| Autor |
Zpráva |
leon
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 14:23
- Nahlásit
To jo. Ale oni mají čtyřletého a šestiletého psa. A hádali se se mnou, že prostě šest jich dostane papíry a ostatní mají smůlu. Prej to bych měla vědět, když máme doma psy.
Mimochodem- krásný věk u tvého pejska.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 17:00
- Nahlásit
Tak jsem zase zvedla laťku,co se týče financí za krmení pro psy. Přišlo mi,co jsem si objednala. 1700Kč za 8Kg .Tak teď bych chtěla vidět,co by na to řekli ti rýpalové. A to je z toho 6Kg jen pro dospělé a 2Kg za 500Kč pro malá štěnda. A to nepočítám odrostlejší štěndo,které už má svoje 2,5kg také za 500Kč. Teda to všechno vydrží asi dva měsíce,ale i tak,někdo to holt vráží do kravin a někdo do psů.Já už se nad tím nepozastavuju.
|
evina
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 21:08
- Nahlásit
Taky jsem si všimla,že poslední dobou těch lidí,co jsou strašně chytří je nějak moc.Nejhorší je,že naprosté kraviny tvrdí s absolutní jistotou.Pokud nějakou blbost ohledně výchovy nebo chování psů řeknou před začátečníkem,tak si udělá mylný názor nebo dokonce začne vychovávat podle chybné rady.Já sice vždy řeknu svůj názor ale většinou si jak blbec připadám nakonec já!Patrně to je tím,že v okolí jsou klasičtí majitelé psů a ti vychovávají resp.cvičí jiným způsobem než-li klasičtí pejskaři.Jeden spolužák mojí dcery jí už dokonce řekl,že jsem na psa strašně přísná...a to jen proto,že chci aby poslouchal(vždy).
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 23:28
- Nahlásit
žofka
no to je opravdu vysoká laťka , kg víc jak 200 Kč ....kuře 34kč/kg, filé 65 kč/kg, hovězí pupek 75 kč/kg , kuřecí játra 40 kč/kg, kuřecí krky , žaludky , srdce apod . 25-40 kč/kg , .....to jsou granule z lososa a svíčkové ? ( nic ve zlém )
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 23:36
- Nahlásit
mac1
ne,to je jen RC Čivava(novinka) a pro štěnda RC Startér.Stačí takovéhle vysvětlení,máš snad proti tomu námitky?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 23:40
- Nahlásit
žofka
ale ne, vždyť jsem psala "nic ve zlém". Jen mi ta cena fakt přijde dost vysoká, ale já granulemi nekrmím, tak holt nemám přehled
|