| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:46
- Nahlásit
Náš syn,ač už není malej,miluje želatinový medvídky. Seděl u televize, zobal medvídky z pytlíku a přilítnul k němu náš kraken a házel loudivé oko. Nevím tedy proč loudí u syna, když ví, že pokud něco někdy od stolu něco vyloudí,bude to jen od muže.
Syn se také tvářil,že psa nevidí a nedal......haf chvíli vydržel,odběhl k pelechu, popadl plyšovou kost a přinesl ji synovi až do klína- jako já ti dal, dej mi taky,jo? Syn se tedy docela bavil a vyjímečně se nechal obměkčit a medvídka dal...a pes odběhl pro další kost, to už měl ale smůlu,medvídci došli a stejně -u stolu se nic nedává )
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:52
- Nahlásit
to je dobryyy...a pak ze psi nemaji rozum(ted ctu totiz knizku a tam furt pisou jako ze zvirata nemaji rozum, jen intuici a pud sebezachovy)
to k nam kdyz prijde navsteva, tak sadnynka se zacne chlubit hrackama...vsechny je ma v takovem kosi..tak tam vzdycky hrabe a hleda nakou "dobrou" a pak ji prinese te navsteve a furt ji to predhazuje, dokud navsteva nepochvali jak krasnou ma hracku
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:55
- Nahlásit
žanda
To já onehdy taky zkusila dát Tessince želatinový bonbony, divila jsem se, jak ji chutnaj, dala jsem ji myslim tři. A pak jsem je postupně našla ožužlaný a přilepený na kalhotech, na ponožce a na rukávu, protože je žužlala v posteli...
Jinak doufám, že předání knihy proběhne bez problémů...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:59
- Nahlásit
niko-já nevím,ale na takovéhle ptákoviny našeho hafa užije, i voloviny se učí dost rychle-třeb zpívej- a u povelů klasických pak dělá,že neslyší,nebo že je tupoň. Jedno vím jistě, je pěkně vyčůranej )
O hračky normálně až tak moc nestojí,ale jak někdo příjde,taky se chlubí-většinou pak chce držet kosti, což návštěva bez psa doma dělá fakt moc ráda )
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:06
- Nahlásit
k nam zasadne nechodi navstevy v cernych kalhotech....jj lidi co psa nemaji-nepochopi..
jinak sadny taky umi zpivej..kolikrat jto do ni hustim deset minut a nic....a jakmile neco chce a ja si ji nevsimam tak prijde a zacne zpivat
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:07
- Nahlásit
Sysko- hihi, leccos jsem našla přilepený,ale bonbonky ne )
S Blankou jsem mluvila, v pátek si voláme,kdy se uvidíme, teď to z mé strany nešlo. Díky moc.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:08
- Nahlásit
niko, černá je skvělá barva )) včera jsem šla plesat a jasně že všichni tmavé oblečení...dávali jsem jo pozor,abychom odešli pokud možno bez chlupů- ale marně )
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:11
- Nahlásit
to je des..ja nasla nedavno chlup v lednici a dokonce v podprsence to ze ho obcas mam i v hube uz je normalka...a dkyz si chci vzit neco cernyho,,tak se oblecu (uz je to bily) a teprve az vyjdu na ulici pred barak,(dostatecne vzdalena svemu zvirectvu) vyndam z tasky ten valecek zacnu se cistit
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:13
- Nahlásit
Já nedávno klepala deku z pelechu plnou bílejch chlupů z okna a teprve potom jsem si všimla, že pode mnou visí z okna sousedům prádlo...většinou tmavý...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:15
- Nahlásit
hehheeeeee se tu smeju jak blba....
to ja jednou jela se sadny metrem a ona docela udejchana a uslintana a metro plne
a jak se sandynka rozhlizela kolem sebe vzdy kus toho svyho slicu z huby o nekoho utrela
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:18
- Nahlásit
nika00
Ježííííííš...já si to musela přečíst znovu. Já při prvním čtení vypustila tu Sandy a myslela jsem, že jsi jela uslintaná ty a že jsi se utírala do lidí taky ty....
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:19
- Nahlásit
Syska
to museli mit radost ja ted muzu chodit v jakkekoliv barve Orry je cernej a Rocky bilej s flickama
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:22
- Nahlásit
teda pri tehle diskusi se VAZNE neda pracovat
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:24
- Nahlásit
syska
no muzu to zkusit..treba az budu mit ruce od cokolady
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:35
- Nahlásit
nika00
to mamka jednou kdyz jsme byli na koupalisti kousla u stanku do klobasky tak, ze z ni vystrikla ta horka stava a rovnou na jednu holku co sedela vedle...pak kousla do rajcete a ohodila ji znova byly jsme mrtve smichy...ta holka o nicem nevedela....
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:43
- Nahlásit
a už jste někdy měla děfčata zapíchnutý chlup v patě? moc prima )
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:45
- Nahlásit
uz sem svym radoby utajenym smichem prilakala sve nejblizsi okoli v kanclu
se poseruuu
to ja jednou s mamou utikala na tramvaj a meli sme plne ruce rohliku a debrecinky...naskocily sme do tramvaje...a mama si chtela sednout a ta tramvaj se zrovna zacala rozjizdet a mama v tom polosedu tim tlakem odcapkala asi 3metry zpet....a ja s plnou hubou ty debrecinky sem se zacala smat a mela sem z toho desnej zachvat smichu a vsechno to jidlo(smes debrecinky a rohliku-vse rozkousane) mi vylitlo z huby primo na mamu a na okynko....to sme se uz chlamaly obe :
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:47
- Nahlásit
Tak já mám sice nelínající plemeno,ale chlupy jsou z ní taky (ne moc, ale jsou), jenže jsou tak dlouhé, že uvažuji, jestli je to můj vlas nebo pejsy chlup. A opravdu se nejlépe tahají z pusy a taky jsou úžasné zapletené v řasách a přilepené na mé kontaktní čočce. Jau.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:49
- Nahlásit
nebo v kafi pro návštěvu ))
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:00
- Nahlásit
Tak teď jsem si na něco vzpomněla. Můj švagr má úplnou fobii z pavouků a když jsme vloni slavili babiččiny narozky, seděli jsme všichni v takovém venkovním sklípku s krbem, kde se to pavouky jen hemží. No a jeden se nějakým nedopatřením dostal do hrnečku na kafe a nejspíš tam chcípl, uschl. No při vaření kafe si ho mamka nevšimla, hodila na něj lžičku kafe a zalila vodou. Ten hrnek dostal zrovna on, napil se a jistě si dovedete představit jeho reakci, když z pusy vytahoval pavouka...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:00
- Nahlásit
verca.....nelinajici dlouhosrstak??co mas za pejsu????
žanda..no to mama je vzdy na mrtvici kdyz ma nekomu neco dat..vzdy u toho 10min stoji a prohlizi to ze vsech stran zda tam neni nekde chlup
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:02
- Nahlásit
syska...
no fuuuuuuuuuuuuuuj bych asi umrela...
ja jednou v noci usrkavala mliko z krabice a nak mi zachutnalo a tak sem se rozhodla ze si ho teda nliju do sklenicky...a jak sem lila lila....tak sem z ty krabice vylila takovyho toho hnusnyho cernyho velkyho pavouka, kterej se v ty krabici utopillll....no mliko uz sem nedopila a mam z toho trauma jeste ted a od te doby uz nepiju z krabice
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:07
- Nahlásit
Syska
nika00
jezis fuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjj, mam z pavouku taky fobii
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:31 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Syska
no tak to je ovšem nechutný, já teda pavouky nemusim, ale než bych nějakýho zabila, tak to ho radši s odporem vezmu do ruky nebo na lopatku a vyhodim ven, ale najít ho v puse, tak to by asi už bylo na Bohnice - beze srandy
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:54
- Nahlásit
me loni na podzim lezl po teplakach pavouk...uz zacinala bejt zima, takze byl docela zpomaleny..asi namrzly....ja sedela doma na okraji gauce a povidala sem s tatou a s pritelem..no a ten povioda..leze po tobe pavou..no a ja..no jasne...hahahahaha..moooc vtipny...a on"no tak se podivej" ja se podivala, zacala sem histericky rvat at to ze me sundaj...nakonec ho tata ze me shodil...(podotykam ze to byl takovej ten mohutnej cernej chlupatej) a ja normalne brecela....teda brecelo to uplne samo....to bylo fakt hrozny....(jo bylo mi 21---jeste porad je:-D )
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:59
- Nahlásit
lidi, já se tu chlápu jak debííl Jste mi zvedli náladu.
Pokud se týče chlupů, tak ty mám taky stabilně všude.(tedy od psů ) Černé, dlouhé. Dneska ráno jsem při oblékání našla jeden v kalhotkách, v podprsence taky není div, že občas nějaký najdu, v puse každou chvíli..... jak je jsou ty chlupy lehoučké, tak to lítá a pak je mám i v posteli, přestože psi do domu teď moc nechodí, když už je tepleji.....
S těma Vašima příhodama jste mi připomněli taky jednu. Byli jsme s kamarádkou u nás na chalupě. Já kamarádku zapomněla upozornit na to, že náš mladej pejsa má ve zvyku každého, kdo v noci vyleze z pokoje a jde třeba jen na WC, alespoň oblíznout.... No a v noci mě najednou vzbudilo děsné zaječení ...Vylezla jsem z postele, rozsvítila a koukám: Kámoška vylezlá na botníku a pes krčící se v koutě... bylo to tak, že kámoška šla na záchod - jen tak v noční košili a můj chlupatý miláček jí nepozorovaně vlezl pod košili a oblízl zadek ( Mně to dělá běžně a jsem na to zvyklá, takže spím v pyžamu:lol Jak kámoška zaječela, tak pes jí prý proletěl pod nohama a zdrhnul do kouta přičemž ona hned na to na ten botník....taky jsme pak dostaly záchvat smíchu a pejsa se hned uklidnil
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:59
- Nahlásit
nika00
kejhu, nemas se za co stydet..ja bych brecela taky
|
Pincher
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:01
- Nahlásit
Žanda
To jeden můj pes dělal něco podobného. Nakradl ze skříně asi deset ponožek, nanosil je pod stůl a pak si na ně jako hrdá dinosouřice lehl. Když je odmítal vydat došla jsem pro piškot a ukázalo mu ho. Chlup se tvářil jak štvaná srna, chvíli se v ponožkách přehraboval a nakonec vybral oběť tu mi přinesl a směnil za piškot. No a takhle jsem mu je postupně sebala všechny všechny. Oni ti psi jsou chytrý. Někdy až moc.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:03
- Nahlásit
evik: jeste ze ten dlouhy cerny chlup byl psi
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:07
- Nahlásit
nika00
To se neví tak jistě, jestli byl psí....že Evik?
|