od bytu nedala. Asi blba otazka, ale je to nutny, aby je meli. Pokud maji kluka tak ja ho popisujes, tak by bylo docela mozny, ze se schoval pred destem u Vas.....
|
handula
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 13:22
- Nahlásit
viky
já jsem jim je taky nedala,ale je jasný že je mají...
budeme se v létě stěhovat, musíme to ještě nějak vydržet..
dneska ráno přítel nainstaloval webkameru, budeme to sledovat...ale jsem z toho na nervy...
|
viky
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 13:25
- Nahlásit
handula
ja bych mozna i vymenila zamek, protoze u podobnych typku nikdy nevis
|
moll
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 13:25
- Nahlásit
viky
handula
..... a zničením peřin se chudák pes snažil zahladit stopy po cizím návštěvníkovi. musím se přiznat, že vetřelec mě napadl hned nazačátku, ale říkala jsem si "neblbni, jak by se někdo dostal do bytu beze sto násilného vniknutí"...
|