Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / zvířátka vs. partnerský vztah aneb myšlenkové pochody
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Orry
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:14
- Nahlásit

nika00
drzim palce!!! snad to pochopi..prece nejde srovnavat auto se psem..to da rozum!

brut
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:21
- Nahlásit

Orry
věřím, jednou budeš mít i berňáka...s námi chodí na cvičák fenka a Brut jí miluje...jinak tady máme chov. stanici a vždycky se chodíme koukat na štěníky, jsou k sežrání.

Orry
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:27
- Nahlásit

brut
jeeeeeee to se mas ja je taky zatim okukuju..jsou uzasni..ve skolce taky jeden byl, to bylo pro me prekvapko

nika00
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:27
- Nahlásit

holky ja pofrcim nakoupit sim karty a pak sem tu ajk na koni...ale nevim za jak dlouho to stihnu...mozna tu budu opet az kolem 3hod...
tak se zatim mejte..aoooj

birma
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 21:22
- Nahlásit

brut
na některý lidi zabere pivo vždycky

brut
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 22:35
- Nahlásit

birma
jj,ale jen na některý....

aren
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 23:29 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Můj poslední pokus o vztah zašel na vodu
Po výletě jsme dorazili k nádražíčku a já jsem projevila touhu po troše vody. Pán se mohl přetrhnout, spěchal do stavení, vyžádal vodu, přinesl vodu s úsměvem, a já jsem ji nalila do misky Píďovi. Úsměv ztuhl, pán to nerozchodil
Tedy pán ano. Jeho city ne.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 23:47
- Nahlásit

aren
Taky dobrý

Sylva
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 00:14
- Nahlásit

Hmm, takže nejsem sama s tímto problémem. Přidávám se k názorům o sobeckosti a žárlivosti mužů. Ale proč vlastně tento projev? Copak se cítí tak málo hodnotní, že se porovnávají se psem? Tedy v tom, kdo víc pro nás znamená a kdo víc dostává? Výhodu mají paničky fenek. Ty mají většinou muže rády, takže si je brzo získají na svou stranu. Pejsek naopak bývá fix na paničku a navíc je to prostě samec, takže pudy soupeření o samičku (neuražte se dámy) hrají roli. Nezbývá, než pány, kteří podléhají těmto pudům, brát prostě jako další zvířátko. Ne jako partnera. Taky je můj sen - tolerovat si koníčky a večer si o nich třeba popovídat. Ale je fakt, že pes je koníčkem stálým, ne jen občasným. Ale zase přínosným i partnera...

Orry
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 07:28
- Nahlásit

aren

shiba
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 08:21
- Nahlásit

Verca
Mám počítačového maniaka a já jsem šťastná za mého pejsu.
Tak u nás je to jinak - já jsem maniak počítačový i psí, takže můj muž preferuje ty psy, což jsem ráda, protože počítač by jeho lásku neocenil

Orry
neb jak rika to je pesan jak hovado
No tak to mu musíš vysvětlit, jak vypadá opravdový pes "jak hovado" - vzít ho někam mezi dogy, vlkodavy ap.

Jinak, děvčata, já na to šla z opačného konce - nejdříve jsem svého muže "zásobila" jeho láskou = koňmi, a on teď nemůže remcat, že máme čím dál více psů, protože, jak sám říká, nebýt mě, vlastní koně by si nepořídil Ale on má psy rád i beze mě, bez psa by nebyl, jenom občas remcá, že on si koně do kuchyně taky nebere (ale přitom psice leží s ním na gauči). Takže to berme tak, že na něco chlapi remcat musí a když jsme jinak dokonalé, musí si najít zástupný problém

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 08:34
- Nahlásit

shiba
když jsme jinak dokonalé
vidis, a zrovna o tobe jsem si do dneska myslel, ze mas smysl pro realitu zivota ....

shiba
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 08:38
- Nahlásit

Jirikovo
No vždyť jsem ji přece právě náležitě projevila! Já nevím, že to nechápeš...

Orry
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 08:59
- Nahlásit

shiba
ehh tj...vcera videl takovou peknou doginku... jenze jemu prijde bernak takovej mohutnej noooo....a pritom je to jenom takovej chlupac porad mu rikam, ze fenka bude mensi

aren
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 10:59
- Nahlásit

Orry
Orry, dívala ses na tema "Celorep.sraz 1.7. Vysočina"? Pojeď.

Orry
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 11:00
- Nahlásit

aren
ahoj aren...divala jsem se, ale bohuzel zrovna v tuhle dobu budu odjizdet na dovcu s coklikama do jizerek...

aren
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 11:01
- Nahlásit

Orry
hm. Tak ať se vám tam líbí.

Orry
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 11:48
- Nahlásit

aren
diky..tam je taky krasne, jezdime tam uz 13let a budem chodit na tury!! tak si to tam taky uzijte a snad nekdy priste!! a na venceni v praze budes??

Frog
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 12:03
- Nahlásit

Orry
porad mu rikam, ze fenka bude mensi

Héééé, tak na to jsem svýho chlapa taky konejšila. Teď když už máme 14 měsíců starou dogu, tak mu její výška nepřijde závratná, ba naopak všichni ostatní pejci jsou teď pro něj tak nějak maličcí. Nicméně o druhé doze nechce ani slyšet Každý den mu sice vtloukám klíny do hlavy, jak by bylo krásný mít k Agátce ještě Amálku, ale zatim nic.

Orry
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 12:30
- Nahlásit

Frog
budu drzet palce k Amalce..my uz dva pejsky mame, takze treti mi fakt neprojde...a ani bych to uz asi nezvladala..ale mit dva pejsky je fajn...mam stendo a starouse

aren
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 12:34
- Nahlásit

Orry
Na venčení v Praze bohužel nebudu. Je to fakt daleko, vzhledem k tomu, že auto nemám, jízda vlakem s pěti psy se prodraží.

Orry
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 12:39
- Nahlásit

aren
tak to chapu..skoda...tak snad nekdy priste

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání