| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 14:15
- Nahlásit
Gája
však jsem tam napsala i rozum,je jasný že někdo kdo znásilňuje slepicu a topí psa to zvládne
jinej by se hroutil
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 14:23
- Nahlásit
sarax
...máš recht.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 14:26
- Nahlásit
Cezar
Jasně, v pohodě. Víš, já jsem ateista / my ten předmět měli ve škole / , ale když tam napíšu, vždycky povzpomínám a poslzím si a je mi jaksi líp. A vždycky místo díky panebože, jak někdo říká, říkám díky Wensdyku na mraku , mě to uklidňuje a rozveseluje.
Já taky myslím, že jak znám Lenču / odsud a ze jedno jediné setkání na brněnské přehradě /, že to společně s Garfem zvládnou a jak se říká, co tě nezabije, to Tě posílí, takže napříště ještě pohodovější a silnější Garfiled )))))))))))
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 14:33
- Nahlásit
wensday
Máš pravdu, já si zaslzela možná až moc, přeci jen je to ještě čerstvé, bylo to 8. ledna 2006 a když jsme si vzali pejska z útulku, tak furt na Cézarka moc vzpomínám. Ale je fakt velká náplast na tu bolest co s tím člověk prožívá.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 15:00
- Nahlásit
Cezar
chjo, já to teď četla, taky mi tečou slzy , je fakt, že člověk na toho prvního psa moc a moc vzpomíná......já byla tenkrát úplně na hromadě a kamarádka nám domluvila štěně. Taky mi to moc pomohlo, i když jsem nejdřív bulela stejně, protože jsem oba pejsky pořád srovnávala a ve štěněti stále hledala toho, co nás opustil......Teď mám psy 3 a jsem šťastná. Možná trochu blázen, někteří lidi se na mě dívaj divně, úplně se mi změnily hodnoty, pro ty psy prostě žiju.
|
Rexxy88
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 15:06
- Nahlásit
co je za auto Bernéčko?!
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 15:36
- Nahlásit
Rexxy88
předpokládám, že Bernéčkem myslí Garfieldová město Brno nikoli hybrid embéčka
|
Rexxy88
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 15:37
- Nahlásit
aha,no sem se zase předvedla
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 17:28
- Nahlásit
Garfield
Co říct.... Ty to vydržíš a zase bude lép Určitě
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 06:59
- Nahlásit
wensday
My jsme si zatím vzali jednoho ročního křížence z útulku, ale mám dva roky do důchodu, tak pak mu plánuji kamaráda. Doufám, že mu uděláme krásný život, jak jsem vždy říkala, když už byl Cezárek starý. Ale asi jsme měli stěstí, protože je povahově strašně podobný Cézarovi, i celkem poslušný, akorát má občas chutě se jít sám prolítnout. Největší psinu ze mě měli v tom útulku, protože jsem tam přišla, že chci psa mladýho, protože to bylo tři týdny po Cezárkově smrti a něchtelas jsem to brzo zažívat znovu, a do 10 kg. No nakonec jsem viděla Bena, což je střeďák a teď má 22,5 kg. Takže se smáli, jakého malého psa jsem si vybrala. Zvířata vůbec miluji a kdybych o tom mohla rozhodovat sama, tak mám doma zvěřinec.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 08:39
- Nahlásit
wensday
díky za ten odkaz na "psí nebe"....možná tam jednou Ferdovi něco napíšu, ale zatím jsem byla schopná na své stránky dát maximálně jednu větu, že umřel....víc jsem nezvládla, páč bych musela zase bulet....to nechci. Ferda by nestál o to, abychom nad ním brečeli. Až toho budu schopná, tak si na své stránky hodím vzpomínkový článeček o něm.
Cezar
Zvířata vůbec miluji a kdybych o tom mohla rozhodovat sama, tak mám doma zvěřinec.
jsem na tom podobně....Ještěže mám ty dva hafíky....Až budeme mít s přítelem hotové definitivně to bydlení, plánujeme morčata a králíky + ti naši dva hafové a přítel by si přál ještě papoucha Aru takže možná se mi ten sen o "zvěřinci" jednou splní Zatím mi stačí ti dva pejsové. Tři ale byli lepší nového ale do té naší už "sehrané" dvojky zatím vodit nebudu
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 08:47
- Nahlásit
Cezar
Evik
No jo, jsme všechny stejné, my máme momentálně tři psy, ale pořád mám nutkání si vzít ještě nějakého útulkáče. Jenže Daisu máme od ledna a je to ďábel, takže někdy mám co dělat, abych je zvládla. Tak to zatím nejde. Navíc bydlíme v paneláku a už tak na mě lidi koukaj jako na blázna - ne teda, že by mi to nějak zvlášť vadilo
Evik
jj, to chápu, já když tam píšu, bulím ještě teď..... chjo.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 08:55
- Nahlásit
wensday
Ztráta milovaného přítele je vždy bolestná, ale na druhou stranu, je třeba se uklidňovat, že pejsek měl s váma hezký život a byl určitě šťastný. Řekla bych, že snad horší je, když pejsek je zdravý a ty se ho musíš vzdát z nějakého vážného důvodu a máš ho taky moc ráda a to je fakt možná ještě horší..A teď už hlavinky vzhůru a zkuste myslet na něco veselejšího...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 08:58
- Nahlásit
wensday
no já jsem taky v pokušení vzít si k těm dvěma "cvikýřům" ještě jednoho, ale jednak nedovolí rodiče (u nichž zatím ještě bydlím) a ani finanční a časová situace....
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 09:12
- Nahlásit
Evik
No jo, je fakt, že je to rozdíl dva psi nebo tři..... víc radosti a lásky, ale stojí to i víc peněz, krmení, očkování, antiparazitika, je taky větší binec doma, víc chlupů při línání, nacintané vody od pití a tak......Já si to mohla dovolit, jeden z pejsků je 12-tiletá fenka křížence, která už venku nepotřebuje chodit na vodítku, je úplně bez problémů, takže se můžu věnovat těm dśruhým dvěma holkám. Chodím s nima i na cvičák - strávím tím celou sobotu dopoledne, nechoděj zaráz, ale každá na jinou hodinu. Přiznám se, že když jsou nevylítaný, udržet je na vodítkách je někdy makačka. Až bude ta starší tak 100% poslušná, že ji budu moct venku pouštět všude na volno, tak by další pes možná šel..... ale zatím ne. Jo a přítel vyhrožoval odstěhováním už při třetím psovi, to by stálo mooooc přemlouvání......
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 09:17
- Nahlásit
wensday
no dokud byl naživu Ferda, tak jsem to měla podobně jako ty....Ferda už taky nechodil na žádné dlouhé procházky a v posledních dnech svého života už ani mimo zahradu....Takže ty dva raubíře jsem stíhala bez problémů. Kdybych si teď pořídila třetího, tak tři psy na vodítkách bych tedy asi nezvládla, i kdyby byli sebelíp vychovaní (jakože to tedy ti dva ještě nejsou)
|