Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Sodoma-Vrbátky-Gomora
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
aren
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2006 12:30
- Nahlásit

Dáška
Představte si, kdyby prostě lidé odmítli takovým psům pomáhat
Obávám se, že v takovém případě by byl velmi rychle z bezpečnostních a hygienických důvodů ustaven opět úřad pohodného (podporován jistě značnou částí populace), který by opuštěné psy rovnou likvidoval.
Ti psi nemají jiné zastání, než lidi s dobrým srdcem.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2006 12:31
- Nahlásit

aren
Naopak byl Ti jen poskytnut prostor k vyjádření s podmínkami, se kterými jsi souhlasil při registraci a které právě dnes ráno peer zkopíroval na mujpes.
jistě ty podmínky byly dodrženy do doby než došlo k porušování legislativy z jejich strany...chceš snad tvrdit něco jiného?

proč pokud to tak je, tak to vážený pan doktor Erbák nezveřejní nebo neposkytne nějaké adekvátní kroky?? proč asi???

aren
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2006 12:33
- Nahlásit

Trotelchen
proč pokud to tak je, tak to vážený pan doktor Erbák nezveřejní nebo neposkytne nějaké adekvátní kroky?? proč asi???
Tady moc nerozumím, na co se ptáš. Za Erbaka mluvit nemůžu, ale zdá se, že podnikl adekvátní kroky tím, že tě z diskuze vykázal.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2006 12:35
- Nahlásit

pískoviště, že si tam můžu dělat bábovičky pokud nebudu ostatním převracet kyblíčky. A já bych kyblíčky převracela, tak by mně vyhodili, a já bych řvala, že to bylo neprávem, že máme demokracii tak můžu převracet co chci a že ty kyblíčky byly stejně ošklivé.
to jsi opět trochu mimo mísu...........je rozdíl pustit někoho na soukromý pozemek a pustit někoho do virtuálního prostoru nalézajícího se na PRONAJATÉM DOMÉNOVÉM JMÉNĚ...nechápu, proč se zde stále ty či PEER či ostatní snažíte rozhodovat za orgány činné v trestním řízení..soudy apod....oni si udelali, co chtěli a na co podle mne neměli právo...já si také dělám co chci a jsou to věci, na které jsem přesvědčen, že právo mám....pokud se to někomu nelíbí,, ať se podle toho zařídí...nikomu nebráním....ale nebavka mě to psátr stále dokola....

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2006 12:36
- Nahlásit

aren
Paní Š se setkala jen s těmi lidmi, co pomoc přivezli a následně začali v nejtěžších chvílích dělat problémy rozesíláním různých udání a článků, tak proto na té návštěvě neshledala nic k poděkování.
jen ji věř...Tvůj problém......

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2006 12:38
- Nahlásit

aren
Tady moc nerozumím, na co se ptáš. Za Erbaka mluvit nemůžu, ale zdá se, že podnikl adekvátní kroky tím, že tě z diskuze vykázal.
OK a já podnikl adekvátní kroky tím, že o tom informuji, právo n to mám. Pokud se někdo cítí uražen či ochuzen o zisk apod...má možnost se pdole toho chovat.....

aren
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2006 12:39
- Nahlásit

Trotelchen
na PRONAJATÉM DOMÉNOVÉM JMÉNĚ...
Hele, když si Ty pronajmeš doménové jméno, tak si tam taky budeš psát, co chceš Ty, ne?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2006 12:49
- Nahlásit

aren

Hele, když si Ty pronajmeš doménové jméno, tak si tam taky budeš psát, co chceš Ty, ne?

Hele, fakt nevím, ale je to furt dokola.....ano, budu si tam psát, co chci, ale pokud tam udělám diskuzní forum, tak pak budu respektovat zakony tehle zeme.....ale je to furt dokola a nema to smysl.
Jděme si každýá svou cestou! Nemá smysl, abychom si tady argumentovali třeba my dva,byť slušně, ale stále dokola...evidentně nejsme schopni akceptovat názor toho druhého či jej přijmout z správný, takže další debata je nejspíš absolutně nepřínosná, neboť zůstává stále na stejném bodě.

megi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:11
- Nahlásit

Tož Vrbátky již mají nové stránky, ovšem co tam zase chybí je jakákoli zmínka o psech, kteří se tam nachází.

aren
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:22 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

megi
Je tam nabídka v levém sloupci uprostřed pod titulkem "kteří kamarádi hledají nový domov" a musí se kliknout na obrázek pejska na modré dece. Souhlasím s Tebou, že je nešťastně umístěná, většinou to lidi hledají nahoře.

petl
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:56
- Nahlásit

Tak mám konečně asi jasno proč se tu děje co se děje...doporučuji přečíst si linknuté desatero a dále kopíruji reakci přispěvatele chvd.
Teď už tam ty komerční úmysly nejspíš budou, že?

http://radekhulan.cz/item/jak-mit-navstevovany-web log#cmmnt20

[20] chvd globe1.cproxy.czreakce na kecinzer — #1 jo, čtvrté je super, něco podobného jsem zkoušel na jedné psí diskuzi...bez komerčních úmyslů...akorát, že jsem šel kousek dál a sám jsem se tam tituloval Nadbohem a musím říci, že efekt je zcela identický s tím, co popisuje pan Hulán, neboli zájem ze strany těch, kteří byť na oko Vámi opovrhují))

odpověz na tento komentář

popoluska
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 15:04
- Nahlásit

takze v podstate zas novy "bozik" na trhu sa len snazil pretlacit kde to zijem????

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 15:37
- Nahlásit

petl
Je bohužel smutné, že někteří nejsou schopni reagovat nikdy věci, že? Proboha, proč takoví jako Ty chodí na blog člověka, kde snad mohou pochopit tak leda "vítám Vás".....
Petl, zkus tedy objasnit, jak jsem to vůbec myslel a na co jsem reagoval. Myslíš, že na to máš?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 15:38
- Nahlásit

takze v podstate zas novy "bozik" na trhu sa len snazil pretlacit kde to zijem????
jistě...a proto přeci plebs vždy ty bohy potřeboval, aby měl o čem psát, mluvit a kam vzhlížet

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 15:41
- Nahlásit

aren
Je tam nabídka v levém sloupci uprostřed pod titulkem "kteří kamarádi hledají nový domov" a musí se kliknout na obrázek pejska na modré dece. Souhlasím s Tebou, že je nešťastně umístěná, většinou to lidi hledají nahoře.
Ale Aren...říkáš v levým sloupci uprostřed?
A není to trochu málo prostoru pro to, co by mělo být hlavní náplní takové organizace? No hlavně, že mají své průkazky...to je fakt dobrý...ale nájem pltit, to ne! Bomba! Hele, proč se jí zastáváš, ty to nevidíš? Fakt si myslíš stále to samý? Nemusíš mi odpovídat, jen si to zvaž.

aren
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 19:30 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

petl
Jo, myslím, že jsi na to kápla. Bohužel to desatero asi fakt funguje, spousta lidí takové chování žere. Imponuje jim efektní vystupování a nedají si práci rozpoznat motivy a cíle, které se tím vystupováním prezentují.

aren
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 19:32 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Trotelchen
Hele, proč se jí zastáváš
Zastávám se každého, kdo dělá dobrou věc, zejména když se snaží pomáhat těm, kdo sami nemohou.
A věřím jedné věci, že Boží mlýny fakt jsou, a každému se jeho činy jednou vrátí a tak i Tobě.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 19:43
- Nahlásit

aren
Zastávám se každého, kdo dělá dobrou věc, zejména když se snaží pomáhat těm, kdo sami nemoh
Fajn, to je príma, tak proč se zastáváš teda jí?

A věřím jedné věci, že Boží mlýny fakt jsou, a každému se jeho činy jednou vrátí a tak i Tobě.
Které mé činy máš na mysli?
A jak to souvisí s tématem?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 19:46
- Nahlásit

spousta lidí takové chování žere.
funguje na něm celá společnost...stačí si to přiznat...je to moc poučné...moc chytrý klučina ten Rado

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 22:56
- Nahlásit

petl

Teď už tam ty komerční úmysly nejspíš budou, že?

kde? jaké???????

petl
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 09:19 - Změnil/a: petl
- Nahlásit

Trotelchen
Víš, docela dlouho jsem se rozmýšlela jestli vůbec odpovím.
Nakonec jsem se rozhodla ještě jednou sem napsat.
Z Tvých mnoha popuzených reakcí na jeden link soudím, že jsem zasáhla do černého a proto ho tu uvádím znovu včetně Tvého nadšeného komentáře

http://radekhulan.cz/item/jak-mit-navstevovany-web log#cmmnt20

[20] chvd globe1.cproxy.czreakce na kecinzer — #1 jo, čtvrté je super, něco podobného jsem zkoušel na jedné psí diskuzi...bez komerčních úmyslů...akorát, že jsem šel kousek dál a sám jsem se tam tituloval Nadbohem a musím říci, že efekt je zcela identický s tím, co popisuje pan Hulán, neboli zájem ze strany těch, kteří byť na oko Vámi opovrhují))

Ehm, je mrzuté zjistit že ten internet funguje obousměrně, že? Taková polozapadlá informace najednou ukáže že za Tvými bombastickými proklamacemi o svobodě přece jen není nic než ty malé, osobní cílečky - například touha být někde vidět...
Souhlasí to s tím co jsi v některé z diskusí psal že jste jakýsi seriál hltali na základce - nu, my stejný seriál hltali na vejšce. Takže mi velmi dobře zapadáš do schématu cca 21-24 let, čili nevybouřený postpuberťák (to není prosím nadávka, je vědecky dokázáno že muži dospívají později), pravděpodobně šikovný v počítačích, který doma (už jen velmi nerad) musí poslouchat a proto si buduje kýžené image nezávislého a všehoznalého suveréna alespoň na netu. To je sice pochopitelná touha většiny mladých mužů ale bohužel u Tebe se momentálně zvrhla ve snahu zviditelnit sebe na úkor výsledků práce jiných a to je věc se kterou souhlasit a ani jí chápat nemohu.

Nemám čas, chuť ani náladu rozvíjet s Tebou neplodné debaty a proto s Tebou i Tvými komentáři tímto končím.

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 10:02
- Nahlásit

Normální člověk mávne rukou, když je někde smazán kus nějaké diskuze, navíc na stránkách něčích soukromých. Je tady víc lidí, co zveřejnili své nesmrtelné výplody na smazaných fórech, a nikdo z toho nemá záchvaty jenom ty.
aren
tak to si troufám nesouhlasit. MĚ tam byly mazaný důležitý informace k problematice a hlavně upozornění na to,že něco není v pořádku a to tak že dost,a že maskování reality ve smyslu účel světí prostředky musí mít někde svoje hranice.
Jak už jsem opakovaně říkala,když byli účelově manipulovány jen data kolem výcviku a mazány fotografie ze sportu,s tím že toto je problematika v neznalých rukách nebezpečná a nepochopená,prosím,jsem ochotná pochopit že se nejedná o výcvikářský web...ale když se začalo jednat o problematiku veterinárně hygienickou,a data zmizela s tím,že splaším lidi co se starají o smečku z Krupé,tak to už jsem neprodejchala,tam hrozí poškození nejen vymejvaných mozků,ale i fyzického zdraví lidí a jejich zvířat.
Pak už je snad jasné,že končím s loajalitou a budu na daném webu cíleně odpalovat každý další šméčko na lidi který objevím.
Aren,jako člověk v ochranařině se aktivně participující jistě víš,o čem mluvím,že....

aren
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 11:12
- Nahlásit

Sali
Vím, o čem mluvíš. Nejspíš máš pravdu, i když si myslím, že u návštěvníků Rudova webu se vesměs jedná o dospělé lidi, kteří vědí do čeho jdou.
Věřím Ti, jsou to jistě věci, kterým rozumíš líp, než já.
Ale všimla jsem si, že i když máš přinejmenším stejné důvody k hněvu, jako Trotelchen, že jsi přesto zůstala věcná a slušná, nevyhrožovala likvidací azylu, nesoptila a nepomlouvala, neshazovala ty, kteří mají jiný názor, nerozesílala lidem stovky rozkopírovaných mailů a smsek, nemnožila se do desítek dalších nicků a tak.

aren
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 11:13
- Nahlásit

petl

Ebony
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 11:32
- Nahlásit

aren
Víš, co je zajímavý Aren, že tě to tak láká, odpovídat chvd. Kdekoliv se objeví, jsi tam hned, jak, s prominutím, příslušník jistého ptačího druhu. Pomalu dospívám k názoru, že chvd je jen a jen odraz naší vlastní blbosti. Protože nikdo nedokážete na něj nereagovat, byť by jeho příspěvky byly sebeblbější a sebesprostší.

Ale když už jsi to tady tak hezky rozběhla, chci se na pár věcí zeptat ohledně tématu. Proč se na stránkách efasu dá vlastně číst jen o pomluvách, o ublíženosti, a o tom hlavním, o psech, kteří potřebují pomoc, je tam tak zoufale málo. I fotky nabízených psů se tedy hledají opravdu složitě
Proč se tam například pomlouvá paní V.K. - ty víš o koho jde. Já jsem si od Vlaďky brala psa z útulku. Její jednání bylo velmi korektní a prošla jsem celkem hustou lustrací (což mě se líbí, kdybych byla urážlivej magor, tak si tu fenu nevezmu). Doteď se o fenku zajímá a píšeme si. Takže mě toto velmi vadí.

A za druhé mi opravdu vadí, že ve Vrbátkách jsou psi na řetězu, bez otáčivé karabiny - hrozí zamotání řetězu do koule, na řetízkovém stahováku - hrozí uškrcení psa a je to dokonce zákonem zakázáno, a hlavně na naprosto nevyhovujícím podkladu pro psí tlapky! Tohle tedy pro mě zas taková záchrana není.

megi
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 12:10
- Nahlásit

pro Ebony
mám na to stejný náhled nepíše se ani od kud psík je co kdyby se mi ztratil můj vlastní tak jej budu hledat a fotka není vždy úplně dobrá. Navíc pořád se píše, že je tam 80psů a v nabídce je sotva půlka měli by tam být všichni i ti jenž jsou v karanténě ti pro případ, že je bude hledat majitel. S těma řetazama a kamením máš pravdu udělat to jiný útulek tak tam p. Š. naběhne s reportérama a udělá z toho zase kovbojku. Všude musí být všechno OK jen k ní nesmí žádná kontrola proč asi?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 12:12
- Nahlásit

aren
musím protestovat!
jsou tohle dohady nebo to jsi schopna něčím podložit??

viz zde:

nevyhrožovala likvidací azylu

nepomlouvala,

zůstala věcná a slušná

to mluvíš o čem, o kterém případu? Ty jew totiž všechny motáš dokupy!

aren
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 12:13 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Ebony
k 1.odstavci: Jo, kruci, to máš pravdu. Mně mrzí, jak tady pomlouvá a ničí práci lidí, ať už paní Š, tak Rudy, tak se vždycky nechám unést. Máš pravdu, to jistě. Kolikrát si říkám, už ani slovo, a zas mi to nedá.

k 2.odstavci: Co jsem s paní Š mluvila, tak říkala, že cítí potřebu někde odpovědět na všechny pomluvy a urážky, co se na její jméno snesly na internetu, když neměla čas ani sílu se bránit. Činí to tímto na svém webu. Ani teď nemá mnoho času sedět u počítače a reagovat na diskuzích, což by Ti asi přišlo přiměřené. Něco sepsala a nechala to zveřejnit. Co se týče nabídky psů, tak tam je docela dostatečná, jsou tam i kontakty pro domluvu, i když je pravda, že se daly stránky uspořádat lépe, taky bych je dala dopředu.
Co se týče paní Vlaďky, tak o tom něco vím, ta pomoc tady začínala společně, ve sdružení byla paní Š, Vlaďka i já a první činnost byla právě ta, že Vlaďka odebírala psy ze Šternberské policie a předávala je do péče paní Š. Pak jednou přijela s jakýmsi psem pozdě večer a paní Š řekla že už ji ho nevezme, až zítra že by se jí psi poprali (to ještě neměla Vrbátky a psy měla doma nebo různě u známých), tak Vlaďka nějak přestrčila psa přes plot u jednoho takového depozitního azylu a ujela, nebo tak nějak, nebyla jsem u toho, ale od té doby nemůže jedna druhé přijít na jméno.
Já si vážím každého člověka, který se snaží pomáhat zvířatům, a každému takovému ráda pomůžu, když je to v mých možnostech. Tak i Vlaďce, vím, že dělá pro psy hodně. Nicméně jsem ze sdružení odešla právě kvůli jejímu chování ke mně, které jsem nebyla schopna ustát. Takže Vlaďčině práci fandím a věřím, že ji dělá dobře, ale osobně ji už fakt vidět nemusím.

ke 3.odstavci: Ta fenka tam pózuje pro fotografa. Všimni si, že není zamotaná ani trošku, což by určitě byla, kdyby ji na tom řetězu nechali deset minut. Na jiných nabídkách pózují psi na polštáři třeba, a taky si nikdo nemyslí, že ve Vrbátkách žijí psi na samých polštářích. Ten štěrk je připravený podklad pro dlažbu, na které se pracuje. Opravdu se nebojím, že by na něm byli trvale ubytovaní psi.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 12:18
- Nahlásit

megi
Ebony

No to nic, ona se paní zachránkyně ani již po několkráte neobtěžuje dojít na řízení na stavební úřad,

její další činnost je například takováto
http://dobrman.bloguje.cz/286818_item.php

aren
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 12:21 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Ebony
Kruci, jak nemám reagovat, když vytáhne takovou cipovinu, viz dobrman.bloguje. Když Šiblovi zakládali sdružení, měli na adrese Šemberova 7 pronajatou kancelář. Teď už tam nejsou. Obrovský podvod, že.
Že to kruci kurnikšopa někomu stojí za to, sledovat, jestli kdo chodí na jaké úřady, kde má sídlo dnes a kde ho měl včera a dělat z toho kauzy a senzační odhalení. Jen proto aby dělal dusno.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání