Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tak jsem se zamilovala
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
pigie
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 15:29
- Nahlásit

nika00
Vlastne cakam, kedy sa mi ozvu, ze co je teda s nim. Slubili, ze sa ozvu hned ako si budu naiistom a o jeho osude ma budu informovat.

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 16:01
- Nahlásit

pigie
Pigie, ty chceš dalšího obra? To je super!

pigie
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 16:05 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Ja praveze nechcem, ale na starobu by som ho tam nenechala. To potom chcem-nechcem ide stranou... a je z toho len chcem

wensday
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 16:05
- Nahlásit

pigie
jééé, to je fajn !!!! Já si naši útulkovou Daisu taky zamilovala na fotce na internetu a pro změnu jsme si pro ni jeli zase na Slovensko - do Trnavy .... a přiznám se, že jsem si ji taky vybrečala.. přítel se chtěl odstěhovat / momentálně máme 3 psy a kdyby to šlo, vzala bych si ještě nějakýho...... /.

pigie
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 16:07
- Nahlásit

wensday
Ja revem a furt nic Jedine, co ma mrzi je, ze nemam auto. Pes je dokonca cinziakovy (to je fakt osud)! Akurat je neiste, ako by sa zniesli z Hugom, prilis manasek to totiz Atrej nie je.

wensday
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 16:14
- Nahlásit

pigie
noooo, přiznám se,že jsem použila i další ryze ženský metody... .... Já si taky jela pro Daisu "naslepo", nevěděla jsem, jestli se s holkama snese a naštěstí to klaplo..... Hele, kdybych mohla pomoct, určitě bysme to nějak vymyslely... kdybys přijela do Brna , do Zlína a zpět do Blavy bysme Tě určo svezli.... máme kombíka......písnu Ti na sebe do mejlíku telefon, jo ?

wensday
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 16:15
- Nahlásit

pigie
mejl jsem nenašla, tak do návštěvní knihy na Tvý stránky ?????

pigie
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 16:19 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

wensday
Este neplanuj, ale dakujem za ponuku, ked budem musiet, vyuzijem . Este ten psik musi byt k dispozicii. Zatial ho majitel "drzi".

wensday
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 16:24
- Nahlásit

pigie
OK, když tak dej vědět

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 16:26
- Nahlásit

pigie
To je krasnej fundlackej staresina!!! Urcite by si zaslouzil klidny duchod.. Drzim palce, at se majitel rozhoupe a pejsan nemusi travit ani jeden zbytecnej den v utulku! A Hugous by mel kamose..

pigie
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 16:28
- Nahlásit

Fifi
Urcite by si zaslouzil klidny duchod
Presne toto so mnou zamavalo. 9 rokov. To sa Hugo nemusi ani dozit...

pigie
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 16:30
- Nahlásit

wensday
Diky, urcite dam vediet, co s nim. Ist pre neho a nedat vediet na cz-pes? To snad nie

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 16:33 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

pigie
No, a neznas nekoho jinyho(pokud bys mela doma problem), kdo by si ho mohl vzit na doziti? teda - pokud se "majitel" rozhodne psa dale nedrzet v utulku...

pigie
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 16:39
- Nahlásit

Fifi
Bohuzial. Dufala som, ze mama pojde na dochodok (uz to skoro bolo) a natlacim ho k nim na zahradu. Bohuzial, mama nejde... Proste mi vychadza, ze jednoduchsie nez niekoho prehovarat je, zobrat si ho k sebe.

Gája
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 07:43
- Nahlásit

pigie
To je paráda.....

gracie
# Zasláno: 26 Dub 2006 14:22
- Nahlásit

fiha, co to citam pigie, rozsirujes svorku? drzim pacle
ja som vzdy tvrdila, ze dvaja su lepsi ako jeden

a ked nie, mozem supnut inu stranku novofundlandanov v nudzi, ale radsej tam velmi nepozeraj, pre mna je to dryak, aj ked je o psy dobre postarane. inak, co takto zriadit na sk linku pomoci nufakom? nevravim, ze to bude uspesny projekt, ale mozno by sa na to klub dal nahovorit? ved tolko nufakov v nudzi zasa u nas nie je... jedneho dna urcite.

pigie
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2006 14:26
- Nahlásit

gracie
Ahoj, som sa chystala ti napisat a postazovat sa Ziadny iny link mi preboha nedavaj Ja som sa dostala aj k tomuto takou nahodou, ze som si povedala, ze je to osud. Co sa tyka naseho klubu, radsej pomlcim, resp. napisem do mailu.

gabi
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2006 12:41
- Nahlásit

bohuzial sa deju aj horsie veci, napr tu:
http://www.cassovia.sk/korzar/clanok.php3?sub=21.1 .2005/60804K

gabi
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2006 12:48
- Nahlásit

Tato asanana sluzba je stale platena mestom Kosice, a utulok, ktory zije len vdaka dobrym ludom a par sialencom do psov, ten nedostava od mesta ani korunu. (

aren
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2006 21:34
- Nahlásit

gabi
Tak to je teda síla. Nechápu, proč tomu říkají "eutanazie".

aren
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2006 21:36
- Nahlásit

pigie
Jsi zlatá, Pigie. Ale bude to pro Tebe náročné.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání