Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / To jsem se zas naštvala
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Hanka20
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 11:22
- Nahlásit

Včera se mamky v práci zeptala její kolegyně jaký že to máme psy, tak jí mamka řekla, že dobrmany a proč se ptá.
Načež jsme myslela, že vyletím z kůže, když mi mamka přetlumočila odpověď její kolegyně: " NO DCERA BY CHTĚLA VĚTŠÍHO PSA, ŽE SE NA TO PRÝ DOBŘE BALEJ KLUCI...."
No nemohla jsem tomu věřit a když jsem se zeptala kolik tý holce proboha je, dostala jsem odpověď, že 12 nebo 13 let.
To už jsem šla opravdu do kolen. Naštěstí jí moje mamka vynadala, že jestli chce její dcera psa jen pro tohle, tak teda chudák pes a zůstane akorát na krku jí. Dál jí vylíčila co takový pes obnáší a kor velký pes, tak snad jí toho psa nepovolí. Ale můžu říc, že ve mě krev vařila.

Břetislava
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 11:30
- Nahlásit

No to mi připomíná případ jedné paní bez mozku, která si chtěla pořídit psa jen kvůli tomu, že když je hezky, tak se ráda prochází a je jí blbý chodit sama Když si spočítám, kolik dnů v roce je fakt hezky, pejsek by se ven skoro nedostal Někdy mi fakt nad lidským uvažováním zůstává rozum stát!

nika00
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 11:36
- Nahlásit

Lidska debilita nezna hranic...

Hanka20
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 11:39
- Nahlásit

Břetislava
no tak to je teda taky síla. Úplně mi to vyrazilo dech, ta je teda pěkná blbá

kokoška
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 11:50
- Nahlásit

Hanka20
ŽE SE NA TO PRÝ DOBŘE BALEJ KLUCI...."
větší blbost jsem fakt nikdy neslyšela, co puberťáci dnes roupama vymyslí, to jeden žasne!
Psa mám už druhého v pořadí, takže se psem žiju už 17 let, ale nikdy jsem na něj nikoho nesbalila (důchodce samozřejmě nepočítám )
Břetislava
jeden z důvodů, proč mám psa je to, že mě nebaví chodit samotnou a z lidí se mnou nikdo chodit nechce, protože prý chodím moc rychle a moc daleko, pejsa jít musí, když jde panička, tak jí nic jiného nezbude. Potíž je v tom, že mi nevadí jít ven ani v dešti (ne v průtrži mračen) a to se pejse nechce, neb si moje carevna nechce máčet packy. To ji mám na vodítku a vláčím ji v dešti za sebou, jinak by mi zdrhla po vyvenčení hned domů Má to chudinka ale psí život

Istra
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:03
- Nahlásit

Hanka20
Já jsem s manželovou kolegyní probírala jakého pořídit pejska do důchodu tchyni na zdravotní procházky. Chtěli něco menšího (tak jsem jí samozřejmě začala vnucovat MK, neb je miluju), ovšem to prý neprojde, protože maminka chce něco velkého, třeba RR. To prý dělá dojem a má takovou pěknou červenou srst. Chci ji za 10 let v 70 vidět, jak zvládá 70kilového obtížně vychovatelného psa.
Takže i důchodci mají pubertální názory.

Klara a Bara
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:05
- Nahlásit

Břetislava

Ja jsem si taky poridila psa hlavne proto, ze me nebavi chodit ven sama ;) Jo a taky se radsi prochazim, kdyz je hezky...

Břetislava
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:06
- Nahlásit

Další příhodu, jak si nejlíp vybrat psa, mám tady se skoro sousedkou. Když jsem se jí ptala, proč si pořídili do paneláku právě huskyho, dostala se mi velmi zajímavá odpověď. Ona prý chtěla něco bílýho a manžel chtěl rotwailera, takže husky je tak něco mezi tím No a z toho vyplývá, že já jsem musela asi chtít dogu, přítel čivavu a máme labradora

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:11
- Nahlásit

Břetislava

Syska
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:14
- Nahlásit

Ano, moje tchýně měla jedenáct let irského setra, do pěti let, když byla "živá a lítavá" s ní po venku bláznil a cvičil manžel, tehdy ještě kluk. V 7 letech dostala cukrovku, oslepla a velmi se zklidnila, byla to už taková babča. Takže v době, kdy manžel odešel z domu, už to byla stará dáma, která potřebovala minimální fyzické vyblbnutí a spolu si užívaly ty kratičký procházky po parku. No před rokem fenka umřela, v důsledku nemoci ji odešly životně důležitý orgáný a tchýně zůstala sama. najednou neměla pořádně pro co žít, nic ji nenutilo chodit ven a tak se utápěla v sebelítosti a seděla doma na zadku. Chtěli jsme jí pořídit nějakého psíka staršího z útulku. Neee...ona chce prostě jen setra. Na náš argument, že by ho prostě nezvládla, jsou to lovečáci a potřebují pohyb, neslyší. Samozřejmě si ho sama od sebe nepořídí (no teda aspoň doufáme...), ale už se i docela zlepšila, co se týká toho zápecnictví a truchlení, sem tam ji necháme na hlídání naše třeštiprdlo a je to ok...

nika00
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:15
- Nahlásit

ty brdo ty lidi sou ale blby...bych se nedivila kdyby nekdo rekl ze si poridil pekingskyho palacovyho, aby doma nemusel vytirat podlahu a mejt si boty...

Syska
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:27
- Nahlásit

nika00

nika00
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:29
- Nahlásit

Orry
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:34
- Nahlásit

nasi sousedi, kteri maji vazne divny pristup ke psum (nase drazdi a nadavaji jim) si chteji v lete poridit stene..no a aby s nim nemuseli ven, tak bude bydlet a vencit se na balkone..pry asi bisonek

Pupy
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:38
- Nahlásit

No já sem si pesa pořídila kvuli tomu abych měla kamaráda,,,,žádného sjem něměla..a taky moc nemám..no snad je to lepší než kvuli klukum....

Syska
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:39
- Nahlásit

Orry
Jak venčit se na balkoně? To jim tam jako bude čůrat a kakat a oni to pak smetou z balkonu nebo co???? Bože to snad ne....

nika00
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:43
- Nahlásit

pupy...ja sem si taky poridila kamarada...abych mohla s nekym chodit ven, s nekym si povidat a nekomu verit...nevim...asi sem si ho poridila z duvodu stejneho z jakeho si lide porizuji deti....

pupy, nezoufej, koukni kolem a vidis kolik lidi tu je...

orry tak to je docela sila...takovy lidi postrilet

Pupy
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:45
- Nahlásit

Syska
Podle mě mu tamd ají záchod..jako ma kočky...lidi enpochopej že i malej pejsek potřebuje pohyy..grrrr

Orry
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:46
- Nahlásit

Syska
no asi tak...pry se jim nechce rano vstavat...no ale ja jim rikala ze i bisonek potrebuje prochazku...ze to neni jen o "venceni"...takze to vymysleli asi tak, ze proste kdyz se jim nebude chtit (rano, vecer, bude prset atd) tak psa nauci na balkon a nejlepe aby i na tom balkone bydlel, a pak by jim doma ani nic neznicil hruza!! Me uz se ptali, proc nasi pejsci nechodi na balkon??? mam krizence a stendo JRT...

Orry
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:48
- Nahlásit

nika00
hlavne psum vubec nerozumeji a neumeji se k nim chovat

a jsou tak blbi ze budou svyho psa postvavat na naseho...fakt se toho bojim...

nika00
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:49
- Nahlásit

pokud budou mit bisonka....neboj,..popripade se uz hlavne neboj zastat se sveho psa!!!

mac1
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:49
- Nahlásit

a já prvního psa dostala jako svatební dar

Syska
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:50
- Nahlásit

To je děs, to radši, ať si toho chudáka chlupatýho bišonka vůbec nepořizujou. to já si pořídila Tesinku s tím, že vím, co to obnáší, že prostě, ikdyž budu večer někde "pařit", tak že prostě s mírou, že za každou cenu musím dorazit domů a ráno že musím vstát a jít s ní ven...

Orry
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:53
- Nahlásit

nika00
neboj, ale nedej boze aby toho jejich nektery z nasich kousnul..to by byl ohen na strese!!

Syska
jsou to blbci...radila jsem jim kocku...a i ta by byla chudak

nika00
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 13:00
- Nahlásit

at si poridej krecka...nebo radsi nic....ale takovejmle lidem neporadis...

monika
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 13:05
- Nahlásit

ideální je jepice. žije jen jeden den, takže si podle nálady můžou pořídit každý den jednu.

nika00
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 13:06
- Nahlásit

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 13:32
- Nahlásit

ty jo to je fakt drsný jak jsou někteří lidi pitomí,to já zas naší mladý zakazuju brát psa,když jde evidentně koukat po frajerech,neb by pesa za ní trpěl na vodítku a ona se vytahovala....ale u nás sem chtěla psy já,děti se vezou
pokud chce venčit,tak max.s kámoškou a někam od lidí pryč

Hanka20
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 13:34
- Nahlásit

kokoška
To mi povídej, já jsem na dobrmany taky nikoho nesbalila. Copak s velkým můžu chodit normal oblečená, ale se štěndem vůbec, to natáhnu tepláky, starou bundu, popř. jen mikinu a jdem. Když potkáme nějakýho mužskýho, tak se spíš kouká na štěndo )))
A na velkýho už vůbec nikoho nesbalim, protože je nedůvěřivej k cizím a brání si mě.

Orry
To je snad vtip, pane bože, takovým lidem bych nesvěřila ani houpacího koně.

Verca
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 13:44
- Nahlásit

Pupy
No já sem si pesa pořídila kvuli tomu abych měla kamaráda,,,,žádného sjem něměla..
Přesně i proto jsem si pořídila pejska. Teď vím, že kam se na ní hrabou mí kamarádi. jj,pes je nejlepší přítel člověka. sice si s ní moc nepokecám, ale aspoň mi nepyskuje (i když...někdy se celkem drsně pohádáme ) a poslouchá.
A taky jsem neměla s kým chodit na prochajdy...

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání