Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jste v okolí známí? :-)
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Syska
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 12:24
- Nahlásit

Zajímalo by mě, jak jste na tom vy a vaši pejsci ve vašem okolí, jestli vás lidi a pejskaři znají, třeba podle toho, co někdy pejsa srandovního vyvedl apod...My jsme známí hlavně kolem baráku, protože Tessinka má tendenci nahlížet do každé hospody a baru (a že jich je tam požehnaně) hlavně teď, co mají skoro všude otevřené dveře a v jedný jsme dokonce tak známí, že v tu dobu, co chodíme venčit, maj pro Tessinku piškotek a tak ona už jde najisto...

Anu
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 12:36
- Nahlásit

Mï jsme taky známí,není myslivce co by nás neznal.....

kokoška
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 12:40
- Nahlásit

Syska
nás taky znají - moje pudlice je známá jako nejrychlejší a nejobratnější pes široko daleko a každý známý pejskař rád svého hafana pustí,aby se s ní vylítal, protože je fakt zážitek sledovat jejich honičku a její šaškárny. Protože jsem z malého města, znám asi všechny pejskaře, kteří chodí se svými psy na procházky a oni znají nás (teda moji pejsu) - je to fajn i když mám někdy pocit, že znám víc psů než lidí
Otevřené dveře nesmí taky vidět - okamžitě tam vleze na návštěvu, jedno jestli je to hospoda nebo kostel, ale lidem se to většinou nelíbí, tak hodně dbám na to,aby nikam nelezla.

milovnikpejsku
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 12:42 - Změnil/a: milovnikpejsku
- Nahlásit

Naše holky jsou známé taky kolem baráku, poznáváme se s lidmi co chodíme venčit ve stejný čas do výběhu a do nedalekého lesa na Klajdovce v Brně a potom mezi lidmi ze cvičáku.

Už se nám taky stalo, že Hanka šla ven do lesa a volala na Anne, která šla za nějakýma lidma... Slečna se otočila a na Hanku:" To je Anne? Labradorka Anne? Labradorka Anne z internetu? Opravdu? No my Vás známe )))))" více na www.labradorka-anne.com

takže asi tak... ))

Syska
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 12:43
- Nahlásit

Otevřené dveře nesmí taky vidět - okamžitě tam vleze na návštěvu, jedno jestli je to hospoda nebo kostel, ale lidem se to většinou nelíbí, tak hodně dbám na to,aby nikam nelezla.

Přesně jako u nás...nejlepší je, když obcházím blok (třeba při večerním venčení), na začátku potkáme pána s pejskem a při návratu se s němi zas potkáme, což znamená, že oni jdou stejnou trasu, jen opačně...

Syska
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 12:45
- Nahlásit

milovnikpejsku
To je dobrý...
My se takhle nedávno sešly se dvěma lidmi z Mujpes.cz a jejich buldočkama, to byl mazec! Je fakt, že nebýt netu, tak by k tomu setkání nedošlo...

milovnikpejsku
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 12:51
- Nahlásit

Syska to je ale příběh Hanky (wensday) takže jak jsem přijde, určitě vám k tomu napíše víc já to mám jenom z doslechu.

Syska
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 12:52
- Nahlásit

milovnikpejsku
Myslíš wensday??

milovnikpejsku
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 12:57
- Nahlásit

syska jj

wensday
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 12:59 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit

Syska
jojo, myslí mě..... jj, bylo to tak, já totiž na Anne volala a proto se ta slečna začala ptát, bylo to hrozně srandovní. Jinak si nás lidi na ulici všímaj, protože máme 3 psy a skoro vždy následuje otázka - a to jsou všichni tři vaši ?????

Syska
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 13:02
- Nahlásit

wensday
Tak moje kamarádka má bordeuxskou dogu a dva krysaříky...to je taky pohled, když se všemi třemi jdou ven...

monika
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 13:33
- Nahlásit

Nás taky všichni z okolí znají. Jsme tam bezkonkurenčně největší.

wensday
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 13:34
- Nahlásit

monika
dej sem fotkůůůů

Syska
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 13:36
- Nahlásit

monika
Dorku přece každej zná....

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 13:36
- Nahlásit

nas taky vsichni znaji, pristehovala sjme do mesta kde je 75% lidi v duchodovem veku, takze nemaji co delat a vsichni s eznaji od skol¨ky, takze nova tvar se neutaji, takze prvni zajem a pak si ta nova tvar poridi psa, o jeeeeeeeeeeeee a jeste chlupatou kulicku, ktera je roztomila a kazdy si ji chce pohladit, pak mi pes nekolikrat zdrhne a ja ho jak debil hodim po sidlisti, to nejde si nas nevsimnout

fromeli
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 13:37 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

Já taky znám v okolí snad každýho psa a Michelle je známá jako největší blemcák v okolí, každýho by nejraděj olízla a před favoritama ukazuje břicho, takže je po každý prochajdě celá špinavá

Akorát je hanba, že znáím jménem 99% čoklíků, ale jména páníků .........

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 13:39
- Nahlásit

fromeli
to znam choidme do skolky, psi znam vim jak se jmenuji a obcas k nim zaradim i panicka, ale jmeno uz ne

fromeli
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 13:41
- Nahlásit

Aknah
no a nejhorší, že je bez psa kolikrát i přehlídnu a nepozdravim

Evik
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 13:41
- Nahlásit

No nás zná celá ulice jako "totální magory, kteří ohrožují staré lidi velkými černými psy"....Vzniklo to tak, že jsme několikrát na venčící procházce, potkali jednu babu z ulice, která nesnáší psy a když vidí nějakého většího, šermuje holí a nadává.....Náš Griffča si při průchodu kolem této baby - nadávající a šermující holí nikdy neodpustil "poznámku - vrrr" (ale nic víc a byl na vodítku + s košem - v ulici to tak děláme, aby právě nikdo nemohl nic říct) Přesto ta babizna o nás každému vypráví, že máme zlé psy.... Naštěstí a díky bohu jsou jinak u nás v ulici vesměs rozumní lidé a málokdo té staré škatuli věři
Ale i tak se bohužel najde pár lidí, kteří když venčíme my, raději přejdou na druhý chodník......

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 13:46
- Nahlásit

fromeli
ja radsi zdravim i nekolikrat, protoze nikdy si nejsem jista zda to nahodou neni muj soused, ja lidi neznam a znat nechci, jsem naucena z prahy si lidi nevsimat, at si kazdy dela co cchce je to jeho vet, ja si to budu delat taky a oni by pak mohli chodit a pomlouvat hele to je ta nafoukana co nezdravi, staci, ze pomlouvaj takhle

fromeli
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 13:47
- Nahlásit

Aknah
no já bydlím v Praze, tak zase každýho zdravit nemusím

Mar3
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 13:55
- Nahlásit

no tak to můj pes je lautr to samý - vleze d okaždé hospody,do domů - prostě všude kde jsou otevřený dveře ))
zná nás snad každej - a za pejskařema v parku už letí automticky,kdyby náhodou neměli pr oněho něco na zub )

monika
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 13:55
- Nahlásit

Syska
jedu si v sobotu pro dalšího mamuta jak to nazvala sousedka. Už se nemůžu dočkat.

Syska
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 13:57
- Nahlásit

Mar3
Choj Martinko, tak Tě tady taky vítám....

To Tess, jak se udělalo hezky, lidi si začali v parku rozdělávat deky a ona ke každýmu hned letí, protože jednou od někoho něco dostala a teď si myslí, že každej pro ni něco má...anebo jen tak olízat..

Syska
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 13:58
- Nahlásit

monika
Užž?? To je super....

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 14:02
- Nahlásit

fromeli
jeste nedavno jsem taky bydlela, to byla pohodaaaaaaaaaa a zse v necem bych se uz nevratila, je tady uzasne

fromeli
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 14:03
- Nahlásit

Aknah
hmm, tak já bych zase Prahu neměnila, vyrostla jsem ve vidlákově

Garfield
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 14:17
- Nahlásit

Postavím se na Svoboďáku ke Komerčce, Garfielda odložím U třech mamlasů a s megafonem zavolám: "Garfielde k noze!"
Uvidíme, jak rychle mě odvezou.

Jandula
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 14:20
- Nahlásit

Aknah
Můžu tě ujistit, že ač bydlím v tom vidlákově celý svůj život, že lidi vůbec neznám, ale je zajímavý, že mě zná spousta lidí, správně jsi uvedla, že je to městečko důchodů, takže taky preventivně zdravím, aby se mi pak něco nedoneslo...
Jsem zvědavá, jak to bude vypadat po návratu...

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 14:26
- Nahlásit

Jandula
no vidis byla jsi tu tyden a ja o tom vubec nevedela, ale jinak? verim tomu, ze to vedeli vsichni tahle pani povidala tamty a ta to zase rekla tamhlety. jo jo tudle na me nekdo volal z okna prijmenim at si jdu vencit psa na svuj pozemek, jednak vunec nevim kdo to byl a jednak na mem pozemku bylo cca 20 parchatu, kteri hrali fotbal a velmi hlasite se projevovali, pes by delal vechno mozny, jen se ne vencil

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání