Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jste v okolí známí? :-)
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 14:27
- Nahlásit

Moje psisko zacina byt znamy jako vyhledavac piskotu a granulek na odmeny. Mezi 5 lidma spolehlive najde cloveka, co v kapse ma granule nebo piskoty, sedne si k te kapse a kouka na ni jako na svatej obrazek. Obcas je sranda, kdyz nekdo ma jednu jedinou zapomenutou granulku a rika:"Ale ja nic nemam" - psisko sedi, clovek prohleda kapsu a fakt tam ta jedna granule je
Vcera si z nas na psim vybehu delal jeden chlap srandu, ze ji mam mezi piskoty schovavat travu a psisko bude postrach pro vsechny hulice

Jandula
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 14:32
- Nahlásit

Aknah
No jo, když já když přijedu takhle na chvilku, tak jsem většinou na chajdě, aby Sára měla zahradu... Na Mníšek jsem zaskočila jednou a to jen na minutu pro videokazetu.

Fakt? Nám se jako dětem stávalo, že na nás někdo ječel, ať si jdeme hrát před vlastní barák, ale že si mám jít venčit psa jinam, to mi nikdo neřekl, ale kdyby jo, tak bych řekla, že toto je veřejné prostranství, není to ohraničeno žádným plotem a důrazně bych mu ukázala pytlíky na ho... který neustále nosím s sebou, takže nevím, proč by mu můj pes měl vadit... A hotovo!!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 14:42
- Nahlásit

Mě zná v okolí každý-jsem ta prdlá baba, co jí nestačí jeden pes, ale musí mít hned tři a ještě s nima furt někde lítá, ne aby byli u boudy jak se sluší a patří

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 14:48
- Nahlásit

Jandula
vis, kdyby po mem psovi nekdy nekdo nasel hovinko, chapu, ze se tolidem nelibi,ale baba na me jecela, ze tam vesi pradlo a ze to tam chce mit ciste

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 14:49
- Nahlásit

kdyby kazdy sbiral tak jako ja, tak v celem Mnisku nebude hovinko

Evik
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 14:52
- Nahlásit

Ketrin

no můžu Ti říct, že o mně si u nás v ulici lidi myslí totéž, a to bydlím ve městě a skoro každý v ulici má psa. Pár lidí tu se psy i chodí ven, ale i v "uvědomělém městě" je pořád hafo lidí, co si myslí, že pes patří k boudě a že mu to stačí. Dokonce moje babička i máma měly ten názor, ovšem jen do chvíle, než jsem je přesvědčila o opaku

Jandula
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 14:52
- Nahlásit

Aknah
Právě proto bych ječící babě řekla, že já mám kapsu plnou pytlíků a že když sbírám, tak ať ona mlčí...

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 17:43
- Nahlásit

To moji pejsu znají hlavně malé děti a kluci, kteří si před barákem hrají fotbal a Phoebe se k nim s radostí přidává a kluci jsou vždy moc rádi (teď to nemyslím ironicky). Dokonce jí i volají, ať si jde s nimi zahrát.

Azoracek
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 19:33
- Nahlásit

Já jsem: pro spolužáky - Azor, dogmaniačka atd atd...
pro lidi z města - ta, co furt chodí se psem,furt se jím zabývá
pro babičku - budoucí cirkusačka, jelikož psovi neustále stavím nějaké překážky a psa "drezuruju"

Zany
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 21:27
- Nahlásit

My jsme také poměrně známí, u pejskařů i ostatních,hlavně kvůli plemenům,které mám.90 procent lidi nikdy nevidelo blue merle seltii a jsou z toho stále v údivu.

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 21:30
- Nahlásit

Zany
taky jsem nezlala, tak jsem si nasla, je nadhernaaaaaaaaaaaaa

Zany
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 21:34
- Nahlásit

A hrozně hodná

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 21:40
- Nahlásit

Zany
najdu si tom plemeni vic, je nadherna fakt me zaujala

Zany
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 21:46
- Nahlásit

Jestli se chceš kouknout na moje pejsky , máme stránky

www.zany-ryan.websnadno.cz

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 21:48
- Nahlásit

Zany
diky, jdu se kouknout

redhead
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 23:04
- Nahlásit

Nás znají u nás v hospodě. Vždycky, když tam s Britem dorazíme, tak je středem pozornosti, nakrucuje se a dostane vždycky něco na zub Taky mě tam táhne, i když jdeme třeba jen na nákup

brut
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:17
- Nahlásit

Nás taky znají. Praštěná ženská s berlema nebo jen s jednou a dost divný pes se často nevyskytují. A když k tomu připočtu pravidelné procházky, cvičák a další aktivity, tak to jsem podle místních zralá na blázinec....

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 18:10
- Nahlásit

jo jo, tak já jsem zase ta holka, co furt jezdí na kole a se psem běhá kolem řeky a v lese a navíc, hnědou LR, to jen tak někdo na "vesnici" neviděl... a ještě Eda je ten "smutnej pejsek u branky", kterej určitě nechodí nikam ven... protože když je vylítaná z procházky, tak se namáčkne na branku a kouká na chodník, aby měla přehled o ruchu venku. a lidi, co kolem nás chodí na vlak a od vlaku, tak jí většinou večer vidí už unavenou (jejich interpretace je "smutnou") a čučící ven... jó jó, lidem se není možné zavděčit...

jitka HS
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2006 22:00
- Nahlásit

Ahojky,nás zná také ckoro celé naše město.Mám jezevčíka a adoptivního kamaráda čivavu.Oba jsou to zrzaví kluci a když jdou spolu tak je s nimi hrozná legrace.Náš Jimmík byl děsný erotoman ale né takový ten co sedí trpělivě před domem za každého počasí on se cpal přímo do rodiny a tak jsme byli postrachem háravých fen v okolí.Využil každé příležitosti kdy mohl zdrhnout za holkama.Co jsem se ho nahledal,kolikrát přišel až ráno.Co po nocích se svými psími slečnami vyváděl jsem se dozvídala až ráno.Například nechtěli pustit řidiče ráno ve čtyři hodiny do autobusu a jiné švíky.Vždy jsem spala v kuchyni u otevřeného okna a trnula jestli se vrátí v pořádku domů.Můj pes je také rasista už jsme platili dvoje cikánské rifle.Znám také skoro všechny psi v okolí jménem,ale jména páníčků si většinou nepamatuji.Když jsem s ním začala jezdit do lázní,tak jsem ho nechala vykastrovat nechtěla jsem riskovat,že se ztratí,nebo ho něco přejede.Nzní jsme zase známí tím,že jezdíme s dětským kočárkem,protože Jimmíka zlobí záda.Máme zahrádku na kterou už nedojde a tak kus jde pěšky a když už nemůže,tak si sedne a já ho dám do kočárku a jede jako panko.Moc se mu to líbí.Má tam polštářky a hlavně je velkej a tak si za jízdy dovoluje i na velé psi na které by si ze země netroufl.Máme i pláštěnku do deště.Asi si o mě lidi říkají,že jsm ta bláznivka s kočárkem,ale mě je to jedno.Dokud nemá bolesti a je jinak čiperný tak proč bych mu nezpříjemnila život.Mějte se fajn a přeji hezkou neděli.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 11:56
- Nahlásit

Azoracek
Z toho si nic nedělej, já na základce taky byla ta, která žere psy, zoofilka a podobně, ale teď, když jsme dobří, nám lidi spíš závidí a radši neříkají vůbec nic. Z ošklivého káčátka vyroste krásná labuť.

Terri
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 13:55
- Nahlásit

My jsme také docela známí - VK v okolí moc lidí nemá. Taky tím že "na vesnici" chodíme se psem KAŽDÝ den na dlouho do lesů atd. A taky tím, že pes poslouchá!
Nó a šušká se, že chodíme cvičit víc než je obvyklé a tak nás znají ti, co tomu trochu rozumí a to je fajn...

wami
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 17:07
- Nahlásit

Hm, tak my jsme ve meste:
- "ten hodnej vlcak ze sidliste, co je hodnej na maly psy"
- "ti s tou kolobezkou, jak furt nutej psa tahat"
- "ti, jak ho vubec nevenci" (protoze ranni curpauza je jen okolo bloku, jinak jsme nekde daleko a pryc )
- "jak si nekdo muze poridit DVA psy?!"

a doma na vesnici:
- "kdyby si tech psu poridili sedm..."
- "jak je furt dreziruje, co?!"
- "meli jste psa venku na ceste!!!" (v zime, bylo 2 metry snehu a nebyly ploty, tak sel jednou navsitit souseda)
- "jezismarja, hele jak se necha tahat na kole?!"

a tak...

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání