Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Vracím se k pondělní Výměně manželek
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
bord
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:06
- Nahlásit

Gája
Řekla bych,že časem nebude pozorovat jak se rozplácnou myšky,ale zkusí jak by asi pleskla o dlažbu taková babka..

mac1
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:12
- Nahlásit

sarax
no výplod Nova to je,ovšem ti lidé jsou skuteční

Gája
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:15 - Změnil/a: Gája
- Nahlásit

Je fakt, že ani za nás nebyly všechny děti svatouškové, vzpomínám (dnes už jen matně), když nám kluci vyprávěli, jak chytli kočku za ocas a roztočili ji nad hlavou, nebo jí přivázali plechovky na ocásek a kočka z toho málem zblbla, nebo pustili vlčáka na slepice a ty pak utíkaly jak zběsilé a babičky jim nadávaly, ať je nechají, že nebudou mít vajíčka, ale stupeň krutosti u dnešních dětí dost zesílil.

mac1
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:15
- Nahlásit

Orry
to jsou,jenže když to tatínek bere jako klukovinu,kterou dělal také ....co s tím ?

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:18
- Nahlásit

je sranda a sranda....je to proste jen o vychove....a je to smutny... nejdriv bych namlatila ty deti a hned potom rodice..

Gája
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:21
- Nahlásit

nika00
Ne, já první rodiče a potom děti! Nezapomeň, že děti se rodí absolutně nevinné.

Nikita
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:24
- Nahlásit

Já to neviděla, zapnula jsem TV akorát v momentě, kdy se tam objevil malý černý ostříhaný knírač, tak to jsem zaostřila.
K tomu stříhání - ten pes byl podle mého zcela jasně bez PP, tyhle typy MKč jsem v PP podobě neviděla už dost dlouho. Ale jinak takhle se "podomácku" upravují knírači zcela běžně, trimuje většinou jen ten, kdo jezdí výstavy a akce. A úplně dohola nebyl, bylo to vzaté s nástavcem. Pes byl navíc v bytě, a jak myslíte, ře to dělají majitelé, kteří hlásí psy na únorové Brno (nebo kde je ta zimní výstava)??? Když se musí aspoň 2 měsíce před výstavou otrimovat???

Mne spíš zarazily ty kupírované uši. Kupírovaného psa dneska nepustí v ČR ani na pochod s Roboranem, ale do TV to klidně dát mohou, to najednou není propagace týrání. Tak já už se v tom nevyznám

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:26
- Nahlásit

to jo..ale kazdopadne zaslouzi oba

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:29
- Nahlásit

Ha, ona je zase Výměna manželek?! To musím utajit před dětmi. Zrovna včera když přijeli na svátky domů a zastihli mě v pilné práci, jak uklízím po Al-Kakajdě, pravili že je ten pravý čas přihlásit se do Výměny manželek a že té hyperpořádné paničce mající psofóbii, kterou nám Nova jistojistě pošle, dají pěknou sodu...

Orry
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:33
- Nahlásit

jj tady v praci taky vypraveli jak jako kluci nafukovali zaby a pak je hazeli do vody a meli srandu, ze se ta zaba nemohla potopit a nebo na je dupali a ony praskaly ci co, fakt nechutarna a dneska je to snad jeste horsi!!!! ja nevim...ale stejne je zajimave, ze tohle skoro vzdycky napadne kluky???!!!!

Orry
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:36
- Nahlásit

Nikita
ale treba mel usi kupirovane, kdyz se to jeste mohlo....

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:37
- Nahlásit

hm bracha mi rikal, ze naky jeho "kamosi-znami" (brachovi je pres 30) vzali sneky a dali je pod varici vodu a ti sneci sami vylejzali z ulit to ze takovyhle picoviny delaj mali haranti...no fajn, ale ze tohle udela dospelej clovek..to nechapu...

diky bohu aspon za to, ze bracha ma vztah ke zviratum...kdyz byl malej chodil na emtomologie.bo jak se to jmenuje..proste broucci motyli agtd a jako zabavu se svejma kamose ma jen to, ze pri oslave hazeji chlebicky do vetraku

furt lepsi nez hazet zaby z mostu, ne?!

Orry
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:38
- Nahlásit

Ketrin
mnoo a neprej si vedet kam by ses jako zviratelka dostala ty!!!??

Gája
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:39
- Nahlásit

Orry
My, baby, jsme v tomto rozhodně lepší, už od mala máme mateřské pudy a sociální cítění a nemáme rády kruťárny a krváky. Ještě jsem si vzpoměla, jak kluci trhali mouchám křídla, půlili žížaly, to s těma žábama jsem slyšela taky, no děs. Možná si chtějí dokazovat sílu, nebo léčit mindráky, kdo ví...

Frog
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:40
- Nahlásit

ale stejne je zajimave, ze tohle skoro vzdycky napadne kluky???!!!!

Máti kámoška říkala,jak její dcera měla křečka a přišla za ní, že ke křečku chce ještě papouška. Baba jí řekla,že ne až prý křeček umře. Tak ta holka křečka prostě odpravila.

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:41
- Nahlásit

hmm ja dyz sem byla mala, tak sem ochutnavala mravence....se teda priznam...nebo sem je rozstrihla napul a pak zkoumala ktera pulka jeste pobezi..ale to sem byla malaaaaaaaaa

Gája
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:42
- Nahlásit

nika00
Bratránci dali jednou do větráku ve chlévě hov.o, když babička větrák zapnula, aby prasátko mělo čerstvý vzduch, hádej co se stalo. Bylo vymalováno a to doslova, jenomže hov.em.

Gája
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:44 - Změnil/a: Gája
- Nahlásit

nika00
A taky to byl přirozený řetězec, zřejmě jsi měla hlad, tak to tě omlouvá a druhá půlka tvého příspěvku svědčí o tvém vřelém vztahu k výzkumu a skoro vědeckému bádání, už v ranném věku.

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:49
- Nahlásit

gaja...

vymalovano hovnem......no to je husty

jinak je fakt ze ja nad tema mravencema sedela treba hodinu....a muj poznatek je, ze zrzavy mravenci jsou na chut kyselejsi a horcejsi nez ti cerni...( a bezi pulka co ma hlavu)

Syska
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:49
- Nahlásit

Tak to já házela živý mravence pavoukovi do sítě a děsně mě bavilo se dívat, jak k nim pavouk přiběhl a začal si na nich pochutnávat...a taky jsem vždycky asistovala dědovi při stahování králíka, ale když ho zabíjel, seděla jsem na bobku se zacpaným ušima. Kromě hmyzu bych prostě nedokázala nic živýho zabít..

Orry
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:57
- Nahlásit

kdyz jsem byla mala, tak jsem zkousela jak dlouho pod vodou vydrzi beruska...kdyz jsem myslela, ze se utopila, dala jsem ji na slunicko pod listek jitrocelu a lecila ji..je fakt, ze se vzdycky probrali

to s tim vetrakem je husty..tomu rikam klukovina ne trapit zviratka

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:57
- Nahlásit

no joo..ja vzdycky chodila po zahrade s placackou na mouchy a jen tak malo sem prizabila mouchu a pak ji hodila do pavuciny a taky sem zkoumala jak ji pavou omotava
jednou sem mela mouchu dokonce ochocenou...sedela sem v okne a tam lezla moucha a ja ji normalka hladila a kdyz to chtela zkusit amma, tak moucha ulitla

jinak ja nikdy nechtela videt stahovani kralika atd...jen sem koukala jak tata kucha kapra...a pak sem si nechala tu jeho "dusicku"
ale jednou me poridili malyho kaprika do bazenu a on se fakt ochocil a byl tamm hooodne dlouho...vzdycky kdyz sem zaplacala ve vode o hranu tak priplaval a pak plaval pode mnou
od te doby uz sem kuchani videt nechtela..ankonec umrel sam..ani sme ho nesnedli

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:59
- Nahlásit

jak to tak ctu..tak ze prej takovyhle veci muzou vymyslet jen kluci..

no teda holky

Gája
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:00
- Nahlásit

Tak dobře, taky se přiznám, jako malá jsem propíchávala klacíčkem housenky bělásků, protože nám likvidovaly úrodu listové zeleniny a babička, když viděla, jak mě tento proces baví, tak mě v tom podporovala, protože z těch housenek byla fakt nešťastná a nebyla jiná možnost, než je mechanicky ničit. Přiznávám, šlo to dělat míň drastickým způsobem, ale to jsem si jako prcek neuvědomila.

Orry
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:02
- Nahlásit

nika00
kluci jsouuuu horsiiiiiiiiiii

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:03
- Nahlásit

to ja zas housenky davala do lahvy od okurek s nakejma listeckama udelala sem diry do vicka a cekala sem az se vylihne motyl.....bohuzel se mi vzdycky vylihla mura a bohuzel sem na ni vzdycky zapomnela a nasla ji az kdyz byla ve sklenici mrtva

Syska
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:05
- Nahlásit

My měli králíkárnu plnou myší a mně bylo líto, aby je děda chytal do té klasické pastičky, která je by je zabila. Tak jsem ho přemluvila, aby udělal takový jakoby minisklopec (pro ty, kdo neví, co to je, používá se to u myslívců, je to taková klec, uprostřed je takovej železnej plát, návnada a když tam zvíře vleze a stoupne na ten plech, zaklapne za ním taková záklopka). No tak děda udělal pastičku, ale musela jsem číhat, až myška vlezla, zaklapla jsem dvířka, který jsem držela provázkem. No nachytalajsem takhle plnou tu velkou zavařovačku a pak jsem je šla pustit do lesa a vypustila jsem je kousek od hájenky, ti museli mít radost...

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:08
- Nahlásit

hehehehe..taky dobryyy....to ja jednou zachranila velkyho pavouka(a to se jich bojim) po dllouhe operaci loveni ho sem ho vynesla ven na lopatce a kdyz sem ho vypustila, tak se priritila moje kocka a zdlabla ho jak malinu....

Syska
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:09
- Nahlásit

nika00

Orry
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:12
- Nahlásit

nika00
tomu se rika zivot

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání