| Autor |
Zpráva |
monika
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 14:54
- Nahlásit
Upozornění !!!!
Prosím dbejte v parku PHY 10 a PHY 5 zvýšené opatrnosti při venčení svých "drobečků". Množí se případy nálezů otrávených jídel ( hromádka uvařených kolínek s masem + prášky), masa pohozených na místech, kam chodí velké množství lidí se psy.
Snad nejhorší případ opět z dnešního rána - pohozený velký kus salámu a v něm zapíchané hřebíky ( tzv. modráky), jsou malé a v dosti širokém kolečku nejsou znatelné na první pohled !
Prosím dávejte na své psí kamarády velký pozor!!!!!!!
|
monika
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 14:55
- Nahlásit
Tohle se objevilo na stránkách klubu německých dog.Nejsem sice z Prahy, ale dávejte si bacha.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 14:55
- Nahlásit
Ježiš...co se to s těma lidma děje...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 14:58
- Nahlásit
monika
To sou hovada! Tem, kteri psum tohle delaji, bych nechala par "navnad" zkonzumovat osobne!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 15:06
- Nahlásit
Fifi
přesně tak,a ty hřebíky zarazit do prdele,kreténum pitomejm
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 15:08
- Nahlásit
monika
Nevíš kde přesně na P5? Jestli v centru nebo na okraji?
|
monika
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 15:13
- Nahlásit
to fakt nevím, co bylo na klubovkách jsem zkopírovala sem. Je mi líto.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 15:22
- Nahlásit
Hajzlové, já ho u toho chytit, tak mu asi rozbiju ciferník
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 15:58
- Nahlásit
Debilové, co kt omu dodat. Hodně, HODNĚ mastnou pokutu a jak již bylo řečeno, dal bych jim to sežrat...bohužel ta pokuta by asi nebyla vlká, jeikož se u náš tušim stále pes poszuje jako VĚC...
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 15:58
- Nahlásit
No nazdar, já venčím v parku na Pze 5, kde jsou spousty psů a moje mrchy ze země občas něco sežerou... Ach jo
|
Janysek
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 16:06
- Nahlásit
U nás teď někdo taky otrávil masem už 3 psy.Poslední dobou chodíme už jen s náhubkem.Jedna paní mi to vysvětlovala tak,že si to pejskaři dělají sami,že jak slezl sníh,tak je všude moc psích výkalů.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 18:16
- Nahlásit
no po zimě je jich hodně vždycky....
my bydlíme na Praze 4 a tady trávili psy taky..už je to ale dýl...odnesla to naše čubina,kterou jsme našli zmrzačenou,nechali,vyléčili,sklidnili a a pak.. ..jed na krysy ,ty idioty zabít nebo tak něco
|
RoSa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 18:35
- Nahlásit
Protože jsem taky z Prahy 5, koukla jsem na ty klubové stránky, co to z nich Monika okopírovala, jestli tam nejsou nějaké detaily.
Příspěvek je z 23.11.2005. To ale neznamená, že je nyní bezpečno - tohle hrozí bohužel neustále
U nás v parku (Klamovka) se občas u stromů najdou např. nudle z polévky, kolínka, brambory, rýže apod. Dělají to bláznivé důchodkyně: "pro ptáčky". Ale někdy to opravdu může být nebezpečná nástraha, tak bacha!
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 18:54 - Změnil/a: Joker
- Nahlásit
RoSa
Héééj, taky chodím do Klamovky. Jo, důchodkyně bych zabíjela na potkání
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 19:46
- Nahlásit
Je to hrůza...je to jedno h... vedle druhýho. Až se divim jaký jsou lidi hnusný prasata... nejsou schopný uklidit po svým psovi maximálně 3 h... denně. A ten, kdo si stěžuje(teda včetně mě) na veřejně přístupné pytlíky na výkaly, tak ať si to(jako já) uklízí svýma igelitovejma pytlíkama, s těmi to jde dobře
|
evina
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 21:35
- Nahlásit
Handy:uklízí svýma igelitovejma pytlíkama, s těmi to jde dobře
Ono záleží jaká konzistence...ale já bych to igeliťákem leda rozmazala po trávě!Jinak tady u nás je to teď šílené.Nechápu proč nechávají majitelé psa kadit ve sněhu ač vědí,že pod tím je už chodník.Je jasné,že po oblevě ty h.... budou na chodníku!
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 21:40
- Nahlásit
evina
Vidíš, mně to právě nejde s těmi papírovými(co jsou v Praze jako veřejné), právě těma to rozpatla...naopak do igeliťáku strčim ruku, krásně naberu a přetáhnu to přes ní. Jinak u nás už obleva je a trávníky jsou DĚS A HRŮZA!!! Já bejt mamkou tak oravdu zakážu dětem chodit tam...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 21:44
- Nahlásit
Handy - tos napsal moc hezky
|
monika
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 22:01
- Nahlásit
já vás nechtěla děsit, je to starší, ale ted jsou lidi zase na pejskaře vytočení kvůli těm hromadám co vylezly ze sněhu.jestli se tam ten magor motal v listopadu, tak tam může být zas.
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 22:02
- Nahlásit
Díky, ale bohužel to tak je, no. Ale zase si říkam, že když dospěláci, co neuklízej, viděj takhle mladýho člověka jak uklízí, tak by se mohli zastydět...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 22:27
- Nahlásit
Handy
to si nejsem jistá, jestli se někdo potáhne za nos a bude se taky snažit. spíš si řeknou, že jsi magor co uklízí ho*na. o mě si to lidi myslí, protože je uklízím na vlastní zahradě
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 22:38
- Nahlásit
monika
jak si nekdo o tobe muze myslet, ze jsi magor, kdyz uklizis ho*na na zahrade?????? To jako oni si sednou v obyvaku na bobek, udelaji potrebu a nechaji to tam??????? hm divni. taky uklizim a jde mi to nejlepe tema igelitakama, jak psal Handy, pytlik na ruku, seberu, pretahnu a je to
|
monika
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 22:50
- Nahlásit
Aknah
já na to mám speciální kyblík, lopatku a špachtli.každý večer obejdu zahradu a seberu to. na vesnici to tak neberou,ale mě to prostě vadí a hlavně nic mi to neudělá. lidi jsou divní
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 23:06
- Nahlásit
monika
nasi maji RR taky na zahrade a taky uklizeji, ono nic moc v lete, kdyz chodi clovek bosky a slapnout do ........... brrrrrrrrrrrrrrrrr
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 23:32
- Nahlásit
já když přivezla v pátek štěndo ,tak jsem si uklidila kus trávníku před panelákem nejspíš tam chodili medvědi,podle velikosti,lidi čuměli a čumí,že po štěněti uklízím,kompenzuji tím mýho starocha,kterej je schopnej mi zdrhnout a oběhnout sídliště a dělat to bůhví kde,jenže on to dělá výhradně s pr*elí v křoví....když to udělá,tam kde ho vidím uklízím taky.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 23:40
- Nahlásit
sarax
jak jsme jiz nekde mnohokrat psala, po pejsanovi uklizim 99,9% (obcas mi utece a nemam ho na dohled, tak je mozne, ze se tam neco prihodi) a tak me dokaze nastvat, kdyz psovi taham cizi ho*no z tlamicky
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 06:27
- Nahlásit
U nás v parku taky jednu dobu někdo házel něco přiotrávenýho z okna, nebylo to sice na smrt, ale psům bylo strašně špatně.
Jinakco se týká pytlíků, tak raděj ty mikroteňáky, jde to s nima líp a v kapse nevadí, akorát v práci občas koukaj jako blázni, když začnu vyndavat věci z kapes a mám tam krom pamlsků spoustu mikroteňáků:-p
Teď po zimě nadávám jako špaček, když jdu sebrat ho*no po naší jezevčandě, všude jich je spousta
Na druhou stranu - neválej se tam jen ho... psí.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 07:34
- Nahlásit
Já jsem nedávno byla platit za pejsu a vyfasovala jsem ruličku pytlíků, takových černých, ale velkých tak akorát, do nich se to sbírá super...já totiž brala doma vždy pytlík, kterej byl zrovna po ruce a kolikrát se mi stalo, že jsem nevědomky vzala děravej a to pak....není vůbec ono..
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 07:38
- Nahlásit
Já jsem taky z Prahy 5 a od minulého týdne si na psy dávám zatracený pozor, neboť dokonce i v místě mého bydliště (resp. přímo v naší ulici) otrávili jedněm známým psa......nějaká lidská svině hodila do zahrady otrávenou návnadu a pes to sežral....Kamarádka, jejímuž dědovi patřil ten pes, mi říkala, že prý to není jediný případ u nás, že prý o 2 ulice dál otrávili nedávno další dva psy a několik koček.....Někdo hází otrávené návnady do zahrad, neví se kdo to je ani proč to dělá, ale ten jed, který používá je něco hodně silného, protože pes zemře do pár hodin a v krutých bolestech
Ani nedokážu vyjádřit, jak jsem strašně nas...... a dostat se mi ten hajzl do rukou, litoval by, že se narodil
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 08:02
- Nahlásit
No, jsou to pěkný k... takovýhle lidi fakt zavírat. Jakej mají pro to důvod? To je to vzrušuje? Opravdu nevim kdo je toho schopej...
fromeli
Mikroteňák je to samý jako igeliťák???
Syska
To asi nebylo moc příjemný s tím děravým
|