| Autor |
Zpráva |
Gája
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 16:06
- Nahlásit
Eimy
Jo, to je svatá pravda, zrovna dnes mi jedna padesátiletá kolegyně říkala, že si přesně pamatuje co bylo před třiceti lety, ale neví co bylo včera. Něco na tom asi bude.
Kalliope
To spíš ty se s tím tak těžce vyrovnáváš, jako by to byl ten nejtěžší zločin, tak jsem tě chtěla jen trošku psychicky podržet. Abys neměla černé myšlenky a neprovedla nějakou nepředloženost.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 16:24
- Nahlásit
jj to je ta dlouhodoba a kratkodoba pamet
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 08:31
- Nahlásit
Gája
hele díky za podporu, já teda z toho okna skákat nebudu, ale fakt díky
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 08:37 - Změnil/a: Gája
- Nahlásit
Kalliope
No vůbec není zač, hlavně když to splnilo účel, my pejskaři musíme držet spolu, žádné ztráty na kusech se nepřipouští...
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2006 13:25
- Nahlásit
Já jsem si vzpomněla,jak jsem asi v 6 letech tahala mravenca z kaluže a když jsem ho vytáhla a poždala o poděkování a on nepoděkoval,tak jsem ho zašlápla se slovy,"měl jsi poděkovat" ....Sice si to pamatuju víc než 6 let,ale trauma z toho nemám
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 07:33
- Nahlásit
Kalliope
To tvoje mravenčí trauma mi připomělo, jak jsem jednou v pěti letech seděla s mamkou na trávníku a děsně mě hryznul mravenec, takže jsem začala bulet a maminka pravila: Nebreč, vždyť on se jenom bránil, tys mu třeba zlomila nožičky, jak sis na něj sedla. A já jsem ve své fantazii rozvinula celý příběh ubohého mravenečka, co si musel chudinka prožít a i v noci jsem se budila hrůzou. Ale v pozdějším věku mi otrnulo a taky jsem podrobovala hmyz "vědeckému" bádání...taková mandelinka bramborová, ta zkusila...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 07:45
- Nahlásit
Já včera učila sršně plavat. Taky to nerozlítal.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 11:12
- Nahlásit
Viděli jste pondělní výměnu manželek?
A to jako koupeš ty psy ve sprchovým koutě jooooooo? Fůůůůj...to na ně jako nemáš ve sklepě nějakou speciální vanu nebo co.....
|
MORIE
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 11:35
- Nahlásit
Syska
Jo, a ještě to chudák musel celý vydenzifikovat.....a to přitom ta baba taky má doma psa, tak by člověk řek, že má rozum. Kdyby byla u nás doma, asi by tam umřela! 2 kocouři lítací z venku rovnou do postele a na linku, hárající fenka koupací se ve vaně a spací v posteli (s kalhotkama)...všude chlupy (a to prosím každý druhý den vysávám!).........někteří lidi si neuvědomují, že ty naše chlupatý zlatíčka jsou někdy čistější než sami pánečci
|
evina
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 12:22
- Nahlásit
jj to mě taky dostalo,jak to musel jít desinfikovat!Bych chtěla vidět jestli to samé ona dělá i u svého psa-fajnovka.Já jen vanu spláchnu(po běžném omytí pacek) a po 20letech co psy mám ještě žiju.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 12:33
- Nahlásit
MORIE
lidi,pri te vymene jsem se taky fakt zasmala,ja bydlim v panelaku,psa mam v byte,tak asi pujduza domovnikem,aby mi pro psa vymezil prostor ve sklepe,ze tam chci koupat psa,abych nemusela desinfikovat cely byt!!!!(mineno ironicky),muj pes muze taky vsude po celem byte,nevim,i do postele,to je naprosta pravda,pes je daleko cistejsi,nez nekteri lide!!jo a co by jste chteli po zdravotni sestre,ta uz ma podle me profesionalni deformaci,ne?evina
ja taky,prece z toho nebudu delat narodni tragedii?taky jeste ziju a pes ve sprchaci mi vubec nevadi,naopak,jeste si tam leze sam,ze chce svlazit.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:54
- Nahlásit
jeste si tam leze sam,ze chce svlazit.
Přesně jako u nás...já když třeba i ledňáka lížu, tak se poctivě dělíme, chvilku já, chvilku pejsina a taky žiju...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 14:56
- Nahlásit
Syska
ha,ha mi to same,venku jsme si davali nanuka,chvilku ja chvilku pes,pak me baba nejaka urazela,ze to neni hygienicke,tak jsem ji setrela,ze po ni bych nic nesnedla a neslizala.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 15:10
- Nahlásit
nemethova5
Tak to je přesný, můj muž si dokonce nechá vylizovat hubu, což teda já nemusím, ale taky se mu potom nezdráhám dát pusu...a navíc můžu říct, že mojí feňulí voní z pusiny mnohem příjemněji než pár lidem, se kterýma jsem se setkala...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 15:11
- Nahlásit
A říká jí pak "vylizhubka"...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 18:47
- Nahlásit
Syska
ha,ha,tak to je dobry,ale fakt nekteri lidi jsou trhly,delaji,jak by psi meli svrab,nebo co.
|