Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Život je pes...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
Gája
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 11:17
- Nahlásit

wami
... a nevyklube???

wami
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 11:22
- Nahlásit

Gája
tak ze ses to ty... to je moj eprava podoba, ale psssst, nikomu to nerikej... (kamuflaz holt selhala... )

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 11:26
- Nahlásit

wami
to nejsi ty, protoze nikde nevidim tu vytetovanou kerku ve tvaru sedmikrasky ....

Gája
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 11:29
- Nahlásit

wami
tušila jsem, že jsi interesantí bytost, ale tohle mně opravdu překvapilo... nebój nikomu to neřeknu, oni by mi stejně nevěřili.. a tomu, že s tebou komunikuji přes cz-psa..., už vůbec ne...

wami
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 11:30 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Jirikovo
dyk ta lidska kuze je jenom obal... A vubec, kde mam svou cukrovou vodu?

Gája
oni by mi stejně nevěřili
treba jo, pak bychom se potkali v tom bilem auti s houkackou...

brut
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 11:31
- Nahlásit

wami
U nás se to nějak zamotalo a na Moravu se nedostaneme ani náhodou.
nestihnete, v podstate jsem uz prestehovana... teda jsem doma a vetsinu veci mam v Brne, ale uz jsem vic doma, nez v Brne...
To mi je povědomý, taky jsem se stěhovala tímhle způsobem. Problém nastal ve chvíli, kdy jsem něco potřebovala a měla jsem to v původním bytě......nadávala jsem jak špaček. Od té doby se nerada stěhuju ( proto jsem se v loni stěhovala už po čtvrtý) Ale do dneška hledám dva doklady, které si pamatuju, že jsem 100% balila.......a nenašla

mela jsem vcera,ale to neni na verejny reseni, navic je to dlouhodobejsi...
to nic, je to jedno.

jedno to není, písni mejlíka, jsem zvědavá, jestli ti vyšlo to něco, kvůli čemu stále držím palečky....

Víš, já taky souhlasím s Gája a Jirikovo , jsi zlatíčko a pokud to někdo nechápe, tak je hlupák....

Gája
Ale mluvím, jen ty problémy, kdyby nebyly....a navíc pár dní před srazem...

Gája
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 11:32
- Nahlásit

wami
dyk ta lidska kuze je jenom obal...
.. prosím tě a kde jsi sehnala tu hezkou bílou kůži s blonďatou parukou, že bych si ji taky někdy navlíkla... to by se taťka doma divil, až bych si vedle něj lehla...

wami
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 11:34
- Nahlásit

brut
Problém nastal ve chvíli, kdy jsem něco potřebovala a měla jsem to v původním bytě...
ano, take neustale zjistuji, ze to, co prave potrebuju, mam o 200km jinde... (bez ohledu na to, jestli jsem v Brne nebo doma )

jedno to není, písni mejlíka, jsem zvědavá, jestli ti vyšlo to něco, kvůli čemu stále držím palečky...
no, moc mi toho ted nevyslo...
ale pisnu...

Gája
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 11:35
- Nahlásit

brut
něco jsem už četla na žofce, už je to lepší??

brut
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 11:41
- Nahlásit

Gája
Moc ne, právě, že problém přetrvává a nikdo neví co s tím.....chodím jak paragraf, ležet nemůžu, sedět taky ne.....jakákoliv práce je problém ( dokonce i vaření), ztrácím cit v prstech na rukou....prostě nic moc.

wami
Moc nevyšlo....mně taky ne, snad jen ta moje holka, že odjela, ale taky s problémama, ještě že tu byla ségra....

wami
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 11:55
- Nahlásit

Gája
prosím tě a kde jsi sehnala tu hezkou bílou kůži s blonďatou parukou, že bych si ji taky někdy navlíkla...
puvodni majitelku jsem si dala jako gablik...

brut
ach jo, snad se to nejak zlepsi, vidis, ja si tady pofnukavam nad prkotinama a tebe zlobi zdravicko, to je mnohem horsi... tak ja zas drzim palecky, aby bylo co nejdriv co nejlip!

Gája
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 12:01
- Nahlásit

brut
to je mi moc líto, dá se to nějak řešit??? Budeš-li chtít, napiš mailíka, nebo si můžeme brnknout.. moc, moc držím pěsti, ať se dáš brzy dohromady...

brut
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 12:02
- Nahlásit

wami
děkuji, snad se to nějak zase ustálí....jen jsem otrávená jak šváb.... ale Brut je miláček...chodí se mnou ven a netahá....normálně by se hnal jako o závod, ale teď se stále ohlíží a jde docela dobře u nohy. I balónek mi podává přímo do ruky, abych se nemusela ohýbat.....asi pochopil, že by jinak byl o běhání za kulatým či šišatým nesmyslem ochuzen....

brut
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 12:03
- Nahlásit

Gája
Písnu ti mejlík, ale postupně, nějak mi to psaní moc nejde, takže se omlouvám dopředu za překlepy a chyby.

Gája
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 12:03
- Nahlásit

wami
puvodni majitelku jsem si dala jako gablik...
.. a co, chutnala??? Byla moc tuhá, viď?? Samá kost a kůže, nebo jenom kůže????
až objevíš podobnej týpek, dej vědět... taťka má rád změnu..

wami
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 12:03 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

brut
tak vidis, aspon ze ti Brutik dela radost, urcite z nej vyroste skvely asistencni pes...

no, ja doufam, ze se to ustali tak, aby ti bylo co nejlip...

Gája
Samá kost a kůže, nebo jenom kůže????
No, kuzi jsem si nechala, par kosticek schroupala...

kokoška
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 12:04
- Nahlásit

brut
já sice nevím, jaký zdravotní problém tě trápí, ale pevně doufám a moc bych ti přála, aby se to zlepšilo a to nejen kvůli srazu - když nepojedeš, budeme se v chatce samy bát , ale když člověk není zdravotně ok, tak ho nebaví ani nic jiného a to je snad to nejhorší ..... Tak hodně štěstí a sil

Gája
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 12:05
- Nahlásit

brut
chápu, chápu, jen se prosím šetři a vůbec se neomlouvej, hlavně, ať jsi vpořádku...

brut
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 12:09
- Nahlásit

wami
kokoška
Taky doufám, do srazu musím být ok.....no, v nejhorším pojedu pod práškama a budu doufat, že mi nikdo nesežere Bruta, protože sílu na jeho záchranu mít asi nebudu.....

urcite z nej vyroste skvely asistencni pes...
neboj, hned jak zjistí, že mi je líp, tak všechno zapomene a bude dělat blbýho a hluchýho. to už tady bylo

wami
ale mám problém s Denynkou a nevím, co s ním. Vet jí nic neobjevil, tvrdí, že má dobré srdíčko, klouby jsou taky v pořádku, močák bez problémů, trávení úměrně následkům otravy....a ona stále kňučí. Nepomáhá, když si jí vezmu k sobě, nechce se chovat, mazlit....nic. Jsem z toho celá špatná. Ožívá jen na procházkách a to ještě jen na chvíli....

wami
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 12:14
- Nahlásit

brut
neboj, Brutika budem hrdinne chranit za cenu vlastnich krku!

Ach jo, co s Denynkou je, ti neporadim... Ma sve roky a asi tezko nekdo tusi, co ji boli a proc. Treba majii psi bolesti hlavy, paleni zahy a jine neidentifikovatelne bolistky... Treba jen souciti s tebou a vi, ze ti je spatne...
nevim, jedine, co me napada, je, splnit ji, co ji ted na ocich vidis... taky uz ma svoje roky, babca...

brut
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 12:23
- Nahlásit

wami
Děkuji, Brut je pěkný lotr a když ví, že si může zavrčet, tak to zkouší ( kor, když je mi blbě a jsem od něj dál, kdy odhadne, že na něj nemůžu....prevít), proto se bojím, aby něco nevyvolal. No, snad už mi bude dobře. Jsem doma v klidu, teple a s práškama, které nenávidím.....tak pevně doufám, že se vzpamatuju

S Denynkou taky nevím, už jsem jí i k tomu vetovi vzala a nic. Pevně doufám, že je to jen momentální problém......už si nepamatuju, kdy jsem spala dýl jak dvě hodiny v kuse. Teď mi spí pod nohama a i ze spaní pokníkává.Lehounce, spíš, jako by se jí něco zdálo.....a to psi nesmí do obýváku....jenže je mi jí líto a tak dělám vyjímku...

wami
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 12:31
- Nahlásit

brut
proto se bojím, aby něco nevyvolal
v nejhorsim pripade proste rozeneme rvacku, no... Nic hroznyho.

Pevně doufám, že je to jen momentální problém...
taky doufam... Ale hlavne je nevedomost oskliva kvuli nejistoty, nekdy je lepsi mit spatne zpravy,ale aspon vedet, na cem clovek je...

brut
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 12:42
- Nahlásit

wami
Přesně tak.....jsem z toho celá nešťastná, Jitka ani nechtěla odjet, jak se bála, že až přijede, tak tady Denynka už nebude. Takže jsme ještě v pátek jeli na veterinu...a nic. Alespoň odjela uklidněná.
Zřejmě to bude nějaký druh senility, teda alespoň v to doufám.

wami
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 12:56
- Nahlásit

brut
vsak uvidis, tak drzim palecky vam obema, at je dobre...

brut
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 12:58
- Nahlásit

wami
píšu ti mejlka

wami
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 18:30
- Nahlásit

když místo radosti
tečou ti z očí slzy
když místo slunce
nesvítí nic

když místo tepla
cítíš jen chlad
když smát by ses chtěl
a není s kým

nezbývá nic
jen tiše čekat
než bude líp...

Garfield
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 18:46
- Nahlásit

Chladný podzim
třímá mou duši v sevření,
jak pták, jež ztratil cestu na jih
jsme někdy ztracení.
Jak myš, jíž sníh zasypal noru,
hrabe v ledu směrem k nebi
propadajíc se dolů.
Jak pavouk v přetrhané síti
hledajíc začátek a konec,
všeho co zbudoval
a vlastně svého žití
se procházím lesem bez listí
a hledám vůni léta
kam ztratila se, už nezjistím
a chladnoucí slunce
se zkušeně usmívá,
kolikrát už to vidělo
a ví, jak to vždy končívá.

wami
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 18:53
- Nahlásit

A nebe nad mraky
zůstává modré
netečné k smutkům lidí

A slunce nad nebem
chladné, nevšímavé
je skoupé v ten čas

únava bije do spánků
a já už vím
jak křičet bez hlesu

děvčátko bez dvou copánků
kdesi v paměti
se přestalo smát

Mar3
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 19:03
- Nahlásit

wami
jéžíš!!!! to je hezký!!!

Garfield
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 19:03
- Nahlásit

Zas piji hořkost plnými doušky,
zas zkouším, co srdce vydrží,
kolikrát skládáme tyhle lidské zkoušky
než do zaschlých louží zas nové naprší.

Zas obracím se k mrtvé víře
a doufám v pravdu, jež mě hledá,
ta ztracena však v černé díře,
je prolhaná a chladně šedá.

Zas čekám vlastní ztroskotání,
co vysvobodí zalklé city
až spadlá maska odhodlání
zas obnaží můj smutek skrytý.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání