| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 21:42
- Nahlásit
Azoracek
znovu jsem to přečetla a myslím, že už jsi rozhodnutá, jen potřebuješ ujištění. Toho se ti tady dostalo z obou stran dost, tak teď už je to vážně na tobě.
Tohle za tebe vážně nikdo nerozhodne. Tak chutě do toho.....
misule
Jestli jsi myslela můj názor, tak přesně stejně bych reagovala na každý takto položený dotaz. A je jedno, jestli pisatelce je 16 nebo 30 let.
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 21:44 - Změnil/a: Azoracek
- Nahlásit
brut
právě že rozhodnutá nejsem Jeden den to je tak, pak začnu kecat s kamarádkou a je to jinak neže bych byla nerozhodná, to ne, kdyby záleželo jen na mě, jsem rozhodnutá hned, ale hlavně tu jde o Azorka...chci mu z toho udělat příjemný týden...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 21:48
- Nahlásit
Azoracek
Zkus si celou diskusi přečíst....pomalu.....a možná hned budeš vědět odpověď.
Mimochodem, prosím, kolik je ti let? Neuraž se, ale opravdu mně připomínáš mojí dceru ......s ní je to totiž stejné ( v tom dobrém samozřejmě )
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 21:50
- Nahlásit
Azoracek
Tak to zkus z pozice Azorka.......co má rád či nerad on......
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 22:32
- Nahlásit
brut
je mi 15
Tak fajn, zítra to budu zkoumat z pohleu Azorka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 23:36
- Nahlásit
Azoracek
Fajn, koukej a pak dej vědět.......ještě, co tomu říkají rodiče? jaký ti mají názor? Ne že bych chtěla poučovat, ale Azorka a tebe znají nejlíp, tak proto se ptám......
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 23:46
- Nahlásit
Azoracek
vem to tak, ze oboji je fajn, oboji se ti bude libit a at se rozhodnes jakkoliv tak to bude spravne , naucila sjme se nikdy nelitovat toho co jsem udelala. takotin je zajimavejsi programem, na agi ma zname, ale i v takotine muzou byt bezvadni lidi a aspon si udelas nove pratele
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 00:25
- Nahlásit
brut
si myslím že rodiče mají hlas poradní protože o Azorka se Lenka stará sama nejvíc a dobře..prostě to vzala do svejch rukou a je to
Azoracek
mně osobně se líbí víc ten Takotín,ale jak píšeš na agi máš kamarády,já za sebe radši jezdím s partou lidí s kterejma je mi fajn,a myslím,že v rámci svých sil,uděláš Azorkovi hezkej tejden všude,vždyť bude s tebou celý dny a to on si užije
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 08:33
- Nahlásit
Lenko,
já bych řekla, že by pro vás oba byl lepší ten výcvikáč, když si tak proberu jak se mi Azorek jevil.
I pro rodiče je to míň zatěžující, neboť tam budeš mít komplet servis a když bude hnusně, tak chatka je lepší než stan.
Na agi sice pojede Simča, kterou znáš, ale i v Takoníně se můžeš seznámit a poznat něco novýho.
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 12:28
- Nahlásit
ještě, co tomu říkají rodiče?
Rodičum se z hlediska ubytování a stravy víc líbil Takonín, ale asi to bylo i v dusledku toho, že když jsem se o těchto dvou táborech zminovala, sama jsem se přikláněla k Takonínu, to mě ty Louny ještě tak nehlodaly,....Kdybych chtěla vyloženě na louny, snad by to nebylo tak těžký je překecat,vždyt ve stanu už jsem byla i loni,stravu jsem loni měla taky vlastní
naucila sjme se nikdy nelitovat toho co jsem udelala
to bych taky ráda uměla...protože pak třeba budou kamošky vykladat, co vše dělaly, a to pak začne bejt líto...
Když to vezmu tak, tak Louny nabízí lepší program, i kdžy se to tak nezdá.Poslušnost si tam kdyžtak mužu trénovat sama ( ikdyž toasi nebude takové, jako od vycvikářu),stopy našlápnem sami ( i když na Takoníně se v tom mužem zlepšit a poradí, jak na to aby pes nešel mimo,ale kamarádka dělá stopy také a dobře,takže slíbila pomoc), no a pak ty treky,ruzny hry...Kdo ví, zda to v Takoníně nebude fakt jen ovýcviku, ne hry a tak...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 12:45
- Nahlásit
Azoracek
Zkusila jsi si přečíst celou diskusi? Vždyť už večer jsem ti psala, že jsi rozhodnutá, jen se potřebuješ ujistit.
Jenže tady co člověk to jiný názor....což je naprosto normální. Taky ti nikdo z nich nenapíše jeď tam a tam. Zkus si to ještě jednou přečíst. Já tu tvojí odpověď vyčetla( ale může to být tím, že mám dceru skoro stejně starou a nerozhodnou).
|
misule
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 14:09
- Nahlásit
Azoracek
No as itakhle.....vzdyt v podstate na obou taborech mas to samy, takze se staci rozhodnout mezi ubytovanim a kamoskama, ne? Jestli ta tvoje kamoska cvici se psem stopy, tak ti urcite poradi jak to delat dobre, zvlast kdyz to azorek jeste nedelal. Jediny rozdil je ten, ze v lounech budou instruktori na agi a v takotine na poslusnost...a jak pises na tabore poslusnosti jsi byla loni a moc ti to nepomohlo...tak proc nezkusit neco noveho?
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 18:52
- Nahlásit
misule
No on to byl loni hovikovej tábor a byla to spíš taková pohoda, bylo i děsně vedro a moc se necvičilo, a když jsme to 2x zkusili, jen jsem psa musela tahat, nechtěl nic dělat...ale za rok se zas něco změní a ted třeba s nadšením dělá lehni
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 19:03
- Nahlásit
brut
Tak jsem to právě celý znova přečetla...hm...A nevím Tipuju louny?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 19:28
- Nahlásit
Azoracek
Vážně nevíš? .... do kdy se musíš přihlásit? Už jsi si diskusi přečetla a závěr jsi si udělala, tak proč ten otazník?
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 19:39 - Změnil/a: Azoracek
- Nahlásit
brut
Louny mají do kocnce června tuším, ale Takonín je omezen počtem lidí -berou 15. Před 2 dny jsem se ptala aještě nějaká volná místa jsou..ale čím dřív se rozhodnu, tím lépe...
Ten otazník proto, že jsem myslela, že i Vy jste z toho pochopila, pro co jsem rozhodnutá, tak jestli si myslíte Louny.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 21:24
- Nahlásit
Azoracek
Aha, takže rozhodnutá jseš pro Louny .......tak to je dobré, docela ti to šlo ...jsi šikulka. Vidíš, nebylo to tak hrozné, viď.
A vykat mi nemusíš, zase tak stará nejsem....pokud jsem si všimla, tak tady se tyká
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 21:40
- Nahlásit
brut
Nene, neříkám že jsem pro louny rozhodnutá, to sme se špatně pochopili
Myslím to tak, že jsi psala, at si to přečtu ještě jednou, že si myslíš, že už jsem rozhodnutá, tak jsem myslela, že jsi z těch to příspěvku zjistila, k čemu jsem přikloněná ( i když to sama nevím). Ptala jsem se tedy, co jsi po přečtení příspěvku znova z toho pochopila
Doufám že se chápeme..
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 22:05
- Nahlásit
Azoracek
Já si nejsem jistá jesli se neerozhodneš úplně pro něco jiného co ti přijde pod nos....Teda jesli příjde
Já bych brala ty Louny...Azorka to možná začne bavit a ty tam budeš mít kámošku,budeš v lepší náladě a Azorek to určitě pozná a bude taky v pohodě (sice spát ve stanu....no....to je na tobě,ovšem nevím proč se mi to zdá,ale ve staně je vždycky větší sranda než v chatce ) a ta cena se mi zdá taky úplně v pohodě....Ale všechno je jenom na tobě
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 22:42
- Nahlásit
Azoracek
Ale ono se dá z tvých příspěvků zjistit, co by jsi chtěla. Jen je problém, že to sama nevidíš.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2006 14:42
- Nahlásit
no já bych řekla, že by Lenka ráda na Ovčáry
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2006 18:11
- Nahlásit
fromeli
Tam taky, tam se snan dostanu během května nebo června, mám to už "téměř" (no, ještě trochu zbývá do toho téměř )domluvený
Tak snad to vyjde
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 17:50
- Nahlásit
Azoracek
Už ses 100% rozhodla ?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 23:55
- Nahlásit
Azoracek
Tak jak jsi se rozhodla?
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2006 20:58
- Nahlásit
Tak jak jsi se rozhodla?
No, ještě uplně né, vím že jsem hrozná, ale okolnosti mi to zkomplikovali.Louny tedy vyhráli, ale před týdnem jsme byli s Azorkem na kole,on žene jak něco,necche zpomalit.Po asi 2 km jsme zastavili u řeky,že se vykoupe a pak pojedem dál.Ale poté, co jsme opět vyjeli a asi po 1km zastavili, že si přehodím vodítko a on se vyčura,chvilku nadzvedával pravou zadní pacinku a šlapal jen na špičku..to by nebylo nijak zvláštní,mohl si tam něco vrazit, ale už delší dobu pozoruju např. že běhá tak, že se odráží oběma zadníma najednou, asi 2x už dřív mi když vylezl z vody vykvikl a chvilku nadzvedával packu. Bojim se, pokud má DKK nebo třeba artrozu, něco skákáním přes překážky nezhoršila. Jinak ale běhá bez viditelné bolesti, za boha ho nemužu zpomalit,i poté na kole,jak tu packu nadzvedával,ohmatala jsem to a jeli po asi minutě dál, běžel jak o závod..takže fakt nevím Jinak už vítezily Louny..
Ted má tedy nějakou dobu klid,jestli to nemá namožené nebo tak něco..ale bojim se, abychom neměli se vším pohybem konec A já bych strašně nerada mu něco zpusobila!
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 06:19
- Nahlásit
Azoracek
no asi by ho měl vidět vet, ale vím, jak to tam s vetem máš
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 21:56
- Nahlásit
brut
Tak jak jsi se rozhodla?
Rozum říká : " neblbni, co tam budeš s tímhle psem dělat, budete tam za blby"...
Srdce říká : "....dnes odeslána záloha na Louny...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2006 19:12
- Nahlásit
Azoracek
Vždyť jsem říkala, že to zvládneš
Už na začátku jsem věděla, že pojedete do Loun. Tak si to pěkně užijte a udělej nějakou fotečku, ať se máme na co koukat
Já bych si taky před Lounama došla k vetovi pro jistotu a klid. Pokud máš nějakého blbého ( a to jak jsem četla máš), tak se pokus najít jiného, lepšího. Azorek může mít jen něco s polštářkem, ale .........
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2006 20:39
- Nahlásit
Já bych si taky před Lounama došla k vetovi pro jistotu a klid. Pokud máš nějakého blbého ( a to jak jsem četla máš), tak se pokus najít jiného, lepšího
No, po uterku už nevím nevím zda bych k našemu šla, času ještě dost, třeba do té doby si uděláme výlet do čáslavi za paní veterinářkou jen nevím, zda by to šlo,když u ní nejsme jako pacienti a hned přestupovat nechci,rodiče by s tím asi nesouhlasili...a potvrzení o bezinfekčnosti (který je myslím na LVT třeba)by mi asi také nedala zadarmo
Jen by mě pak děsilo, abych se nedozvěděla, že nikam nemužem jet
Kamarádce s kterou se o zdr.probleméch co se týče Azorka bavím po netu, jsem posílala krátké video jak běží. Je to tam sice blbě vidět, běží tam pomalu a otráveně,ale zkusila jsem to. A kamoška usoudila,že takhle divně běhá kvuli šnuře, kterou tahá, že si prostě našel svuj styl, aby si šnuru neustále nezašlapoval..a tím, jak je na ni zvyklý ( nosí ji asi rok a pul) tak už tak i běhá bez ní. Je pravda, že když k němu přijdu, pustím a on lítá, tak někdy ( a někdy i na vycházce) naoopak zas vykopává nohy od sebe
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2006 17:22
- Nahlásit
Azoracek
Nevím, jestli je to šňůrou, já jí moc na Bruta nepoužívám a na Denynku už vůbec ne ( ta se ode mně nevzdálí na víc jak 5m), takže nejsem schopná běh posoudit. Ale z toho, jak jsi popisovala Azorkovi potíže, bych řekla, že šňůra hlavní problém nebude. Přece jen se doma zkus s rodiči domluvit a vydat se k veterinářce na prohlídku. Jednou by jsi si mohla něco vyčítat....a dost zbytečně.
Jen by mě pak děsilo, abych se nedozvěděla, že nikam nemužem jet
Neřekla bych, že by jste nemohli jet.Třeba budeš muset být opatrnější, dávat víc přestávek, ale nikdo ti nic zakazovat nebude. A ještě se dají dát v případě nutnosti léky ( myslím tím vitamíny......).
|