| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 10:58
- Nahlásit
viky
neboj,vsak ho nekdo setre,asi si tim leci sebevedomi.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 10:59
- Nahlásit
nemethova5
chicht, ja myslela, jakoze budu muset dat psisku "do zobaku" ve smyslu "po tlame", ne ze mu kosa strcim do huby! Jeste aby si myslel, ze mu u me budou zadarmo letat opecena holoubatka primo do tlamicky...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 11:07
- Nahlásit
wami
jo promin,ja to blbe pochopila,to mas napsat hned,ze po tlame,me by se taky libilo mit pecene holuby do huby
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 11:14
- Nahlásit
nemethova5
fpoho, nekdy nedorozumeni docela pobavi...
|
viky
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 11:29
- Nahlásit
nemethova5
no uz aby to bylo. Protoze je to opravdu k nevydrzeni. No ty ses takova razna - nechces prijet ? Rada bych se pobavila...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 12:17
- Nahlásit
navazu na puvodni tema, kdyz za blbce, tak poradne .... Garfield se jiste prizna i k tomuto incidentu z brnenske tramvaje ... vek souhlasi, styl chovani taky ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 12:21
- Nahlásit
Jirikovo
Nemohu to být já. Já nejsem sedmadvacetiletá žena. Já jsem holčička, v jejímž životě uběhlo 27 let od jejího narození.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 12:22
- Nahlásit
Garfield
vymluvy ... hele a to pises z cely predbezneho zadrzeni? je ale fakt, ze me zarazilo, ze se svyma hlasivkama jsi tu ridicku tramvaje slovne napadla ...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 12:23
- Nahlásit
viky
tak,kdyz to nebude nekam na druhy konec republiky tak klidne,ne vazne,jela bych se podivat,popr.udelat zkousky nekde jinde,treba v brne,tak mu odpovez,na blbou otazku,blba odpoved.co on je zac,ze se tak chlubi a chvasta,startoval treba na mistrovstvi republiky,nebo v IPU3,nebo jeste lepsi,delal,kdyz jeste nebyl zruseny 500bodovak mistrovstvi republiky,kdyz je tak chytry???jinak jsem se divala do galerie,ty mas ovcouna?ze se tak blbe ptam,myslim,ze jsme spolu diskutovaly,jestli pes v kotci,nebo v byte.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 12:36
- Nahlásit
Jirikovo
Ty jsi blboun, hahahaáááááááá!!!
|
viky
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 12:53
- Nahlásit
nemethova5
no on se se mnou nebavi. To je na dlouhy povidani. Mam dva ovcouny malyho - bude mu 10mes. a velkyho 11 let. Teda mela bych napsat spis staryho a mladyho.......
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 12:57
- Nahlásit
viky
co,tomu panu vycvikari ani nestojis za slovo?tak to je pekne nafoukany founa,oc starsi,tak chytrejsi,ale asi u pana vycvikare to je opak.ja mam jednoho sestileteho,zatim mi to staci.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 12:59
- Nahlásit
nemethova5
ty jsi od nekud od ostravy, nemylim se ?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:01
- Nahlásit
viky
jj,z orlove,okres karvina,12km do ostravy,proc?posles pana vycvikare na prevychovu,ha,ha(to byl jen vtip)
|
viky
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:05
- Nahlásit
nemethova5
no, potreboval by to. Ne ja na to prdim, zacala jsem jezdit hostovat, vsude mozne jinde u nas uz jsem asi mesic nebyla.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:11
- Nahlásit
viky
je!!!ja to vyresila jinak,jsem v klubu NO,jezdim hostovat vsude mozne,takove cvicaky jake jsou ted,me uz nejak neberou,co se tyce rad,tak stejne nejlepsi byli stari svazarmovci,a ti me naucily opravdu nejvic,byt dnes zacatecnik a jit na cvicak a videt to tak se otocim a prcham pryc!
|
viky
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:21
- Nahlásit
nemethova5
ono jak se to vezme, taky me kdyzi zacal ucit ''svazarmovec'' a jak co, neco bylo dobry neco ne. Ono je to vsechno jenom o lidech.....
Mas ICQ, at nenarusujeme chod puvodniho tematu ?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:23
- Nahlásit
viky
no mam,ale nejak s tim neumim,musim pockat,az prijde bracha,jsem silenej blbec na technicky veci,pry je to lepsi,nez email
|
viky
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:25
- Nahlásit
no je, je to rychlejsi a doufam se do toho nemuzou ti nasi uzasni sefove cumet, tak jako do mailu.....
Jakej mas s ICQ problem ? Pokusim se ti poradit.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:40
- Nahlásit
viky
musela bych na to najet,ja si poradim,akorat ted jdu za par minut pryc,jdu se podivat na LIGHT granule pro meho kastrata,bohuzel porad pribira a uz je na 50kg,sice to moc videt pro chlup neni,ale ma problemy.tak mi napis to cislo od ICQ,ja se pokusim jak prijdu s tebou spojit.takze zatim cau a mej se dana
|
viky
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:45
- Nahlásit
nemethova5
318-972-419. Kdybych tu uz nebyla, tak pisni zajtra. Ja jsem na tom jen v praci
|