| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 19:27
- Nahlásit
tak ted se po vecerech odreagovavam hratky s koralky...
kdo se chce mrknout:
http://wami.rajce.idnes.cz/Koralky/
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 19:33
- Nahlásit
wami
nadhera Aj predavas?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 19:37
- Nahlásit
pigie
Aj predavas?
jo, ale spis tak nejak, abych si vydelala na dalsi koralky... nejak me to chytlo...
jinak kramek ma od cervence stopstav (pozastavila jsem si do zari zivnost, budu to trochu predelavat, ptze to uz financne neutahnu)...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 19:47
- Nahlásit
pigie
já se musím pochlubit, mám tyhle
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 19:59 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Ebony
pjekne
Ja tuzim po nahrdelniku. Modrom (svetlom) jednoduchom. Par kamienkov a ta pevna obrucka Este som podla gusta nenasla Wami odkial si vzala material?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 20:41
- Nahlásit
pigie
Ja tuzim po nahrdelniku. Modrom (svetlom) jednoduchom. Par kamienkov a ta pevna obrucka Este som podla gusta nenasla
to je slovo do pranice...
Wami odkial si vzala material?
nejcasteji kupuju tady:
http://www.koralek-obchod.cz/
http://www.koralky.net/cz/uvod
- kdyz bys chtela, muzem se nekdy domluvit na spolecne zakazce, ja bych ti to pak nejak predala... ted pojedu na Slovensko, pristi tyden... budu tam hazet jeden balicek (aby sel slovenskou postou), tak muzu neco i tobe, kdyby na Slovensko nezasilali...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 20:56
- Nahlásit
tak ted se po vecerech odreagovavam hratky s koralky...
já jsem na zelenou - takže u mě vedou "lesní víly"
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 21:11
- Nahlásit
wami
diky za ponuku. Nasla som nieco aj na slovensku
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 21:39
- Nahlásit
fromeli
no, ja jsem ulitla na zelenou totalne taky...
neco jako vilu ted budu delat taky, na zakazku k jednem nausnicim, tak se pak pochlubim... ;)
pigie
obcas se da neco najit i v kamennem krame. No bohuzel jich neni moc ani v CR, tak myslim, ze v Blave to bude jak hledani jehly v kupce sena...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 22:04
- Nahlásit
wami
krásné .. tak u nás zatím letí zvířátka. Už máme malou zoo
Do toho spoustu náramků, náhrdelníků. Vím o super korálkárně, ale pro tebe je moc daleko ( Praha )
Nějak je mi povědomý ten první náhrdelník ....takhle upravený je ještě hezčí. Musím ukázat Jitce, jak jsi ho upravila
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 10:10
- Nahlásit
wami
nadhera
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 18:17
- Nahlásit
Začíná mi deprese. Sháněla jsem pro nás nový cvičák. Tak ten, který jsem si na doporučení a s ohledem na vzdálenost vybrala nás nechce. Starý pes(6 let), blbé plemeno (AST) na odnaučování chyb, celkově jsme prostě neprůchozí. Hezky mi to napsali, ale mě je to stejně líto
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 19:42
- Nahlásit
AOZ
s tim se netrap... najdi si tu a jinde lidi, co ti sedi, projevem, zkusenostmi... Misto prachu za cvicak vraz jednou za ctvrt roku prachy na benzim a zajed si za nima pres celou republiku. Behem dvou dni udelas vic prace, nez na cvicaku, kde te nechtej, za rok...
a navic treba ziskas skvely lidicky za kamose...
Ja jsem v ZKO, platim poplatky, jako brigadu jim delam stranky. Ale popravde receno chodim tam jen na klubove agi. Na sportovku obrazim temer celou republiku.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 19:46
- Nahlásit
pigie
pekne sperky so sklennyck koralkov maju na prizemi v Auparku, mozno tam najdes nieco co sa ti bude pacit.
wami
klobuk dole, krasne sperky. ten zeleny naramok sa aj mne moc lubi. ja ty to delas, ze mas cas na tolko roznych aktivit?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 19:51
- Nahlásit
Bela
ja ty to delas, ze mas cas na tolko roznych aktivit?
padam na hubu...
jsem rada, pokud se sperky libi... ne vsechno delam pro sebe, ted mam dve nove veci, ktere s klidnym srdcem prodam - proste me to bavi a mam radost, kdyz z toho maji lidi radost, a ve sve podstate jsem rada, kdyz se mi podari dostat zpet par korunek vrazenych do materialu...
Ale kdyz clovek jednou zacne ty rucicky pouzivat a zjisti, ze to jde (btw taky jsem vaha ), tak je to jak zavislost... takze pozdni vecery relaxuju u koralku...
all
tak z tehle dvou sad na prodej mam radost prave ted...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 19:51
- Nahlásit
Bela
jj, viem. Odtial mam jedny celkom pekne. Ale inak... Mne sa nelubi len tak hocico
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 19:53
- Nahlásit
pigie
tak me napada... chtelas neco v modre... na obruci na krk nebo muze byt na lanku? mam tu ted par aquamarinu, tyrkysu... premyslim, co s nimi...
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 19:58
- Nahlásit
pigieMne sa nelubi len tak hocico to poznam, ani mne nie. a este mam tu smolu, ze ked konecne najdemm nieco sa mi paci, tak to potom stratim, alebo mi to rozdrapsne pes. takto som minule stratila lazuritovy nahrdelnik s Ethno Sumby - ale ten sa nastastie da nahradit...
wami
super krasne! Btw, v modrom by sa siklo nieco aj mne - to je moja farba
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 20:00
- Nahlásit
Bela
v modrom by sa siklo nieco aj mne - to je moja farba
no jo, ale je to tezky, trefit se do stylu... kdyz to delam podle sebe, nemusi se to libit kazdemu...
mas neco jako inspiraci?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 20:02
- Nahlásit
wami
dik za ponuku, ale nie. Si ma naskrtla. Skusim vyrobit nieco vlastne
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 20:03
- Nahlásit
wamimas neco jako inspiraci?
uhm, nieco na styl tej green fairy - len trochu viacej do modra
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 20:03
- Nahlásit
pigie
no ono je to sumak, stejne to vyrobim... spis hledam ted nejakou inpsiraci...
a az neco vyrobis, ukaz, jsem zvedava!
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 20:08
- Nahlásit
wami
díky, asi mi nic jiného nezbyde, mám sice ještě jeden tip, ale tam bych si potřebovala vybrat figuranta a to nevím jestli projde. každopádně v červenci máme tábor,tak uvidíme. Já podle toho jak sleduju psa, bych potřebovala cvičit alespoň jednou za týden. Když jezdím jednou za 3 týdny tak se vždy dlouho rozpomíná jak se má chovat, i když už to předtím šlo.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 20:13
- Nahlásit
wami
pochybujem, ze sa pochvalim, ja totiz som umelecky antitalent Ja som skor cez techniku
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 20:30
- Nahlásit
AOZ
ale cvicis porad sama! jen jednou za cas na tebe nekdo koukne a vytkne ti, co delas za kraviny...
jinak ja na fika, se kterym se mi dobre nespolupracuje, radsi moc nekousu... tu a tam pro zmenu prostredi a cloveka sice jo, vyuziju ruzne nahodne prilezitosti, ale jinak si vybiram... to by mel pochopit kazdy, i tam, co se pujdes ptat...
jo a k tem figurantum - dobra rada: neptej se, jestli bys pripadne mohla kousat na toho nebo na onoho... zajdi za tim, se kterym chces spolupracovat, rekni mu, ze chces za nim chodit kousat coby "kseftak" a kolik chce na hodinu - a uvidis...
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 20:42
- Nahlásit
wami
ale cvicis porad sama! jen jednou za cas na tebe nekdo koukne a vytkne ti, co delas za kraviny..to jó,cvičíme si sami na procházce v podstatě denně a na to aby mě "zkritizovali" mi stačí to u nás. Co dělám blbě vím a snažím se. jenže mi potřebujeme především revíry, takže plochu(bez trávy nad kolena) a makety, figurant ani netřeba, stačí když mi tam ze začátku hodí rukáv na plac a on si pes vystačí sám, a taky jiný psy, ale tvou radu bych mohla zkusit, spíš vím o jednom, na kterého nechci, ostatní okouknu a uvidíme. myslíš, že ten figurant na "kšeft" kouše na cvičáku nebo mimo?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 20:48
- Nahlásit
AOZ
nevim, odkud jsi, ale tu a tam se daji najit volne pristupne makety i bez cvicaku... uznavam, ze ne moc casto, ale tu a tam jo.
Jinak pokud nemas makety, tak zatim nauc obihacky treba na osamele stromy nebo cokoliv, ono jde hlavne o spolehlivost, aby ti z jakekoliv vzdalenosti obehl cokoliv, co mu reknes, a to se da pak jen prevest na plenty... ale ja na to byla vzdycky tak nejak lina...
myslíš, že ten figurant na "kšeft" kouše na cvičáku nebo mimo?
jak ktery, ale vetsinou na cvicaku, ovsem mimo bezne "provozni" hodiny...
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 20:57
- Nahlásit
wami
Stromy zkusíme, hlavně musí být dost široké, aby za ně neviděl a "neťukal si na čelo, proč to mám dělat", když tam oba vidíme, díky.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2007 09:09 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Tak wami, prisiel den D. Moj styl je uplne detsky - takyto A nesmej sa
A zabudla som podakovat, bez teba by ma nikdy nebolo napadlo, ze si to mozem vyrobit sama. Dik, mam z nich velku radost
|
wami
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 16:44
- Nahlásit
pigie
proc bych se mela smat...?
je to pekne, v jednoduchosti je sila, ja to rikam porad... a kdyz si to clovek vyrobi sam, ma z toho radost vzdycky nejvetsi...
|