| Autor |
Zpráva |
mac1
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 20:21
- Nahlásit
a na kousání jsou bezva morkové kosti
|
aren
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 20:23
- Nahlásit
Jo, větve a klacky doma mi zachránili nábytek. Větve a klacky si pejsci nacházeli venku sami zadarmo. Těch třísek jsem se trochu bála, ale nikdy se jim nic nestalo.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 20:24 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
mac1
a na kousání jsou bezva morkové kosti
To ano. Veškeré kosti. A prasečí uši.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 20:35
- Nahlásit
ale někteří větší pesani ouška takřka polykají.....
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 22:24
- Nahlásit
aren
no to jo, ale ty morkové něco vydrží
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 11:29
- Nahlásit
nika00
Místo činky ( ta je opravdu jen na aport), dávej klacky - ovocné stromy a tvrdé dřevo, ty se neštěpí. Jinak Brut mi klacky nebo vůbec dřevěné věci vždycky sežere. A nikde nic neničí.
Pindík mu taky leze ( při kakání, ale i jen při sedu - radostném). Není to nic nenormálního.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 12:01
- Nahlásit
Radostný sed s vylezlým pindíkem (věk 17 měsíců)
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 12:03
- Nahlásit
Ketrin
Na 17 měsíců docela velkej :-D
A pindíka nekomentuju, páč by mi zase nadávali...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 12:24
- Nahlásit
Trotelchen
Velkej? Úplně normální. KV=57 cm.
Věk 18 měsíců:
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 12:32
- Nahlásit
Ketrin
jo pes?...tak to jo ....
:-D
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 12:37
- Nahlásit
Trotelchen
"...pindíka nekomentuju, páč by mi zase nadávali..."
takže logicky předpokládám, že velkej se ti zdál PES
btw. kdyžs mě včera naučil Ů, dnes bys mě mohl naučit jak se sem vkládá citace někoho jiného, abych to pořád nemusela opisovat jako blb... proč jak, že...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 13:24
- Nahlásit
Ketrin
Já ti to vysvětlím: označíš ten daný text myší a dáš v příspěvku toho dotyčného Citát... a máš to...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 13:29
- Nahlásit
Já ti to vysvětlím: označíš ten daný text myší a dáš v příspěvku toho dotyčného Citát... a máš to...
Hurá - zase jsem se něco naučila
Mně stačí málo ke štěstí
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 16:07
- Nahlásit
Pindík mu taky leze ( při kakání, ale i jen při sedu - radostném). Není to nic nenormálního.
to joooo...kdyz ma radost to chapu, to dela jimmy taky..i kdyz je nakej nervozni nebo natesenej...
ale pri kakani sem nevedela....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 19:15
- Nahlásit
nika00
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 23:08
- Nahlásit
nika00
jestli jsou ty tvoje potvůrky žravý, tak dobrý je ten míček co se plní granulema, našemu Thorinovi vždy vydrží dlouho - tzn. je od něj dlouho pokoj....
ale jak to tu čtu, tak bys asi musela mít dva
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 23:11
- Nahlásit
Jumi
Fakt to funguje? Oba moji pesani jsou žraví, i když babča už o něco míň. Já jsem ho chtěla koupit na výstavě, ale nevěděla jsem, jestli to není jen reklamní tah.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 23:17
- Nahlásit
brut
néé je to super a hodně se pobaví i majitel a to hlavně na začátku, něž pes pochopí, jak musí míček šťouchat - měla jsem to místo televize
fakt ho doporučuju, psa to baví vlastně furt a neomrzí se mu, dokud v něm něco je, tak si s ním hraje a je pokoj
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 23:23
- Nahlásit
Jumi
Oni jich prodávají víc druhů...můžeš mi, prosím, napsat, jaký máš ty?
Brutovi je 11měsíců ( asi 33kg) a je dost hrrrr, tak ještě musím brát ohled na jeho váhu a zbrklost. V Letňanech měli jeden, který se mi líbil, ale nedoporučovali ho pro větší psy ( prý by ho snadno rozbili )
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 23:33
- Nahlásit
brut
Pes je ZR - 36kg.
URL
já mám takovýhle, koupila jsem ho u nás ve zveráči a máme ho už od začátku prosince a je v pohodě a psa stále baví
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 06:58
- Nahlásit
Jumi
A opravdu pes ten míček hned nezničí??? Neumím si představit, že by to odolalo labradořím štěněčím zoubkům. Docela bych to mrňousovi koupila, měl by zábavu když ho mám s sebou v práci. A kolegu suchara by možná potěšily "veselé kvákavé zvuky"
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 07:29 - Změnil/a: Jandula
- Nahlásit
Ketrin
Můžu ti jeden věnovat... Sára se toho bojí... Já mám takový, který je z tvrdý umělý hmoty, je tam jen jedna dírka, která se dá nastavit...
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 07:37
- Nahlásit
Ketrin
Je mi moc líto, že jsem Ti včera nepomohl s tou citací
Ale k míčkům, my kupujem od
www.gappay.cz
, ale ne ty dutý...ty plný a ten teda sice nehvízdá, je to vobyčejnej balonek, ale docela vydrží...když ho trochu usměrním toho svýho obluda, tak to může i okusovat a nezničí ho. Jsou prostě docela pevný...ale myslím, že pokud ho neháš o samotě s jakýmkoliv míčkem, míček podlehne.
Před časem byly hodně populární tyhle míčky,
http://www.tagisky.cz/zogoflex_karta_krok1.asp?men uId=20&indexObjektu=133
které před časem byly proklamované a tzv nezničitelné, dříve dokonce nabízeli vrácení peněz či výměnu hračky, když ji pes zlikviduje, dnes se již omezily na toto konstatování:
Podle našich dosavadních zkušeností z prodeje v ČR se podařilo psům zničit cca 4,5% prodaného zboží. Jedinými plemeny, která Zogoflex rozkousala, jsou bulteriéři, stafordi, pitbulové a RR. Majitelům těchto plemen nemůžeme zaručit 100% odolnost hračky a doporučujeme zvíře při prvním kontaktu s hračkou ohlídat. Psi Zogoflex milují a hračka je pro ně výzvou.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 07:49
- Nahlásit
Trotelchen
pokud ho neháš o samotě s jakýmkoliv míčkem, míček podlehne.
... a nejen míček...
Sleduješ, jak uplatňuju svou nově nabytou dovednost?
Jandula
Díky - vyměním třeba za plyšáka
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 08:54
- Nahlásit
Ketrin
Já mám dospělého ZR a ten ze začátku zvolil taktiku získání granulek takovou, že se ho snažil rozlousknout ale míčku se absolutně nic nestalo, ale byl u nás na návštěvě toller a ten do něj zoubky trochu zabodal - co s ním provedou štěněcí zoubky zjistíme zítra
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 09:15
- Nahlásit
Ketrin
Sárinka ho Borgískovi určitě ráda věnuje... Zvlášť když si s ní bude chvilku hrát...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 11:15
- Nahlásit
Jumi
Díky, tak já ho zkusím taky koupit a pakdám vědět. Brut má docela slušný stisk, tak doufám, že míček alespoň chvíli vydrží.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 11:21
- Nahlásit
brut
podle mě nejde ani tak o s tisk, jako o stavbu zubů... ale uvidíte
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 11:24
- Nahlásit
Jumi
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 11:25 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Jumi
Přesně tenhle jsme měli a labroš s ním udělal rychlý konec,naštěstí jsem byla u toho,protože se mu to podařilo okousat do dost ostrých hran. Ale je fakt,že nám drží hračky jen pro pitbuly
|