| Autor |
Zpráva |
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 11:49
- Nahlásit
Neprijde vam obcas, ze zviratka vam narusuji partnersky vztah??? Ja zacinam mit ten pocit, ze cim vic se "venuju" zviratkum, tim vic ztraci partner pro to vsechno pochopeni... a zarli a zarli..a vsechno jde do pr....
Tak pardon, jen jsem se chtela zeptat, zda v tom nejsem sama..
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 11:56 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
nika00
Tak u nás je to tak, že bych měla spíš žárlit já. Jako že třeba přijede pozdě z práce a hned ve dveřích padá na čtyři, ne že je v takovém stavu, jenom prostě pusinkuje fenku. A ke mě jen tak prohodí, čááááu. Ale já nežárlím, na psa teda určitě ne.
Takže u nás pes partnerský vztah nenarušuje. Spíš je to naopak, co máme fenku, tak chodíme spolu více na procházky, po cestě pokecáme atd. Jelikož už jsou děti větší a lítají si okolo baráku sami, tak jsme rádi, že je aspoň někdo vděčný za to, že jdeme ven.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 11:56
- Nahlásit
nika00
ja se snazim venovat oboum stejne...a nebo se snazim primet pritele aby to "venovani se" zviratkum sdilel se mnou!!
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 11:59
- Nahlásit
nika00
Určitě v tom nejsi sama, ale neboj, jestli je to ten pravý, tak vydrží a pokud ne, nemáš čeho litovat...Taky mám občas problémy, to je tak, když se sejde pejskař a nepejskař. Já mu toleruji jeho koníčky, to stejné chci já po něm. Všechno je o vzájemné domluvě a toleranci, někdy se nedaří a potom je na místě, si to vyříkat a nedělat naschvály.. Chlapi jsou od přírody trošku sobečtí, na to se připrav a mnozí žárlí i na vlastní děti. Vím, někdy to člověka pěkně štve, vždyť neděláme nic špatného, ba naopak, ale někdy holt to pochopení nenajdeš...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:00
- Nahlásit
nika00
muj chlap se trochu zacina cukat pri planovani tretiho psa... (je mu to ale stejne houby platne )
Ale jinak nas ma vsechny porad rad...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:01
- Nahlásit
Martina
ja bych taky na zviratka nezarlila....
Orry
no jo...jenze libor k nim nema takovej vztah jako ja...mozna to uz ja prehanim..a navim ted co mam i jimmyho mi fakt nezbyde cas na nic jinyho nez na psy...
tvrdi mi, ze misto abych za nim nekam prijela, radsi jdu se zviratkama..ze mi jsou prednejsi...ale on nechape ze ja s nima proste musim, protoze to nikdo jinej neudela...on ma kamose, psi majij en me...navic je blby i to ze pritel bydli na druhym konci prahy...takze to je taky naprd...
zrovna asi pred hodinou jsme meli vymenu nazoru....
on hral na 1.maje zapas ve fotbale a ja byla se psama...takze sme si vycetli navzajem, jako ze ja sem mela za nim prijet a on ze mel jit s nama misto fotbalu...
nakonec je spatne i to, ze budu s kockou po kastraci doma..jeste navic kdyz budu mit narozky...
no uz nevim
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:03
- Nahlásit
wami
To myslím ten můj taky, ale občas prohodí, že se líp starám o Sáru, než o něj....(někdy má trošku pravdu). Sára si potravu sama nesežene, nežijeme v divočině, ale on si může nakoupit a někdy i uvařit (umí to a vaří skvěle).
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:05
- Nahlásit
Gája
jj ja vim..ten muj ma rad auta a ja zas zvirata....pes ale holt potrebuje peci kazdej den...zvlast kdyz jsou psi dva...mam psa 4 roky a pritele 3roky...ale myslim..dokonce to na sobe i pocituji a vnimam, ze posledni dobou sem do toho trochu vic blazen... navic jeden pes sel nak "odlozit" ale dva uz je problem..
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:07
- Nahlásit
Gája
Tak vycitky, ze se o nekoho staram lip, se unas nekonaji. Jedine povzdechy nad tim, ze zatimco chtel holku, co by mela rada pejsky a vandry, tak ma silence, co touzi po vetsi smecce velkych steku (zatim mame dva a i to je na nej hodne) a misto pohodovych vandru furt lita nekde stovky kilaku na dogtrekkinzich...
Ale jinak je fakt, ze ho jen tak nedam - kdyz prijdu ze cvicaku, tak mi uvari, psiska rano a vecer chodi vyvencit... A hlavne - fakt nas ma vsechny rad...
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:08
- Nahlásit
tak můj muž je naopak rád, že i já mám svého koníčka, protože on je počítačový mág a dokáže třeba 12hod. sedět nonstop před monitorem. Spíš nás psi sblížili, jak tu někdo psal, chodíme víc na prochajdy a povídáme si. Jediné výčitky z jeho strany jsou, proč takhle nevyvařuju jemu a na sporáku pořád bublají jen dobrůtky pro psy.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:09
- Nahlásit
nika00
no martin taky urco neni takovy silenec do zvirat jako ja, ale on vi jaka jsem a proste to musi tak brat..taky mi nekdy musim rict, ze nemuzu kazdy vikend jet s nim k tatovi kdyz tam pejsove nejsou..ze se jim o vikendu musim venovat a nenechat je doma jen mamce...nikdy mi to ale nevycetl...proste jsem mu to vysvetlila...a ted proste s nim i jedu..ale ja mam to stesti, ze me se o pejsky postara mamka jinak treba se Martin musel naucit, ze kdyz jsme se sli projit do sarky, tak on automaticky myslel ze jsem jako jen my dva..a ja mu oznamila ze nejmin jeden pesan jde s nama..tak sel Orry...za tu dobu co jsme spolu si uz zvyknul...a nemame v tomhle problem...nastesti...on proste prijede k nam a vi ze pujdem ven se projit a ze vezmem i pesany...a tak jsme spolu skoro porad..mno a naoplatku ted na vikend jedu zas ja s nim a bez zvirectva, ale to neni kvuli tomu ze on by nechtel..ale kvuli pritelkyni jeho otce, ktera v barku psy nechce...
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:15 - Změnil/a: Gája
- Nahlásit
Jo, já si taky myslím, že ten můj, je v podstatě rád, že mám takového koníčka. Když vidí ty nešťastnice (v mém věku) kolem, jaké dělají nájezdy na supermarkety, jen samé hadříky a parádička, potom sjíždějí diskotéky a snaží se dohnat něco, co v mládí prošvihly, doma mají děcka a manžílky a jejich korunky roztáčí na pařbách....ba ne, určitě je rád, že jsem jiná. I když občas mě taky chytne nakupovací mánie a zapařit jdu taky ráda, ale hlavně s ním a s přáteli a občas propašuju i Sáru...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:19
- Nahlásit
Orry
no jo vsude je neco....mama taky psy nechce..proto mam 2..
jinak myslim ze u nas je ted problem v tom, ze s liborem nebydlime spolu... a asi to jen tak nebude...jeste je blby ze bydlime od sebe dost daleko...
vim ze libor ma rad i ty psy....ale kdyz byla jen sandy bylo to jiny...planovali sme i cely leto spolecne se sandy...ted je to horsi..navic sandy mohla byt u nas na zahrade a ja mohla s liborem nekam jet...kdyz sou s jimmym tak tam nemuzou protoze spolecne tu zahradu devastujou...takze jsou zavreni doma nez je du vyvencit...myslim ze i mama si me timhle pojistila, jako ze zustanu doma...koneckoncu kde by v pronajmu dovolili 2 psy, ze?!
fakt nevim zda si mam jimmyho nechat..
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:24
- Nahlásit
nika00
A co Jimmiho nechat rodičům a vzít si Sandy do podnájmu??? Ale můj názor je, nespěchej, pokud si s rodiči rozumíš a nemáte větší problémy, drž se co nejdéle hnízda. Nikde ti nebude líp a jednou si vzpomeneš. Jak se osamostatníš začnou opravdové starosti, které zatím nemusíš řešit a ruku na srdce, proč a kam zbytečně spěchat???
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:27
- Nahlásit
tak můj muž je naopak rád, že i já mám svého koníčka, protože on je počítačový mág a dokáže třeba 12hod. sedět nonstop před monitorem. Spíš nás psi sblížili, jak tu někdo psal, chodíme víc na prochajdy a povídáme si.
Tak pod to se můžu podepsat. Mám počítačového maniaka a já jsem šťastná za mého pejsu. Možná to moc žeru, ale i přítel našeho psa miluje nadevše, takže spokojenost na obou stranách. Jen na začátku, kdy jsem lítala za psem celý den, aby mi nečůrala na koberec, mi to vyčítal, protože v noci jsem padla únavou do postele.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:28
- Nahlásit
Gája
jj ja vim...ale nemam to zas tak bezproblemove...zvlast kdyz ti mama mluvi do vyberu partnera..coz o to, ja se ovlivnit v tomhle nenecham...ale akorat mame notuje, ze mi nezbyva se dvouma psama cas an enkoho koho ona moc nemusi...
jimmyho jim nenecham..oni na to nejsou...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:41 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
No já si po pár letech s nepejskařem našla pejskaře (nebo on mě?? - Honzo vyjádři se ) a ten rozdíl si nemůžu vynachválit. nekouká se na mě divně když řešim kdy musim bejt doma aby pesovi netrpěl močák a aby mu nebylo smutno atd atp
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:45
- Nahlásit
birma
On se dá trošku předělat i nepejskař, ale je to někdy dřina, o to je krásnější pocit z podařeného díla. Já když vidím mého chlapa (nepejskaře) jak blbne s naší Sárou, srdce mi plesá, dokonce jsem ho dostala na "popíjecí akci" na cvičáku a byl tam jako mezi svými, třeba se mi podaří uskutečnit i nějaký ten společný sraz.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:45
- Nahlásit
birma
ale ze ti to trvalo...
(jinak ja mam sice nekynologa, ale aspon pejskare... Takze pochopeni ma, jen rukav mu na tu ruku proste nenarvu... )
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:49
- Nahlásit
birma
jj to je presne ono..a proc uz jdes????
musim je dat vycurat....
jeee....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:50
- Nahlásit
Gája
jako on se chlap nepejskař s pejskem snášel, ale prostě to nebylo ono. Plánuju dalšího psa a jemu bylo snad jedno jestli to bude doga nebo čivava a všechnoco sem v nadšení vypouštěla z úst šlo jednim uchem ven ( tam snad nikudy )
wami
rukáv jsem ještě nezkoušela, ale jsme spolu teprv krátce, takže kdo ví
ale pššššt o tom
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:53
- Nahlásit
birma
to ja kdyz toho myho vzala v sobotu do letnan na vystavu tak jen kejchal a smrkal protoze se mu projevila alergie na velke mnozstvi srsti a kdyz jsem tam mluvila s brut, tak stal metr ode me a kdyz sem mu rekla at jde ke me, odvetil ze tomu stejne nerozumi...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:54
- Nahlásit
nika00
musis to liborovi vysvetlit...psy nejdou odlozit
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:56
- Nahlásit
birma
Tak tohle vám závidím, musím uznat že chlap - nepejskař nedovolí (aspoň zatím) víc, jak jednoho psa. Možná ho jednou dokážu zpracovat, zatím mě to tolik netrápí, jelikož jak asi víte mám neposlušnou fenku, tak až jednou bude poslušná a zklidní se, pak bych chtěla ještě jednoho psa. Ale nevím, nevím...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:56
- Nahlásit
nika00
tam jsme byli spolu jenom chvilku - já tam byla pracovně a Honza pak jel venčit psy
ale abych na bejvalýho jenom neházela špínu - zúčastnil se se mnou jednoho výcvikovýho tábora a nezdálo se že tam moc trpěl (dobrý jídlo, pivo... )
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:57
- Nahlásit
Gája
já s nim nežila takže nedovolení nehrozilo, ale nezájem a znechucenost vedly....
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:58
- Nahlásit
Orry
jj ted sem mu psala ze auto ho nepotrebuje kazdy den...a taky ze muze byt se mnou i dohromady se psama..a ptala sem se ho jestli mam dat jimmyho pryc..odpovedel ze kvuli nemu ne, ze se mam rozhodnout sama za sebe
|
jezkovich
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:05
- Nahlásit
birma
Mno myslim že jsme se našli právě díky těm nepejskařům, z čehož vyplývá ponaučení, že i nepejskaři mohou být v životě někdy užiteční
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:06
- Nahlásit
Gája
Tak to já už mám pejsky dva a plánuju třetího...jen až Brut povyroste ...jenže musím pomalu, nebo by mohlo přítele klepnout...
birma
Tak to u nás nefungovalo ani pivo...takže všude sama se psem a s dětma....proto změna a sice zase skoro vždycky sama,ale to je po vzájemné dohodě ( přítel předělává náš barák). Na výstavy jezdí se mnoua na srazík snad dorazí taky.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:12
- Nahlásit
brut
tak ja se obavam ze me vy vic jak uz dva pesani neprosli ale ja jsem i tak spokojena..jen jeste toho bernaka toho se Martin trochu "hrozi" neb jak rika to je pesan jak hovado ale jendou ho mit stejne BUDU verite mi??
|