| Autor |
Zpráva |
evina
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 13:57
- Nahlásit
Jak už jsem tu několikrát zmiňovala,moje tchýně má am.kokra který vládne celé rodině.Když se před lety rozhodovala jaké plemeno uvažovala o dobrmanovi neb to byl jediný pes který věděla jak vypadá.No ještě,že doplnila vědomosti a poznala i kokra.Ovšem v jejím případě je to stejně jedno,ona by dokázala totálně zkazit každého psa.Ovšem ten bobrman mohl být v jejím případě dost zajímavý...
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 14:01
- Nahlásit
Hanka20
Ať mamčina kolegyně oběhne nejbližší hračkářství. Plyšových psů je spousta a jsou i velcí
Syska
Jestli můžu, vrátím se k tomu setrovi. Co tak nějakého staršího setra z útulku? Až příliš často se tam dostávají i čistokrevní psi.
http://www.loveckypes.estranky.cz/stranka/Setr
No a druhá možnost je tchyni naložit a zajet s ní na návštěvu nejbližšího útulku. Jesli má psy ráda, vsadím se, že nakonec domů nepojede žádný setr
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 14:02
- Nahlásit
DCERA BY CHTĚLA VĚTŠÍHO PSA, ŽE SE NA TO PRÝ DOBŘE BALEJ KLUCI...."
Hej..... .....Ty jo super holka,když něco takového řekne .....Je mi taky 12,ale tohle říct,tak bych se musela na místě oběsit.Ještě to zní tak blbě
evina
No zajímavý.... Nestrašit mě prosím
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 14:04
- Nahlásit
tosca
Tý jo...díky za ten odkaz. To mě vůbec nenapadlo...
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 14:04
- Nahlásit
lidi enpochopej že i malej pejsek potřebuje pohyy..grrrr
pro mě každý pes potřebuje dostatek pohybu. S mým psem chodím domů ve zbědovaném stavu (hlavně teď, jak je krásně), teda obě... Řádíme jak divé .... A stejně mi to připadá málo.
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 14:18
- Nahlásit
Nic proti, ale o mě například není zájem ( kdyžch vynechám muj vzhled právě kvuli pejsovi, že se furt jen věnuju jemu a nechodím nastrojená ven atd A nejen to, vyslechnu si kvuli tomu i často mega moře ne zrovna pěkných poznámek
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 14:22
- Nahlásit
Azoracek
vykašli se na ně. A ber to jako svou přednost.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 14:28
- Nahlásit
Azoracek
Přesně tak. Navíc jsi ještě mlaďounká a co s nějakým pubošem, buď ráda, že máš Azorka. A věř tomu, že jednou potkáš takovýho chlapa, kterýmu budeš právě proto, jaká jsi, připadat úžasná...
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 14:30
- Nahlásit
Azoracek
Náhodou, takový pejsek je skvělý "filtr" budoucího partnera. Ten správný kluk Tě bude mít rád i se psem, nebo spíš právě proto, že jsi přesně taková, jaká jsi. Včetně toho psa. Jak píše Verča - ber to jako přednost. Ono to totiž přednost je!
|
evina
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 14:42
- Nahlásit
Ono by to nakonec mohlo dopadnout tak,že bobrmánek bude každého potencionálního nápadníka odhánět Já jsem teda na psa nikdy nikoho neulovila ale zřejmě to teda bude tím nevhodným výběrem plemene...(pominuli svůj zevnějšek obalen do hadříků alá sekáč,neboť pro psa je nové oblečení škoda)
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 14:45
- Nahlásit
Verca
A taky jsem neměla s kým chodit na prochajdy...
A že Tě napadl pes? Co třeba kočárek ???
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 14:45
- Nahlásit
evina
No vidíte...a já ulovila, předevčírem úchyla, jak už jsem tu psala..
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 14:46
- Nahlásit
Martina
To je dobrý, ale myslím, že Verča má ještě čas, je ještě mlaďounká...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 14:51
- Nahlásit
hehe..to ja vzdycky Orryho brala na rande...a kdo prosel u Orryho, prosel i u me ale moc jich teda nebylo rikala jsem si..pes pozna dobreho cloveka
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 14:52
- Nahlásit
Orry
Svatá pravda, řekla by babička, kdo nemá rád psy nemá rád lidi.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 14:53
- Nahlásit
Martina
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 15:46
- Nahlásit
Orry
fakt bisonka, au au au. vzdyt bisonci jsou zavislaci nejvetsi a potrebuji kontakt se sbym panickem a 100% potrebuji prochazky. na co si budou porizovat psa, kdyz ho chteji vystehovat??????? takovyhle lidi bych vystehovala ja. atz si poridi rybicky s tema fakt ven nemuseji, ale peci taky potrebuji
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 15:53
- Nahlásit
Martina
Zas tak špatně jsem na tom nebyla. Ne dělám si srandu. Mimčo má ještě čas. I když se říká, že ta, která si pořídí psa, tak je to první krůček k tomu mít dítě a do půl roku - roku si to dítě pořídí. No nevím, nevím...
|
Hanka20
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 16:16
- Nahlásit
tosca
souhlasím, ale bůh ví, jak by za chvíli dopadl i ten plyšák
|
Hanka20
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 16:18
- Nahlásit
Verca
Přesně, a ty malý pejskové jsou někdy daleko větčí torpéda a tryskomyši než kdejaký halama
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 16:29
- Nahlásit
Hanka20
To máš pravdu, já někdy z mé boloňky jen vidím poskakující prdel a pak už jen šmouhu. Doma jí občas chytá rapl a lítá z gauče, kolem křesel a zase na gauč a takovou rychlostí, že se jí raději klidím z cesty.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 17:52
- Nahlásit
tosca
Děkuji za odkaz, pokud nám nezbyde než Bastyho nakonec utratit, tak se alespoň budeme moct jet na nějakého setříka podívat a popř. přivézt domů. Díky moc
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 18:00
- Nahlásit
Verca
Jo to jo..a když už se naštvou tak stačí piškotka a hned se s tebou baví atd,,,
Azoracek
Jo to jo lidi okolo si myslej že sem blázen- o co se zajímám PSA, s kým chodím ven?: se PSEM, Jaké knihy si kupuju? PSECH...no oni to zkrátka nechápou ,,,ale já sem ráda že mám někoho komu mužu vše říct a vím že to nikomu nepoví
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 18:50
- Nahlásit
o co se zajímám PSA, s kým chodím ven?: se PSEM, Jaké knihy si kupuju? PSECH..
A na jaky webovky místo chatu, jako ostatní,na netu chodím? O psech
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 15:49
- Nahlásit
Azoracek
JJ přeně tak
|