Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / POMOC - Ovčárům
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
Evik
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:28
- Nahlásit

lidičky, na Rudově fóru už se to řeší - resp. už se tam někdo ptal, jak je to s tím vlastnictvím pozemku, jaký pozemek hledat apod. Čeká se, co Ruda odpoví. Já hodím do jeho fóra link na toto fórum.

A dále. Abyste měli představu o pejscích, kteří se teď na Ovčárech vyskytují, zkusím sem fotky, které fotila jedna má známá. Snad se na mě proto nebude zlobit když jde o dobrou věc.

Evik
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:38
- Nahlásit

Tak hurá, fotky jdou vkládat - dobře. Pejsek na obrázku výše je velikosti většího jezevčíka. Je milý a kamarádský, bude spíš mladší.

Další pejsek: tento
má pracovní název Matěj. Je to dost starý kříženec nějakého seveřana, je slepý, ale nesmírně milý, kamarádský a je potřeba mu co nejdříve najít majitele - pobyt na Ovčárech mu nedělá dobře, potřebuje mnohem víc péče, než mu může být na Ovčárech poskytnuto Hodil by se možná ke starším lidem, k někomu, kdo by ho u sebe nechal v klidu a lásce dožít a poskytl mu potřebnou péči (pejsek potřebuje veterináře). Pošlete informaci o Matýskovi dál, neb je to nádherný pes a kdo si ho vezme, najde v něm oddaného přítele a mazlíka. Tento pejsek potřebuje ze všech, co tam jsou, asi nejrychleji najít nového majitele.

Evik
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:45
- Nahlásit

tento pejsek (ten, co stojí na zadních) dostal pracovní jméno Šotek. Je to hotové sluníčko, diblík. Jde o mladšího temperamentnějšího pejska střední velikosti. Je to kamarád - mazlík, baví ho i hra s míčkem, umí už se pohybovat na vodítku. I ten už může bez problémů k novému majiteli, jen ho najít.

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:46
- Nahlásit

Evik
nemohla jsem ty pejsky nikde najít na Rudově fóru... ve který sekci to je?

fromeli
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:52
- Nahlásit

Jandula
fotky tam maj někteří v albech.
Jinak nikde jejich komplet popis není, pokud mi neunikl.

Evik
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:57
- Nahlásit

Dál sem vkládám už jen fotografie pejsků, ale jejich pracovní jména už bohužel nevím. Jde povětšinou o křížence NO a severských plemen. Jsou to všechno krásní psi, kteří ale z počátku budou potřebovat zvýšenou péči o srst a zažívání. Vesměs jsou myslím zdraví a jejich zdravotní problémy jsou způsobeny spíše dřívější špatnou výživou, takže v domácích podmínkách se jistě brzy zvednou a budou svým novým pánům dělat jen radost.
Ohledně všech pejsků, jejichž fotky sem dávám, pokud budete mít o ně kdokoli zájem či byste věděli o někom, kdo by je chtěl, volejte přímo Rudovi.

Evik
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:01
- Nahlásit

fromeli

opravdu ti pejsci jsou jen ve fotoalbech těch, kdož fotili a dali je tam. Tyto jsou od mé známé z fotoalba - u Rudy na fóru pod nickem Ronča.

tohoto pejska si chce vzít jedna známá, dávám sem jeho fotku pro případ, že by jí to nevyšlo. Tento pejsek je též obrovský miloušek. Naprosto neagresivní, mazlivý, na vodítku už umí taky.

BTW. na vodítku se rychle naučila pohybovat většina z těch pejsků.

Evik
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:05
- Nahlásit

když si na Rudově fóru v sekci "pomožte smečce deprivantů" kliknete na stranu 33, je tam příspěvek od Ronči a na něm tlačítko "album", v něm jsou všechny fotky, které tam dala.

Evik
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:53
- Nahlásit

Tak s tím pozemkem je to tak, že se preferuje pozemek do vlastnictví či v opravdu dobře domluveném pronájmu, ale obecní raději ne.

fromeli
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:58
- Nahlásit

Kopíruju celé znění:
Prioritou je do vlastnictví, aby se historie neopakovala. Pokud by byla charita se zcela jistým korunovým pronájmem na nějakých 99 let, tím také naši psi nepohrdnou. Obecní asi ne, umím si totiž v těchto kruzích dělat velmi rychle nepřátele, k čemuž stačí jeden zastřelený nebo jinak popravený pes. Hlavně ať je dostupná nějaká voda, klidně z potoka, umím si vyčistit i vodu s radiací. Ještě může být případně elektřina, s petrolejkou sice dlouhodobě žít umím, ale ztratím možnost s vámi operativně komunikovat přes PC. Zcela dokonalý by byl srub někde v lese, ale to už jsem daleko od reality, tak se raději vrátím zpátky nohama na zem. Co se týče oblasti, to zatím neřeším. Ať budu kdekoli, lidé si mě vždycky najdou.

Evik
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:07
- Nahlásit

fromeli

no já bych to bývala zkopírovala taky, jenomže vím, že je k citaci Artemisových výroků někde jinde třeba jeho souhlasu, a proto jsem jen napsala zhruba obsah tak snad se Ruda nebude zlobit, když jde o Ovčáry.

Gája
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:08
- Nahlásit

Evik
Zeptám se muže, jak to vypadá u nás s těmi pozemky, o které není zájem, Ruda potřebuje pomoc a měli bychom se do toho obout všichni, co si tu píšeme, a poptávat se, zjišťovat. Lidičky prosím, rozhoďte všichni sítě.

fromeli
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:08
- Nahlásit

Evik
no tak to přežiju

Gája
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:13
- Nahlásit

Ještě mě napadlo, že by asi bylo nejlepší celý problém zmedializovat, protože je u nás ještě stále víc lidí, kteří mají televizi, než PC a internet. Prostě to dát do éteru, ale v tomto jsou mé prsty krátké, neznáte někoho kdo by mohl..??

Evik
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:16
- Nahlásit

fromeli

Jinak děvčata, díky za podporu a jestli mohu poprosit, tak opravdové nabídky případných pozemků či zájem o pejsky pište přímo do fóra k Rudovi, protože sem on teď takřka vůbec nechodí, neb je více než hodně pracovně vytížen.

Evik
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:18
- Nahlásit

Gája

dneska večer je Občanské judo, v němž se bude mluvit o zabavení psů v Krupé, takže medializován problém těch pejsků už byl. Pokud se týče zmedializování té akce přesunu Ovčár, tak v tom by mé prsty byly taky krátké. Zkus to ale navrhnout na Rudově fóru, aby se k tomu mohl vyjádřit hlavně on.

Gája
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 17:40
- Nahlásit

Evik
Ptala jsem se na pozemky u nás a je to beznadějné, město se už léta úspěšně zbavuje pozemků, ve prospěch průmyslové zóny, výstavby rod. domů, marketů apod. V současnosti vlastní již jen několik málo pozemků, na které už je vypracován územní plán. Jsou to všechno pozemky blízko obydlí, tudíž nic na samotě a nic pro Rudu a jeho psy. Pozemky,tu jsou, ale jen proto, že jsou dost drahé a mají na nich stát typizované domky, o které zatím není zájem. Co se týká té medializace, spíš bych to nechala na tobě, Rudu znáš a jsi s ním v kontaktu. Možná by jen stačilo zavolat do TV a nastínit problém a požádat tímto o pomoc, ale stejně si myslím, že by to měl udělat Ruda, protože já o tom fakt nic nevím a ty víš o trošku víc než já, ale nejvíc ví Ruda. Ještě se pár lidí zeptám na nějaké pozemky, ale když on každý chce jen "rejžovat" a vyčůranost dnešních zbohatlíků nezná mezí.

Azoracek
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 19:44
- Nahlásit

Gája
Gájo mužu se zeptat, kde jsi se na ty pozemky ptala?A jak jsi to hlavně formulovala, nevím, na co bych se měla ptátU nás je v okolí mega lesu a polí, tak že bych se zkusila poptat, asi to nemá cenu, ale nic za to nedám

Gája
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 19:57
- Nahlásit

Azoracek
Ptala jsem se svého chlapa, protože se spolupodílí na akcích města a má přístup k těmto informacím. Čili to má z "pravé ruky" a věřím, že kdyby nějaká šance na získání pozemku byla, tak by mi to řekl. Ale bohužel. Pokud se však zeptáš na městském nebo obecním úřadě, tak by ti měli poradit, na jaký úsek se máš obrátit. Teď nemám chlapa doma, tak nevím jak tě nasměrovat, ale on mi tvrdil, že jediná šance získání pozemku je najít soukromníka, který by byl takový "blázínek" jako třeba já, nebo vy a ten by možná Rudovi pozemek pronajal. Nebo nějaká zapadlá, skoro vylidněná vesnice, tam by možná šance byla. Na severu Čech je pár takových vesnic s opuštěnými statky, no ale fakt nevím.

Azoracek
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 20:16
- Nahlásit

Gája
My sme malé město, kolem dokola plno luk a polí...ale nevím, komu patří. Tatka je v zastupitelstvu, tak až se zítra večer vrátí, mužu se ho zeptat, zda o něčem neví
Vím o jednom srubu, ten je trošku odsad dál, je uprostřed lesa, u srubu v celku velká louka,je tam voda i eletrika,jen WC chybí ( ale kadibudka k dispozici) byli sme tam na škol. trekovym výletě, je to tam super, ale fakt netuším, komu to patří, asi nějakýmu majiteli, co to pujčuje či pronajímá, ale netuším, jak zjistit, kdo to je.
Jen mě to napadlo v tom spojení, že p.Desenský se zmínill o srubu...

Gája
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 20:23
- Nahlásit

Azoracek
Zní to hezky, ale podle mně je to nereálné. Nějaká opuštěná usedlost by možná připadala v úvahu, ale fakt nevím. Chce to se ptát a rozšířit tuto informaci mezi co největší množství lidí, aby se o tom vědělo a snad se někdo najde.

Azoracek
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 20:28
- Nahlásit

Gája
Zkusím ještě pohledat, ted hledám reality někde v oblasti, kde by to p.Desenskému vyhovovalo, našla jsem pozemek ,konkrétně toto: URL

Ale není tam mail, pokud chci napsat té paní, musim se nejdřív zaregistrovat na sbazar a pak možná...

Gája
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 20:34
- Nahlásit

Azoracek
Jenže tam se jedná o prodej pozemku a myslím, že na to Ruda prostě nemá, chce to movitého nadšence pro Rudovu práci, ale zkusit to můžeš, určitě je to stokrát lepší než sedět s rukama v klíně a litovat ho.

Azoracek
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 20:41
- Nahlásit

Gája
Ja vím, bohužel nikoho takového nrznám a některé pozemky nejsou zas až tak mega drahé, kromě toho by mohli eventuelně pomoci z LOZ ne?

Gája
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 20:46
- Nahlásit

Azoracek
To je dobrý nápad, ale musí o tu pomoc někdo zažádat. A kdo jiný než Ruda...

Artemis
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 20:58
- Nahlásit

Příští týden mě navštíví štáb ze "Chcete mě", tak zkusím nějaký malý vsouvací trik, abych se do těch pár minut vešel i s tímto

Gája
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 21:00
- Nahlásit

Artemis
Skvělé, bomba, paráda, držím pěsti, ať do dobře dopadne...Konečně trošku povzbuzující zpráva, jinak tě moc vítáme a myslíme na vás všechny v Ovčárech.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 21:06
- Nahlásit

V okolí Zlatých Hor jsou hodně levné baráky a pozemky. Ale to je asi trochu mimo mísu a daleko od Phy, že?

Azoracek
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 21:54 - Změnil/a: Azoracek
- Nahlásit

Mucholabka
Kde jsou Zlaté Hory

Jinak sem našla toto:
URL

Je tam pár pozemku.Sice je to přes realitku..ale soukromníci většinou moc takhle neprodávaj
a ještě tady něco:URL
Je to ten za 19.000.
Je to nic moc, není to na samotě,budu se snažit hledat dál, ale zatím jen toto..

Azoracek
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 22:03 - Změnil/a: Azoracek
- Nahlásit

Ksakru tak už sem to zjistila, ten srub patří skautům
no nic, zítra budu pokračovat..

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání